Dodaj do ulubionych

Ale się powstrzymałem

21.09.12, 19:19
Już chciałem ryknąć – DZISIAJ PIATECZEK!!!! ale opanowałem się w ostatniej chwili bowiem wytargnęła mnie wątpliwość czy aby to przystoi po raz kolejny.
Zatem dałem sobie minutę ( może dwie żeby uspokoić rozszalały entuzjazm) po czym odzyskawszy równowagę psychiczną postanowiłem dokonać zakupu.
Przedmiotem tego zakupu będzie urzadzenie mierzące czas – klepsydra.
www.conrad.pl/Klepsydra-TFA-Paradox-(18.6004.05),-65-x-118-x-23-mm.htm?websale7=conrad&pi=672763
Może to cudowna metoda /i niedroga zarazem/ na to żeby cofnąć czas?
Obserwuj wątek
    • sclavus Re: Ale się powstrzymałem 21.09.12, 19:24
      ... to sympatyczne (samo urządzenie, też sympatyczne) ;)
      A w czym ona taka szczególna?? że aż ci się odechciało ryknąć: piąteczek!!
      • tw_wielgus Re: Ale się powstrzymałem 21.09.12, 19:32
        Pomyślałem tak. Skoro włożenie do zegarka elektrycznego odwrotnie baterii nie pomogło przenieść się w dowolny rejon czaso-przeszłości to może owo cudo techniki kwantowej oferuje tego typu możliwość. A ile rzeczy mógłbym w przeszłości naprawi, ile zmienić...
        Tylko nie proście mnie o to żebym zapobiegł spotkaniu P. Jadwigi z Rajmundem.
        • damakier1 Re: Ale się powstrzymałem 21.09.12, 19:41
          Uważaj, TW, bo będziesz tak siedział gapiąc się, jak się ziarenka w klepsydrze z dołu w górę przesypują, czas Ci się będzie cofał i cofał, a Ty będziesz młodniał i młodniał...
          • tw_wielgus Re: Ale się powstrzymałem 21.09.12, 20:17
            W odpowiednim momencie przestawię w pozycję neutralną. Nic mi nie grozi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka