tw_wielgus 24.01.12, 19:14 Zostaliście zhakowani. Ave wie, za co…. Dalszy opór jest bezsensowny! Oszczędzcie mi trudu i dobrowolnie podajcie hasła i loginy by: Anonimowy Wielgus Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Wypraszam sobie, nie mam pojęcia za co! 24.01.12, 19:40 Podaję login ... - a co z tego będę miała? Odpowiedz Link
damakier1 Re: Wypraszam sobie, nie mam pojęcia za co! 24.01.12, 21:24 Uniżenie witam, Panie Haku. Wszyscy mają wszystko podawać, czy tylko ave? Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Wypraszam sobie, nie mam pojęcia za co! 24.01.12, 21:31 damakier1 napisała: > Uniżenie witam, Panie Haku. > Wszyscy mają wszystko podawać, czy tylko ave? Wielgus zamknął Dupetka w lochu sanatoryjnym i korzystając z tego każe Ave wszystko podawać. > > Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Wypraszam sobie, nie mam pojęcia za co! 24.01.12, 23:48 Panie Haku, bo ja też bym chciała podać. to podawać wszystko ? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Wypraszam sobie, nie mam pojęcia za co! 25.01.12, 09:01 Damo, jest napisane w l.m., a ja sama jedna, więc?! Odpowiedz Link
damakier1 Re: Wypraszam sobie, nie mam pojęcia za co! 25.01.12, 11:38 Myślałam, że to może pluralis maiestatis. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Wypraszam sobie, nie mam pojęcia za co! 25.01.12, 15:35 Jak wszyscy to wszyscy Dama też. damakier1 napisała: > Uniżenie witam, Panie Haku. > Wszyscy mają wszystko podawać, czy tylko ave? > > Odpowiedz Link
magdolot Re: A "bajeczkę" o haku zna? 25.01.12, 01:51 To Pan, Panie Wielgus zaczernił mnie całego mailera, a zamiast Pajacyka podłożył mnie protest?! To Pana popieram. A jak Pan wypuści biednego Dupetka, to on może też Pana poprze i nawet kręgosłup pomasuje? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Forum za dworum! 25.01.12, 09:18 Panie Hakerze Anonimowy, ja, ja pana to widziałam we wszystkich filmach. I w polskich, i zagranicznych i amerykańskich, ale żeby tego łobuza, to żeby mu nie dać ani grosza, albo lepiej żeby mnie wszystko wysłać, bo on to do mojej siostry, do tej suki uciekł, a przecież to jest jego hasło. W sądzie był. Mówi, że w więzieniu siedział, a przecież, dwa razy w więzieniu jak byłam u niego, no to czyje to może być hasło jak nie jego. Tego łobuza! Robuś, zaświadcz, żeby nie była nasza krzywda, no powiedz, no powiedz czyje to hasło jest, czyje to jest, no? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Forum za dworum! 25.01.12, 09:25 Więc nie mówcie mi, że siedzi z tyłu !!! Odpowiedz Link
scoutek Re: Forum za dworum! 25.01.12, 09:46 a taki mail to co to ma być????: ".... Drodzy Widzowie konto e-mail, Ten komunikat jest od poczty centrum wiadomości do wszystkich na nasze konto poczty owners.As pierwszym kwartale 2012 r. Obecnie jest przeprowadzenie usługi aktualizacji dla naszej bazy i e-mail centrum konta. Jesteśmy usunięcie wszystkich niewykorzystanych konto poczty internetowej, aby utworzyć więcej miejsca dla nowych kont. Aby zapobiec koncie od usuwania i Aby kontynuować korzystanie z naszych usług, które są wymagane do aktualizacji i potwierdzenia konta webmail. Aby zakończyć potwierdzenia konta za pierwszy kwartał 2012 r. Jesteś odpowiedzieć na tę wiadomość natychmiast i wprowadź dane swojego konta w wymienionych poniżej. Potwierdź swój adres e IDENTITY PONIŻEJ * Nazwa użytkownika: * Hasło: * Potwierdź Hasło: Dezaktywacja konta *: __ (określić tak, aby wyłączyć. Nie, aby zachować aktywnych) Powód Wyłączenie:________(jeśli tak) Ważne * Proszę podać wszystkie te informacje kompletnie i prawidłowo w przeciwnym razie ze względów bezpieczeństwa być może będziemy musieli zamknąć temporarily.We konto poczty dziękuję za szybkie zajęcie się tą matter.Please zrozumieć, że jest to środek bezpieczeństwa przeznaczonych do ochrony użytkowników i konta poczty internetowej. Przepraszamy za wszelkie niedogodności...." takie dostawam notorycznie na konto służbowe jestem zachwycona, przede wszystkim zwrotem "Widzowie konta" Odpowiedz Link
scoutek Re: Forum za dworum! 25.01.12, 09:59 a gdzie jest to co słałam????? haker jakiś czycuś? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Zamkli już AW vel TW_W za to HAKowanie? 25.01.12, 15:21 Zamkli i nawet zawiesili. Za pośrednie ziobro. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Zamkli już AW vel TW_W za to HAKowanie? 25.01.12, 15:24 Zdążył aby uwolnić Dupetka z okowów lodu? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Zamkli już AW vel TW_W za to HAKowanie? 25.01.12, 15:26 Obawiam się, że nie: ani z pustyni, ani z paszczy :( Odpowiedz Link
ave.duce Re: Zamkli już AW vel TW_W za to HAKowanie? 25.01.12, 15:58 Nie stój, nie czekaj! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Zamkli już AW vel TW_W za to HAKowanie? 27.01.12, 11:28 Ale... że jak? mam w ten lodołamacz tak sama i naprzód? Urrra? Po Dupetka? Przecież to nie mój na(rzeczony)? Odpowiedz Link
gat45 Re: Zamkli już AW vel TW_W za to HAKowanie? 25.01.12, 15:43 Masz na myśli Anonymous Bronek W ? Odpowiedz Link
magdolot Re: Anonymous Bronek W. - i fszystko 26.01.12, 02:19 Się piszę do ABW. Ktoś musi potrząsnąć BBN. Koziej rozsierdził mnie strasznie. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Anonymous Bronek W. - i fszystko 26.01.12, 10:06 Ciekawe, ile ABW zażąda za przyjęcie i ten strój organizacyjny. Odpowiedz Link