Dodaj do ulubionych

Biedna, biedna Ave - cała w sieci oszukańców

11.12.11, 12:40
a ta Ave mówi do Damy we wątku o kap, kap, kapaniu wody z nieba, że tyle aż mają do się kilosów Dama i ona, a pogoda taka sama.

ha, ha, ha, Ave, czyś Ty jest pierwsza naiwna ?
wszystko, Ci, to te, to znów owe, wmówią ?
nic Ci nie daje do myślenia, że kilometrów niby tyle, ale jakoś pogoda ta sama ?
nie wydaje się to Tobie podejrzane nic, a nic ?

przecież wcale nie wiadomo czy to tyle kilometrów.
przecież to wszystko może być tylko Truman Show.
może być tak, że drogi autowe i pociągowe tak naprawdę się zawijają w koło,
a w linii prostej Szczecin jest tuż obok Warszawy.
albo w ogóle nie ma ni Szczecina, ni Warszawy.
ani Ameryk obu.
albo pojazdy różne mogą mieć fałszywe liczniki kilometrów.
a Ziemia wcale, a wcale okrągłą nie jest.
i nie, wcale nie wisi w kosmosowych nicościach tylko jest wiecznym, nieskończonym lądem na długość, szerokość, głębokość, a niebo to dekoracja tylko.
atomów też nie ma.
ani witamin.
różne telewizje, filmy to tylko narzędzia do manipulowania i oszukiwania - żadnych prawd nie pokazują.
nawet, np., z mikroskopami udają ONI, a tak naprawdę pomontowali tam mikrourządzonka pokazujące tak, jak ONI chcą, byś Ty myślała, że jest.

taka to może być smutna prawda, biedna Ave.
może my tu wszystkie ludzie obecne jak jeden mąż jesteśmy podstawione, by udawać i Cię oszukiwać.
bo wszakże nie masz żadnego dowodu na to, iż my jesteśmy prawdziwe, a nie takie, co tylko grają rolę za kasę od producenta.

ale poradzić Ci mogę tajnie, byś jednak się zastanowiła, nim będziesz ponownie mówić głupstwa o tym, że Twoje nadnarwiańskie rejony to są daleko od nadodrza szczecińskiego, bo prawda może się okazać bolesna, gdy wyjdzie na jaw, że Narew to Odra, a Dama mieszka od Ciebie nie dalej, niźli 47 rzutów kamlotem jakim.
Obserwuj wątek
    • damakier1 Re: Biedna, biedna Ave - cała w sieci oszukańców 11.12.11, 13:04
      No wreszcie choć Ty jedna zaczęłaś się PRAWDY domyślać, a przecież juz dawno pierwszą podpowiedź Wam dałam pisząc, że wszyscy tu są Bronkami Wildsteinami, tylko ja jedna nie.
      • trusiaa Re: Biedna, biedna Ave - cała w sieci oszukańców 11.12.11, 15:06
        Damo, nie wiem jak to powiedzieć... aż się boję... ale Ty też jesteś Bronkiem W.

https://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRR3131nEwRbhrpAOm35mJmr4JOboKoPz6y7-kSqkxwVKfC4UwEOA

Olga tak miło o mnie napisała, że se zerkła na czas umieszczania postów i podobno działam tak, jakbym miała alfabetycznie wszelkie obrazki przygotowane w Swoim Wielkim Segregatorze - wyraża ktoś myśl, życzenie i już spełniam je.

A jakby to było możliwe, gdybyśmy nie byli ffszscy Sztajnamiłajldami Bronkami? No jak?
        • olga_w_ogrodzie Re: Biedna, biedna Ave - cała w sieci oszukańców 11.12.11, 16:21
          tak żem napisała całościowo we wątku donosicielskim :

były od dawna dowody niezbite, ale to, co teraz ta Truśkaa wyrabia...
          se zerkłam na czas umieszczania postów - no przecież ta Trusiaa, to działa tak, jakby miała alfabetycznie wszelkie obrazki przygotowane w Swoim Wielkim Segregatorze - wyraża ktoś myśl, życzenie i już Trusiaa spełnia je.
          wielbię Trusiakaa tego, jak nie wiem kogo/co już.

