tojajurek 30.10.12, 22:48 Snofu wali snow! Co ten Tusek wyrabia? Czy mam jutro z łopatą jechać na groby przodków? Pierniczę!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trollik.morski Re: W mordę jeża! 31.10.12, 05:49 Tą razą to nie Tusek! To Jarozbaw spada ..... Odpowiedz Link
ave.duce Re: W mordę jeża! 31.10.12, 09:55 Nie mazgaj się, pomyśl o tych, co nie są pewni, gdzie spoczywają ich przodki! Odpowiedz Link
ploniekocica Re: W mordę jeża! 31.10.12, 10:19 tojajurek napisał: > Snofu wali snow! > Co ten Tusek wyrabia? > Czy mam jutro z łopatą jechać na groby przodków? > Pierniczę!!! U nas jak u nas! Ale, co on ten wredny podElec wyrabia w Nowym Jorku i okolicach? Po prostu umiar stracił Tusek ten. Odpowiedz Link
ploniekocica Re: W mordę jeża! 31.10.12, 12:07 Myślisz, że chce Barak(a) zatopić przed wyborami? Mogę się założyć, że już się w Rosji drukują kartki wyborcze z mniejszym iksem (albo igrekiem, czy co tam oni mają). Odpowiedz Link
ave.duce Re: W mordę jeża! 31.10.12, 12:19 Tak sądzę. W końcu Romney to gość, który zna się na samolotach. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,12548534,Romney__Dlaczego_okna_w_samolotach_sie_nie_otwieraja_.html Barak się zna? Odpowiedz Link
tojajurek Re: W mordę jeża! 31.10.12, 19:42 No i proszę! Wziąłem szuflę na Powązki i przydała się. Niby słońce dla pozorów świeci, a tu śnieg, lód (lud tyż) i kupa zmarzniętych liści. Nasze wysiłki z uwagą obserwowało z sąsiedniego pomnika spore kocisko, czarne jak smoła. Chyba Mamuśka wysłała kontrolę... Odpowiedz Link