damakier1 Re: Dobra wiadomośc dla... 08.01.12, 01:28 Rzeczywiście, się ucieszyłam bardzo. Bardzo Ci dziekuję - tego właśnie mi było trzeba po długiej podróży taksówką z jednego krańca miasta na drugi, w której to taksówce RadioMaryjny taksówkarz ze wszystkich sił usiłował przerobić mnie i mego męża na szczerych patriotów polskich. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dobra wiadomośc dla... 12.01.12, 09:32 By Fedak rosła w siłę... Gift od Waldka :) Odpowiedz Link
damakier1 Re: Dobra wiadomośc dla... 12.01.12, 10:09 A nie mogłoby Kierownictwo FzD jakoś dyskretnie dać znać Fedak Jolancie, że ma taką wielbicielkę w osobie damykier? Tak tylko pytam.... Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dobra wiadomośc dla... 12.01.12, 10:18 Jeżeli ma być dyskretnie, to do Szefowej trzeba, tej z cyferkami :) Odpowiedz Link
damakier1 Re: Dobra wiadomośc dla... 12.01.12, 12:31 A Cyferkowa Szefowa z Jolantą coś teges? Odpowiedz Link
dupetek Re: Dobra wiadomośc dla... 12.01.12, 15:06 Kurcze, trochę ostatnio musiałem zaniedbać forum i o pasjach fedakowych Damy nic, ale to nic nie wiem:( Ale oczywiście Damie wszystko wolno!:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dobra wiadomośc dla... 12.01.12, 19:27 Dama jest wielką admiratorką pani Fedak. Odpowiedz Link