i jeszcze tam nie dodałam, że niezywkle sprawnie, niczem puzzle jakieś, się obrazki Twe, Trusiakuu, dopasowują w konteksty i sytuacje.
          a ilustracje Twych własnych emocji dogłębnie mnie wzruszają : Trusiaa umykająca, klaszcząca, ucieszona...

ale co do Sztajnamiłajldów Bronków, to wyznam szczerze, nie bez strachu, iżem się ja nigdy nie przyznała do bycia jednym z nich.
          gdyż z powodu, że jednako mię ten TW BW brzydzi i brzydził mię wątas Indeedasa n/t sprawy Bronka.
          więc fszyscy fszystkiemi, ale ja bym wolała się do bycia kimś innym przyznać.
          w każdym razie mam macki do oplątywania Ave.
        • damakier1 Re: Biedna, biedna Ave - cała w sieci oszukańców 11.12.11, 16:49
          A nie przyszło Ci, Trusiuu, do głowy, że KTOŚ musiał tych ffszystkich stworzyć i mieć w swej opiece?
          • trusiaa Re: Biedna, biedna Ave - cała w sieci oszukańców 11.12.11, 16:58
            oj...
            ...
            ale to Buka przecież była...
            • ave.duce Ojojoj ;) 11.12.11, 17:20
              https://darmowegrafiki.5m.pl/swieta/gify_ikony/zajaczek.gif
              • sclavus Re: Ojojoj ;) 11.12.11, 17:34
                https://tiny.pl/hjqpm
                https://tiny.pl/hjqpg

Do otworzenia: forum.gazeta.pl/forum/w,89075,130573255,130573657,A_tu_.html i kliknięcia w pokaż oryginł ;)
                • trusiaa Re: Ojojoj ;) 12.12.11, 08:26
                  Sclavusie...
                  • sclavus Aciototakiego??? 12.12.11, 19:55
                    :P
                    • trusiaa Re: Aciototakiego??? 13.12.11, 07:43
                      Królik - mokry i wkurzony.
            • damakier1 Re: Biedna, biedna Ave - cała w sieci oszukańców 11.12.11, 19:21
              No co Ty, Trusieńkoo, wystarczyło, że medale odpięłam, a już mnie nie poznałaś?
              • trusiaa Re: Biedna, biedna Ave - cała w sieci oszukańców 12.12.11, 08:21
                Damo Najukochańsza, nawet przez moment nie pomyślałam, że ktoś inny niż Buka mógłby ten świat Dzikich Bronkowych Kamieni wymyślić.

A Tyś przecież naszą Opiekunką, Strumieniem Łask Wszelakich,
                że zacytuję poetę:

O Pani,
                Jesteś tak Wielka,
                Tak absolutnie Wspaniała,
                O kurczę, naprawdę jesteśmy pod wrażeniem tu na dole,
                Wybacz nam, o Pani, te nasze okropne pochlebstwa
                i wazeliniarstwo pierwszej klasy,
                Ale jesteś tak silna i po porostu Super
                Fantastyczna,
                Amen.

• ploniekocica Najlepszy dowód 12.12.11, 08:47
                  na dziką sztajność Trusii i nie tylko Trusii

https://www.krajoznawcy.info.pl/cacheimg/2011-02-24/Wroclaw-Jatki-rzeznikow-i-artystow-7117-800x800.jpg
        • damakier1 Re: Biedna, biedna Ave - cała w sieci oszukańców 11.12.11, 16:56
          Olga napisała:
          ale co do Sztajnamiłajldów Bronków, to wyznam szczerze, nie bez strachu, iżem się ja nigdy nie przyznała do bycia jednym z nich.
          gdyż z powodu, że jednako mię ten TW BW brzydzi

I to jest prawda najprawdziwsza, że debiutując w dziele stworzenia, obrzydlistwo jakoweś w postaci BW wymodziłam. Samą mnie owo brzydzi nadzwyczajnie. Może plebiscyt jaki na FzD urządzić na kogo lepszego ffszystkich przetworzyć?

-----------------
          "Dama ma - jak zwykle rację. I nie może być inaczej, skoro jest Damą."
          (aut.: ToJaJurek)
          • olga_w_ogrodzie Re: Biedna, biedna Ave - cała w sieci oszukańców 12.12.11, 00:34
            zrób, zrób plebiscyta i fszystkich poprzetwarzaj !
            ja bym chciała ze fszystkimi być ale jako Bronek W. stanowczo się uchylam.
          • trusiaa Re: Biedna, biedna Ave - cała w sieci oszukańców 12.12.11, 19:32
            damakier1 napisała: na kogo lepszego ffszystkich przetworzyć?

Ja wiem! Ja!
            Tak będzie szybko, bezboleśnie, FAJNIE i ffszyscy będziemy sobie jaja robić!
            • ave.duce Sami "krewni-i-znajomi-Trusii"? 12.12.11, 19:39
              • trusiaa Re: Sami "krewni-i-znajomi-Trusii"? 13.12.11, 07:44
                Cudnie, prawda?
            • damakier1 Re: Biedna, biedna Ave - cała w sieci oszukańców 13.12.11, 16:34
              Śliczny pomysł Trusiuu. I taki BożeNarodzeniowy....
              Ale wiesz, teraz wszędzie rozpanoszyła się ta DEMOKRACJA i ja sama nic nie mogę.
              Proś KIEROWNICTWO, niech zarządzi plebiscyta i niech NARÓD zdecyduje.
    • gat45 No cóż, Szefowo 11.12.11, 13:09
      Musisz pogodzić się ze smutnym faktem, że żyjesz owinięta Pajęczyną w jakiejś Dolinie nicości :( A dookoła szczerzy zęby i wyciąga macki potwór o niezliczonej ilości głów - TW BW. Pozostała Ci tylko Dama, choć pewnie i ona tymi mackami jest omotana.
      • olga_w_ogrodzie Re: No cóż, Szefowo 11.12.11, 13:17
        oczywiście, że tak.
        owinięta Ave na 102.
        i, już nie ma co udawać - wszystkie głowy z mackami TW BW to złe policjanty, a Dama robi za dobrego, ale jest też w spisku omotującym Ave.
        • gat45 Re: No cóż, Szefowo 11.12.11, 13:20
          Cała nadzieja w Pani Bakusi.
          • olga_w_ogrodzie Re: No cóż, Szefowo 11.12.11, 13:44
            obyż, ach obyż, dała radę dźwignąć Pani Bakusia ta, ciężar tak ogromny.
            • magdolot Re: No cóż, Szefowo 11.12.11, 14:04
              Pocieszające jest, że Pani Bakusia ma w gębie wielotonową dźwigarkę akurat, więc może uradzi... Dajcie Bakusi punkt podparcia i koniec łomu w zębki, a ona już Wam pokaże i TW BW takoż, do czego jest zdolna kobieta z kwadratową buzią.
              • sclavus Re: No cóż, Szefowo 11.12.11, 17:03
                Siem tu przyznam, że jak ten gupijeden jestem w tym, o co tu się wszystkim rozchodzi...
                Noboaleba! Nie wiedzą sąsiedzi w co się kto (cho)mąta :P
                • olga_w_ogrodzie Re: No cóż, Szefowo 11.12.11, 17:10
                  Truuuuusiaaaa wyyyyjaaawiłaaa to straaaszneee iiimięee, któreegoee jaeee sięęę boooojęęęę wyyyyy wyyy wyyymóóó wiiić.
                  caaałaa sięęę trzęeesęęę.
                  toooo Buuukaaaa.

