leniwa_lady 19.02.12, 16:00 tu wklejam no bo kto inny to rozdwojenie jaźni u marszowiczów tak bardzo genetycznie patriotycznych w rydzyko-religijnym duchu doceni? No któż jak nie Dworzanie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniwa_lady Re: Kupa mięci mięci kupa z fejsbuka 19.02.12, 16:14 jeszcze link by nie było, że zmyslam wpis sprzed 22 godz (w tej chwili) z tematem: Solidarni2010.pl A Wy - jakie macie wrażenia z dzisiejszego Marszu - podzielcie się relacjami ! Lubię to! · · Udostępnij · 22 godz. temu · niektóre fotki tyż pikne! czy ta obok Riczarda dwojga imion to Emilia córka kosmonauty? Odpowiedz Link
magdolot Re: Kupa mięci mięci kupa z fejsbuka 19.02.12, 17:02 Oj, czasem smutno się wyrzec polskości. Tak jebać w imię Boże i być genuine Polakiem musi miło być. Full grain Żyrafa, gruboszowata afrykańska... Odpowiedz Link
damakier1 Refleksja na dziś.... 19.02.12, 17:33 Powiem Ci, że juz tak się znieczuliłam, że specjalnego wrażenia juz na mnie to nie zrobiło. Ale otworzyłam link i przeczytałam: Solidarni 2010 - News: Refleksje po marszu. I to mnie powaliło. Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: Refleksja na dziś.... 19.02.12, 20:16 ja juz stara i nie takie refleksje, hasła, wezwania itd., itd. słyszałam ale to "Jesteście obserwowani(!)", czy to"pozostaje nam tylko ulica i to "Do zobaczenia! Na ulicy" rozbawiło mnie setnie "miesięcznica Tragedii" :d - kiedy miesiączka lepiej pasuje ;) Odpowiedz Link
ex.mila Ten Witek, to jestem pewna 19.02.12, 20:28 że to nie żaden solidarny, tylko ktoś kto przyszedł z zewnątrz zamanifestować oburzenie. Taki ichni Mietek Grodecki. Co nie zmienia faktu, że reszta komentarzy prawie nie odbiega, i jeśli przeoczyli i ten wpis nadal wisi to tym gorzej dla nich. Oczywiście wierzę, ze babcia wymachująca krucyfiksem krzyczała - jak ich nie jebniem to się nie podniesiem, a potem przygważdżała się do krzyża prawdziwymi gwoździami - ale nie wierzę, że postronny uczestnik tych zajść, nawet zakochany w Ewie Stankiewicz mógł nie zauważyć, że ta historia którą opisuje może im bardziej zaszkodzić niz przysporzyć zwolenników. Odpowiedz Link