trusiaa 14.01.12, 16:34 Podręczny magazynek cieplutkich, słodziuchnych, milutkich foteczek na każdą okazję.* *) Osoby uczulone i wrażliwe uprasza się o wcześniejsze zażycie środków znieczulających: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Mąteczek lukrowany 14.01.12, 17:13 Chyba wezmę swoją fińską siekiereczkę, Trusiuniuu :) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Mąteczek lukrowany 14.01.12, 17:20 Laczemu nie pozwalasz mi się wyżyć artisticznie?! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Mąteczek lukrowany 14.01.12, 17:26 Obawiam się o Twój wzroczek, kochanieńka :) Ale wyżiwaj się, proszę bardzieńko, lecę po kijeczek bejsbolkowy ;) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Mąteczek lukrowany 14.01.12, 17:34 Jestem zabezpieczona okularem ochronnem :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Mąteczek lukrowany 14.01.12, 17:38 No to całe szczęście, bo PIPa i BHPa czuwa, więc >>>>>>>>>> ! Odpowiedz Link
magdolot Re: Mąteczek lukrowany 14.01.12, 17:24 Fiskars co lepszy niźli whiskers? Mię przez lata odmawiał siekiery małż, bo ponoć go kiedyś z takową goniłam. Łeż dziki to był. Potem mi kupił gównianą i się z nią męczyłam. Mała i tępa zajadle, a przecież słaba kobieta potrzebuje wielgachnej siekiery, bo słaba jest. W tym roku we bazie nastały dwie sztuki Fiskarsa i najpierw się naigrawałam z nich, a potem w rękę wzięłam. I im dłużej machałam, tym większa pożądliwość wzbierała we mnie do tego cuda techniki. I teraz taką mam i już dwa drzewa skosiłam i pociupciałam na drobno. Cud miód i do lukrowanego mąteczka pasuje jak ulał. Kalosze Nokian też, co je wcześniej niż telefony robili i nad wyraz cudownie. Polukrowałam fińczyków. Ha. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Mąteczek lukrowany 14.01.12, 17:30 Fiskars. Też prezent. Do rozłupywania. Się dorobię, to nabędę drugą połówkę - do rąbania. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Mąteczek lukrowany 14.01.12, 17:36 a ja uważam, skoleji, Trusiuuu Kochana, że to wątek taki cieplutki i tak ładnie otulon w ten mięciutki i miły kocyk kiczu, że se tu będę w kątku siedzieć i się gapić. tylko co to na pierwszym zdjęciu ? tabsy jakieś ? a na co owe ? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Mąteczek lukrowany 14.01.12, 17:38 Na mdłości :) I widzę, że się doskonale uzupełniamy, gdyż niemal jednocześnie dobrąnockę umieściłyśmy :) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Mąteczek lukrowany 14.01.12, 17:39 Errata: Ups. Wieczorek do Ave należy. Śliczniusi!!! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dobranocka 29.01.12, 00:24 WITAM MILUTKO <hejka> I ŻYCZĘ PIĘKNEJ I SPOKOJNEJ NOCY NA LEPSZY SEN DODAJE MUZYCZKĘ DO PODUSI <muza><buja w oblokach><muza> Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Odkopałam mąteczek 12.02.12, 23:38 ponieważ żywię same ciepłe uczucia do tego towarzystwa obecnego na liście na dole strony. Kilka osób nie śpi i tym samym towarzyszy mi w pracy. Na razie spokój więc siedzę i stukam. Ponieważ pojutrze lecę do dzikiego kraju, gdzie nie będę miała nieograniczonego dostępu do Internetu już dziś wysyłam Wam piękną kartkę walentynkową bo fszystkich was koffam Zapewne będę z rozwianym włosem i dzikością w oczach biegać po Croydon w poszukiwaniu jakiegoś niezabezpieczonego łącza by się nielegalnie podłączyć. Ale póki co Happy Valentine www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3134706&path=83555 Odpowiedz Link