Muminki help !
                  słoniocy ponie !
                  • sclavus Re: No cóż, Szefowo 11.12.11, 17:43
                    Noto jestem jeszcze gupszy niż gupijeden...
                    Któż zacz ów/owa Buka?
                    Jedyny Buka, jakiego znam (nieosobiście, zresztą), to reszt!
                    Ależebyaż Muminki wzywać???
                    • ploniekocica Re: No cóż, Szefowo 11.12.11, 18:28
                      https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQbNqR_bMqOS4Td37ALKVqMS-f7OGITvP2L5mCMN0KnO5726vM4CA

Buka przemieszcza się po świecie, niejednokrotnie odwiedzając Dolinę Muminków. Przyciąga ją światło i ciepło domu. Pojawiając się w jakimś miejscu, przynosi chłód i zamraża ziemię, na której dłuższy czas stoi. W miejscu, gdzie przebywa dłużej niż godzinę, nic już nie wyrośnie.
                      Buka wzbudza powszechny strach, jednak nie wiadomo, czy naprawdę jest groźna, czy tylko samotna i nieszczęśliwa.
                      • sclavus Re: No cóż, Szefowo 11.12.11, 18:42
                        Przypomniałaś...Rzeczywiście - Buka! :)
                        Czyżby zatem BukAve??? ... fffffffffff....
    • ave.duce Nie pozostaje mi nic innego, ino napisać > 11.12.11, 16:59
      Siedzę sobie, piję kaFF, palę papierosa i... niech się dzieje, co chce.
      • sclavus Re: Nie pozostaje mi nic innego, ino napisać > 11.12.11, 17:39
        Ja też siedzę sobie (wygodnie!), palę papierosa (skręta!), ale piję ... Passover Slivovitz... Aaa?
        • tojajurek Pan tu, panie Pogorzelski, sobie pije, a tam... 11.12.11, 18:42
          Zgraja psychologicznych popapranców
          I pseudonaukowych zaprzańców
          Na Naszą Szefową kochaną czyni zasadzki
          Wyciągając swoje wstretne macki.
          Za nic mają Jej forumowe zasługi
          I życiorys patriotyczny długi,
          Chcą bezecnie Ją zbezcześcić,
          To się w głowie nie chce zmieścić.
          Oni wszystko tylko by psuli
          I Zasłużoną Osobę by opluli,
          Wstretne pachołki rusko-niemieckie
          Kłamliwe i zdradzieckie.
          Ale możemy my, dobrzy ludzie,
          W niemałym poświęceniu i trudzie,
          Zawiązać wierny Prawdzie klub
          I tym zdrajcom, oczajduszom, zamknąć dziób!
          • sclavus Re: Pan tu, panie Pogorzelski, sobie pije, a tam. 11.12.11, 18:45
            Łuuuuuuu....
            To tak naprędce? Za jednym tylko, machnięciem klawiaturą???
            Nononono!!!!
            To ja bym też tak chciał.... - umieć, oczywizda!
            Zazdraszczam!
            :D
          • ploniekocica Re: Pan tu, panie Pogorzelski, sobie pije, a tam. 11.12.11, 18:47
            łomamusieńko, Tojajurek prawie (Gat-cie nie protestuj) jak Tojamietek:)
            • tojajurek Re: Pan tu, panie Pogorzelski, sobie pije, a tam. 11.12.11, 18:50
              ploniekocica napisała:

> łomamusieńko, Tojajurek prawie (Gat-cie nie protestuj) jak Tojamietek:)

Mimikra, psze Pani, latami ćwiczona w PRL-u.
              • sclavus hihi ;) n/t 11.12.11, 19:08

• damakier1 Re: Pan tu, panie Pogorzelski, sobie pije, a tam. 11.12.11, 19:25
              ploniekocica napisała:

> łomamusieńko, Tojajurek prawie (Gat-cie nie protestuj) jak Tojamietek:)

Ale tam! Mietek TemuJurkowi do pięt nie dorasta!
              • ploniekocica Re: Pan tu, panie Pogorzelski, sobie pije, a tam. 11.12.11, 20:10
                Ja już na Twoim miejscu, szukałabym azylu, albo schronu jakiegoś na okoliczność zmasowanego ataku z wody, lądu i powietrza. Zemsta Gat nadchodzi. Kill Bill 3.
          • ave.duce Re: Pan tu, panie Pogorzelski, sobie pije, a tam. 11.12.11, 20:02
            Pięknie, Panie ToTyJurku ;)

Lepiej sobie strzelić w łeb,
            niż się nabrać na ten lep.
          • gat45 Cudo ! 11.12.11, 20:33
            Oto jak piszą mężczyźni, których wielbię !

