Dodaj do ulubionych

Kupa mięci mięci kupa z fejsbuka

19.02.12, 16:00
https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/ni/zf/thkl/ZBuudlAPXxFR0UF8vX.jpg

tu wklejam no bo kto inny to rozdwojenie jaźni u marszowiczów
tak bardzo genetycznie patriotycznych w rydzyko-religijnym duchu
doceni? No któż jak nie Dworzanie?
Obserwuj wątek
    • leniwa_lady Re: Kupa mięci mięci kupa z fejsbuka 19.02.12, 16:14
      jeszcze link by nie było, że zmyslam

wpis sprzed 22 godz (w tej chwili) z tematem:

Solidarni2010.pl
      A Wy - jakie macie wrażenia z dzisiejszego Marszu - podzielcie się relacjami !
      Lubię to! · · Udostępnij · 22 godz. temu ·

niektóre fotki tyż pikne!
      czy ta obok Riczarda dwojga imion to Emilia córka kosmonauty?
      https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/408813_388923524467138_125552854137541_1573447_1875747235_n.jpg
    • maniasza Re: Kupa mięci mięci kupa z fejsbuka 19.02.12, 16:56
      Rewelacja! :)
      • magdolot Re: Kupa mięci mięci kupa z fejsbuka 19.02.12, 17:02
        Oj, czasem smutno się wyrzec polskości. Tak jebać w imię Boże i być genuine Polakiem musi miło być.
        Full grain Żyrafa, gruboszowata afrykańska...
    • damakier1 Refleksja na dziś.... 19.02.12, 17:33
      Powiem Ci, że juz tak się znieczuliłam, że specjalnego wrażenia juz na mnie to nie zrobiło. Ale otworzyłam link i przeczytałam: Solidarni 2010 - News: Refleksje po marszu. I to mnie powaliło.
      • leniwa_lady Re: Refleksja na dziś.... 19.02.12, 20:16
        ja juz stara i nie takie refleksje, hasła, wezwania itd., itd. słyszałam

ale to "Jesteście obserwowani(!)", czy to"pozostaje nam tylko ulica i to "Do zobaczenia! Na ulicy" rozbawiło mnie setnie
        "miesięcznica Tragedii" :d - kiedy miesiączka lepiej pasuje ;)
    • ex.mila Ten Witek, to jestem pewna 19.02.12, 20:28
      że to nie żaden solidarny, tylko ktoś kto przyszedł z zewnątrz zamanifestować oburzenie.

Taki ichni Mietek Grodecki.

Co nie zmienia faktu, że reszta komentarzy prawie nie odbiega, i jeśli przeoczyli i ten wpis nadal wisi to tym gorzej dla nich.

Oczywiście wierzę, ze babcia wymachująca krucyfiksem krzyczała - jak ich nie jebniem to się nie podniesiem, a potem przygważdżała się do krzyża prawdziwymi gwoździami - ale nie wierzę, że postronny uczestnik tych zajść, nawet zakochany w Ewie Stankiewicz mógł nie zauważyć, że ta historia którą opisuje może im bardziej zaszkodzić niz przysporzyć zwolenników.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka