wanda43 02.09.11, 09:57 ponad 2,5 roku ciezkiej wali . Jest mi bardzo smutno. Jedyna pociecha, to ze juz nie cierpi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trusiaa Re: Dzis rano odeszla moja przyjaciolka 02.09.11, 10:27 Trzymaj się, Wando Kochana. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Dzis rano odeszla moja przyjaciolka 02.09.11, 10:58 przykro. i tyle jeszcze odejść zanim sami znikniemy. się trzymaj. Odpowiedz Link
venus99 Re: Dzis rano odeszla moja przyjaciolka 02.09.11, 21:09 przychodzimy,odchodzimy...co po nas zostanie? Odpowiedz Link
ex.mila Re: Dzis rano odeszla moja przyjaciolka 02.09.11, 11:08 Nie umiem pisać kondolencji, jak już muszę pisać o śmierci to ewentualnie swojej, albo 'na zimno", bez emocji - bo tak łatwiej..ale wiem, że bardzo cierpisz i potwornie mi przykro. Naprawdę, bardzo mi współczuję...tobie, innym przyjaciółkom zmarłej (nie wiem jak ma na imię - nie wiem czy powinno pisać się - miała - nawet w tej dziedzinie jestem bezradna) oraz wszystkim ludziom, którzy ją kochali. Nic więcej nie napiszę bo z kazdym zdaniem będzie coraz głupiej.. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dzis rano odeszla moja przyjaciolka 02.09.11, 11:20 Trzymaj się, Wando. ps. dopóki pamięć trwa... Odpowiedz Link
gat45 Re: Dzis rano odeszla moja przyjaciolka 02.09.11, 11:41 www.youtube.com/watch?v=G-kJVmEWWV8&feature=related Odpowiedz Link
scoutek Re: Dzis rano odeszla moja przyjaciolka 02.09.11, 12:06 Wando, trzymaj się..... Odpowiedz Link
wanda43 Re: Dzis rano odeszla moja przyjaciolka 02.09.11, 15:05 Dziekuje wszystkim. Zawsze to troche lzej, gdy czlowiek z siebie smutek wyrzuci. Wiedzielismy, ze to nieuniknione, ze to juz sprawa godzin lub dni, ale zawsze czlowiek liczy na jakis cud. Niestety, przegrala z ta francą. Odpowiedz Link
magdolot Re: Dzis rano odeszla moja przyjaciolka 02.09.11, 16:40 Głaszczę Cię delikatnie. Trzymaj się Wando. Odpowiedz Link
ta Re: Dzis rano odeszla moja przyjaciolka 02.09.11, 18:01 Człowiek zawsze bezradny wobec śmierci. Byłą z Tobą. Przyjaciółka. Pięknie. Trzymaj się. Odpowiedz Link
ka.mu Re: Dzis rano odeszla moja przyjaciolka 02.09.11, 18:17 Jak bardzo żal gdy ktoś bliski odchodzi, nawet jeśli to oznacza koniec cierpień. Bardzo Ci współczuję. Odpowiedz Link
lumpior Re: Dzis rano odeszla moja przyjaciolka 02.09.11, 18:26 To bardzo boli,współczuje.Pół roku temu rak wykończył mojego przyjaciela,do dzis to trauma. Odpowiedz Link
smutas13 Re: Dzis rano odeszla moja przyjaciolka 03.09.11, 19:11 Wando Bardzo Ci współczuję. Odpowiedz Link
wanda43 Re: Dzis rano odeszla moja przyjaciolka 09.09.11, 20:43 Juz na zawsze www.youtube.com/watch?v=hFL926bpVYs&feature=related kojarzyć sie bedzie z Jolą.Jolu! Dzieki Tobie wybralam. Niech mnie tez spalą! Jolu! Do zobaczenia ! Odpowiedz Link
inna57 Re: Dzis rano odeszla moja przyjaciolka 09.09.11, 20:52 Nie miałam okazji, a może odwagi wpisać się do tego wątku wcześniej ale teraz Wando, moje najszczersze wyrazy współczucia. Prawdziwa przyjaźń jest cenniejsza od niejednej miłości. Odpowiedz Link