Powinineś jeszcze popracować nad ortografią, bo to nie może tak być, zeby wszystkie o z kreską i inne erzety się zgadzały - i do kącika poezji patriotycznej !
            • ave.duce Re: Cudo ! 12.12.11, 18:46
              gat45 napisała:

> Oto jak piszą mężczyźni, których wielbię !

Ale o ile ToJegoJurka z wzajemnością, to co z Mieciem G.?
        • ave.duce Re: Nie pozostaje mi nic innego, ino napisać > 11.12.11, 19:59
          Śliwowicę, o ile w ogóle pijam, to wyłącznie rumuńską.
          Skrętami mi nie zaimponujesz, a siedzeniem tym bardziej.
          • sclavus Re: Nie pozostaje mi nic innego, ino napisać > 11.12.11, 20:35
            Alesz... ja nic stych rzeczy, o Ave! :P
            • ave.duce Re: Nie pozostaje mi nic innego, ino napisać > 11.12.11, 20:37
              ... "z tych rzeczy"? Dojaśnij, waść.
              • sclavus Re: Nie pozostaje mi nic innego, ino napisać > 12.12.11, 00:32

forum.gazeta.pl/forum/w,89075,131456283,131466920,Re_Nie_pozostaje_mi_nic_innego_ino_napisac_62_.html:P
    • ploniekocica Ave show 11.12.11, 18:30
      jednym słowem, a właściwie dwoma.
      • ave.duce Jeszcze coś? ;) 11.12.11, 20:22
        • ploniekocica Re: Jeszcze coś? ;) 11.12.11, 20:27
          nieno NIC :) Ave to jedno, a show drugie słowo.
          • ave.duce The end ... ;) 11.12.11, 20:36
            • ploniekocica Re: The end ... ;) 11.12.11, 20:38
              Usta mi zamykasz? Wolność słowa pisanego łamiesz?
              • ave.duce Re: The end ... ;) 11.12.11, 20:48
                ... wildstein wildsteinowi człowiekiem ...

ps. podstaw sobie "Ave" zamiast "Gat" ;)

forum.gazeta.pl/forum/w,89075,131456283,131467253,Re_Pan_tu_panie_Pogorzelski_sobie_pije_a_tam_.html
                • ploniekocica Re: The end ... ;) 11.12.11, 20:53
                  Na mnie? Za co? Gat za Mnietka? A Ty za co mnie?
                  Wszyscy dziś na mnie huziają. Buuuu :(
                  • ave.duce Re: The end ... ;) 11.12.11, 21:05
                    Z gramatykę, oczywista oczywistość.
                    • ave.duce Pożarło mi "a" ;) 11.12.11, 21:06
                      ZA gramatykę... reszta bz.
    • dupetek Olga = Kopernik + Einstein? 11.12.11, 22:45
      Również odnoszę wrażenie, że FzD jest w centrum kosmosu! Odległości, czas i inne takie fizykalia tracą sens i wymagają nowej/dworumowej definicji, nowej mechaniki itd.!
      Nawet skojarzenia pozanaukowe posiadam w kontekście stworzenia FzD, bo i upadły "anioł" się zdarzył:)
      • ploniekocica Re: Olga = Kopernik + Einstein? 11.12.11, 22:51
        Czyli FzD jak PiS? Nowa mechanika, nowa gramatyka, nowa historia...
        Się porobiło.
        • dupetek Re: Olga = Kopernik + Einstein? 11.12.11, 23:49
          Dlaczego zaraz jak PiS? Kopernik nowych PiSów nie odkrywał:) Kwanty, kwarki, struny... i tu nagle Olga nowy eksces naukowy proponuje!
      • olga_w_ogrodzie Re: Olga = Kopernik + Einstein? 12.12.11, 00:36
        no właśnie, Dupetku.
        nareszcie się kto poznał na mnie i wyjawił, że ja to nic, tylko jestem iście Kopernik+Einstein.
        a do tego fszystkiego lubię chodzić w sukienkach.
        • magdolot Re: Olga = Kopernik + Einstein? 12.12.11, 02:18
          > a do tego fszystkiego lubię chodzić w sukienkach.

