trusiaa 06.03.12, 16:24 Znalezione w sieci: "Szukam Dominatora 58" Przekonana, że to z rubryki Towarzyskie czytam dalej: "szukam kombajnu w dobrym stanie, prosił bym o zdjęcia na e-maila" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tw_wielgus Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - IV 06.03.12, 18:02 "Zamienię kolejkę Piko na pociąg płciowy" Tylko poważne oferty! Odpowiedz Link
ave.duce Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - IV 06.03.12, 20:22 Sprzedam chłopa! Mało używany, możliwe wycieki! Rocznik 1969, jazda próbna gratis! Odpowiedz Link
trusiaa Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - IV 08.03.12, 10:26 Właśnie dokonałam szeregu samonaklejeń! Odpowiedz Link
ta Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - IV 08.03.12, 10:43 Autentyk z lat 60-tych: "Mam drut zwinięty na girlandę i lametę choinkową. Szukam wspólnika z interesem w odpowiednim punkcie" Zdaniem rodziny, w której ten tekst jest pieczołowicie przechowywany i przekazywany następnym pokoleniom, jeszcze żadne ogłoszenie nie przebiło powyższego. Odpowiedz Link
magdolot Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - IV 08.03.12, 12:26 Moje własne rozgłoszenie: DZIECKO NIEWYCHOWANE UWAŻA SIĘ ZA NIEBYŁE. Maksyma magdolota: ZJADLIWOŚCIĄ I PRACĄ JEŻE SIĘ BOGACĄ. Odpowiedz Link
illmatar Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - IV 09.03.12, 22:24 Towarzyszu! To jest podła manipulacja z tym POMIOTEM. Gołym okiem widać nieudolną doklejkę z jakiegoś marnego programu, tfu! nawet nie graficznego. I Wy nam tu Towarzyszu takim sposobem psujecie opinię uczciwych antyrydzyków. Pfuj! Odpowiedz Link
magdolot Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - IV 10.03.12, 14:58 Pierwsze skojarzenie? Fczoraj se po basenie podpięłam suszarkę do ściany i wzrok mój padł na tę piękną reklamę. Ryknęłam takim śmiechem, że cały korytarz podskoczył mimo późnej pory. Wystawiłam reklamę dzieciakom i znajomemu tacie - bingo - pierwsze skojarzenie to samo. Najszybszy but teraz ma własny mózg... ... a piłkarze nożni dalej go nie mają. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: SŁUP OGŁOSZENIOWY - IV 12.03.12, 16:44 illmatar napisała: > Towarzyszu! Rozumiem że w znaczeniu towarzyszu mój? To jest podła manipulacja z tym POMIOTEM. Ale dlaczego podła? Gołym okiem widać nieudol Goła..?! No wiesz co? Nie ważyłbym się... > ną doklejkę z jakiegoś marnego programu, tfu! nawet nie graficznego. I Wy nam t > u Towarzyszu takim sposobem psujecie opinię uczciwych antyrydzyków. > Pfuj! No to spaprałem sobie opinię. Boleję nad tym w ciemnym kątku. > Odpowiedz Link