trusiaa Re: Odkopałam mąteczek 13.02.12, 08:08 Dzidziu... DzidziU!!! I już miałam powiedzieć, że nareszcie się wydało, kto w skrytości produkuje te wszystkie słitaśne i koffane focie ociekające słodyczą i brokatem, ale okazało się, że Twoją kartkę cudną z mąteczkiem lukrowanym jedynie babeczki łączą, a całość - zabawna, smakowita i tak trafnie wybrana. Ja Ciebie też, przecież wiesz :) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Chlup! 15.01.12, 12:01 Dzięki, o dzięki Ci, Ave! Chwilowo pomogło. Ale nic już mnie nie powstrzyma: będę co słodziutkie i milutkie tropić wytrwale - co upoluję, tu przywlokę i na widok publiczny wystawię, chociaż już robi mi się tak... jak Profesorowi Jeśli chcesz prawdę zaskoczyć, Spójrz prawdzie raz prosto w oczy: Z lewa jej spójrz, z prawa jej spójrz, co trzeba ujrzeć to ujrz. Prawda wyłazi ci bokiem? Uderz ją swym prostym okiem: z lewa ją łup! z prawa ją łup! aż oko stanie ci w słup. Wiesz teraz, widzu kochany, co to jest zez sterowany a jeśli chcesz, dowiesz się też, skąd wziął się ten chytry, ten chytry zez. Morał zeń płynie głęboki, że prawda chadza na boki, na lewo raz, na prawo raz, a jak już prosto to w las. Zezem, prof. Jan Tadeusz Stanisławski Odpowiedz Link
inna57 Coś przyjaznego specjalnie dla 18.01.12, 11:11 Truusi data14.gallery.ru/albums/gallery/152612--40073360-m750x740-u79b7c.jpg Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Coś przyjaznego specjalnie dla 18.01.12, 12:52 AAAAA skąd masz nasze z Trusiąą zdjęcia z przedszkola? Odpowiedz Link
inna57 Re: Coś przyjaznego specjalnie dla 18.01.12, 13:10 W tamtych czasach to Truu miała bardziej płomienne futerko ;) Odpowiedz Link
illmatar Damakier to ma szczęście :-) 14.02.12, 15:36 W ogóle ma i niech ma jak najwięcej. Ale że i w szczegółach ma, to mię ujęło (znaczy, obrazek śliczny dostała). No bo ja rozumiem wesołość ogólną z okazji 14 dzisiejszego dzionka. Ale czemu on kiczowaty dzionek musi mieć oprawę tak rozlicznie kiczowatą??? Mimo mego lekkiego zmartwienia, wszystkim dziś życzę dużo miłości, ze szczególnym uwzględnieniem Damy :-) Odpowiedz Link
damakier1 Re: Damakier to ma szczęście :-) 14.02.12, 16:58 O jakże mnie uradowałaś i ucieszyłaś życzeniem i szczególnym uwzględnieniem! Dziękuję przepięknie i walentynkowo również mnóstwo całusów i najlepszych zyczeń ślę. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Walętinki 14.02.12, 17:52 Trzeba był otylko łazienkę odmalować a nie brać się za skuwanie tynków! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Walętinki 14.02.12, 18:09 No szacun Ave! Szacun... Z grzywy to jak obserwuję potrafisz wyjechać. I żeby się trzymać konwencji wątku wklejam: Odpowiedz Link
ave.duce Re: Coś mi czary nie wychodzą... 14.02.12, 18:45 W dodatku napis z błędem. Powinno być OBserwowany. A szefowa TEGO działu jest tutaj: Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Coś mi czary nie wychodzą... 14.02.12, 18:50 Zupełnie nie tak ja sobie wyobrażałem. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Coś mi czary nie wychodzą... 14.02.12, 18:55 Naraziłeś się komuś? A może głodny jesteś i dlatego to serwowanie Ci w głowie? Odpowiedz Link
magdolot Re: Coś mi czary nie wychodzą... 14.02.12, 22:50 Przyleciałem polukrować i pomącić! Buzi!!! [chlaps!] Odpowiedz Link
magdolot Re: Wszystkiego happiego! 14.02.13, 19:00 Ol dze west [minsters] and ladies tuu! Odpowiedz Link
dupetek Re: ............ Papatki ........... 24.02.12, 13:39 Jakie papatki, dlaczego papatki, komu papatki?? Odpowiedz Link
magdolot Re: ............ Papatki ........... 24.02.12, 13:50 I znowu Ave ucieka przed swoim rycerzem? I od nas tyż? Odpowiedz Link
dupetek Re: ............ Papatki ........... 24.02.12, 14:06 Obawiam się, że gorzej..., to chyba ku memu przerażeniu skierowane jest do autorki wątku - Trusi:( Jeśli tak, to ja bezwzględnie protestuję, bo zamierzałem Trusię zaangażować do swojej osobistej obstawy po dowodach straszliwego bohaterstwa, które dała broniąc mojego dobrego nicka!! Magdolota mogę przyjąć na impresaria, jak się deklarował. Odpowiedz Link
ave.duce Oby to nie były "daremne żale - próżny trud" 24.02.12, 14:39 Forum ze Dworum/Freedom Odpowiedz Link
magdolot Szybki miś 27.02.12, 00:58 To ja szybkiego misia, jeb, i kuleję do kąćka. Zdążę? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Mąteczek lukrowany 10.09.13, 08:00 ??? Hanna Banaszak - Radość o Poranku ??? Odpowiedz Link