I barso politycznie tak, bo w spodniach czasu można pomerdać nogafki i zanim się dolezie do rozporka mijają milenia, a sukience - nie. I to najlepiej dowodzi, że Olga jest Einsteinem.
          • sclavus Re: Olga = Kopernik + Einstein? 12.12.11, 19:58
            ... a jak sukienka jest suknia puszystą, to co??
          • sclavus Re: Olga = Kopernik + Einstein? 12.12.11, 19:59
            ... a jak sukienka jest suknią puszystą, to co??
            • olga_w_ogrodzie Re: Olga = Kopernik + Einstein? 12.12.11, 20:16
              a jaka to puszysta suknia jest ?
              taka ?

https://www.hotfrog.pl/Uploads/PressReleases/Suknia-balowa-klasyczna-na-wesele-%C5%9Blub-bal-27957_image.jpg

bo ja aktualnie takie lubię ołówkowe

https://weselinka.blox.pl/resource/krotkasukniaslubnaolowek.jpg

• sclavus Re: Olga = Kopernik + Einstein? 12.12.11, 21:11
                Taka - to za mało puszysta jest ;)
                Przede wszystkim, musi być do samej podłogi....
          • dzidzia_bojowa Olgo 12.12.11, 20:01
            Już dawno podejrzewałam, że nie ma niczego a my w Show trumanowym uczestniczymy albo gorzej- w Matrixie. To straszna prawda dla mnie jest i nie ogarniam tego swym prostym umysłem.
            W całym wątku po raz kolejny próbujecie mnie przekonać, żeśmy wszyscy Bronisławami Wildsteinami. Może i jestem- kolejna straszna prawda. Straszna bo to człek oślizły i nad wyraz nieurodziwy z wyglądu. A ja chcę być...no, wprost przeciwnie do B.W w każdym razie. Czy można więc zrezygnować z członkostwa klubu Wildsteinów ? Z powodów wyżej wymienionych. Jednak nie chcę opuszczać tak zacnego towarzystwa. Nie wiem jak to pogodzić. Proszę o porady. Pokornie.
            • olga_w_ogrodzie Re: Olgo 12.12.11, 20:06
              no ja też nim nie chcę być wcale, Dzidziu.
              może Dama coś zaradzi ?
              • dzidzia_bojowa Re: Olgo 12.12.11, 20:13
                I tak wszyscy? Wszyscy? Oprócz Damy?
                • tojajurek Re: Olgo 12.12.11, 21:07
                  Lepiej zostać krowim łajnem
                  Niż choć trochę być Wildsteinem.
            • damakier1 Re: Olgo 12.12.11, 21:08
              > W całym wątku po raz kolejny próbujecie mnie przekonać, żeśmy wszyscy Bronisław
              > ami Wildsteinami. Może i jestem- kolejna straszna prawda. Straszna bo to człek
              > oślizły i nad wyraz nieurodziwy z wyglądu. A ja chcę być...no, wprost przeciwni
              > e do B.W w każdym razie. Czy można więc zrezygnować z członkostwa klubu Wildste
              > inów ? Z powodów wyżej wymienionych. Jednak nie chcę opuszczać tak zacnego towa
              > rzystwa. Nie wiem jak to pogodzić. Proszę o porady. Pokornie.

No przecież radziłam - zróbcie plebiscyt albo inne referendum, wybierzecie sobie kogo mniej od BW obrzydliwego i napiszcie petycję, to Fszystkich przemienię.
              Ale ruszyć z posad bryłę trzeba, pracę u podstaw uprawiać, komitety zakładać, samoorganizować się....
              Czuj duch!
            • gat45 Dzidziu 13.12.11, 06:40
              Owszem, jesteśmy tu wszyscy (oprócz Damy, ma się rozumieć) Bronkami W. i nie Ciebie jedną ten fakt dręczy, męczy i spać nie daje. Ale może pociechą jakowąś będzie Ci taki trop : nie mamy żadnej, ale to żadnej pewności, że dziennikarz, pisujący w Rzepie oraz autor Doliny nicości jest rzeczywiście Bronkiem Wildsteinem. Moje badania jeszcze nie są zakończone, ale wszystko zdaje się wskazywać, że osobnik, podający się za B. Wildsteina w rzeczy samej jest kimś zupełnie innym.
              • gat45 Niesłychane ! 13.12.11, 14:07
                Do wyjaśnienia tej sprawy wynajęłam niezależnie od siebie dwoje świetnych detektywów. Zbliżamy się do finału. Zarówno znany na kilkunastu kontynentach detektyw Dżejms Błąd jak i jego koleżanka po fachu panna Hiksa Bozon donoszą, że trop prowadzi w kierunku ujścia Odry.
                • dupetek Re: Niesłychane ! 13.12.11, 14:15
                  Odra w końcówce szmaci się, bo wchodzi w konszachty ze Świnią! Czarno to widzę:(
                  • ave.duce Re: Niesłychane ! 13.12.11, 15:47
                    Robi się coraz ciekawiej. Świnia jakiej rasy?
                    • trusiaa Re: Niesłychane ! 13.12.11, 16:04
                      Wijętnamskiej?

• dupetek Re: Niesłychane ! 13.12.11, 16:19
                      Rasy hydrologicznej! Kartografowie dla zmyłki i oszczędności farby drukarskiej uparli się i pomijać, ale nie ze mną te numery...:)
                  • damakier1 Re: Niesłychane ! 13.12.11, 16:29
                    Tak, tak, tak! ŚwiniUjście to właściwy trop!
                    Pa!!!
                    • ave.duce Re: Niesłychane ! 14.12.11, 08:46
                      Dziki.
        • dupetek Re: Olga = Kopernik + Einstein? 13.12.11, 11:25
          Twoja ocena materii wokół FzD bardzo mi się spodobała i wymaga (według mnie) naukowego rozwinięcia! Równie interesująca jest teoria spiskowa wokół Avci, ale do tego motywu podchodzę raczej sceptycznie.

ps. Myślę, że moderacja forum Gazeta.pl dużo wcześniej na Tobie się poznała i w słynnym teście na inteligencję, kluczowym pytaniem jest: czy Kopernik był kobietą?:)

olga_w_ogrodzie napisała:
          > no właśnie, Dupetku. nareszcie się kto poznał na mnie i wyjawił, że ja to nic, tylko jestem iście Kopernik+Einstein. a do tego fszystkiego lubię chodzić w sukienkach.<
          • dupetek Re: Olga = Kopernik + Einstein? 14.12.11, 23:50
            Dzisiaj przeczytałem na FoF o Twoich "przygodach" Olgo i mój wpis w żadnym wypadku nie ma nic z tym wspólnego, żadnych aluzji!

dupetek napisał:
            > ps. Myślę, że moderacja forum Gazeta.pl dużo wcześniej na Tobie się poznała i w słynnym teście na inteligencję, kluczowym pytaniem jest: czy Kopernik był kobietą?:)<
            • olga_w_ogrodzie Re: Olga = Kopernik + Einstein? 15.12.11, 01:36
              no i pacz Pan jak okoliczności biegły aż siem w łeb walły wzajem zbiegniente do kópy..
              Tyś napisał, a jażem sondziła, iżeś uprzednio wiedział o pszygodach mych.
              a to tak pszytpatkiem siem stało.
              może Tyś jakim jasnymoglondaczem jest ?
              • dupetek Re: Olga = Kopernik + Einstein? 15.12.11, 19:10
                Jasnymoglądaczem to na pewno nie jestem:) Ale trzymając się tematu wątku, to można skojarzyć z teorią "stanu zaplątania/poplątania"gdzie elektrony zachowują się identycznie w czasie rzeczywistym bez względu na odległość. Teoria oczywiście Einsteina (Olgi?).:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka