Dodaj do ulubionych

Zbigniew Brzeziński o wrednym dzieleniu

08.11.12, 20:02
naprawdę mądrze i stanowczo powiedział dla TVN pan profesor.
kto nie słuchał, to tu jest : www.tvn24.pl/prof-brzezinski-rosji-zalezy-aby-katastrofa-smolenska-dzielila-polakow,287534,s.html

trochę mnie uspokoił po tych wszystkich ostatnich harcach pana Zbawa i jego przybocznych, bo, jednak i on z daleka widzi, to, co widzi.

( wlazłam też na twittera ostatnio i zobaczyłam gadki takich państwa, jak m.in. S. Pereira /dziennkarz niby ?! no ludzie !/, J. Lichocka, M. Migalski. A. Hofman i inni tego typu.
się, gdy czyta ich rozmówki, to może łeb nieomal urwać się od kręcenia nim na boki w niedowierzaniu, że można aż tak bajdraczyć.)

Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: Zbigniew Brzeziński o wrednym dzieleniu 08.11.12, 20:24
      Kiedyś był wątek na FK nt. interesu Rosji, żebyśmy się sami pogryźli.

... I są niestety osoby na (polskiej-red.) scenie politycznej, które świadomie, albo może podświadomie - bo są chore - dzielą społeczność i podważają wiarygodność państwa, rządu, sprawiedliwości i tak dalej. I to jest wstrętne - dodał Brzeziński ...

Ano.
    • tojajurek A ja się drapię w głowę 08.11.12, 20:38
      I nijak nie mogę dojść do kulis afery trotylowej.
      Gdzie tu jest prawdziwe dno sprawy?
      Absolutnie nie mieści mi się w głowie, aby Seremet był aż takim idiotą, na jakiego wyszedł.
      Przecież nie bez istotnego zamysłu paplał o śladach materiałów wybuchowych. Po co?
      I to komu - trzeciorzędnemu pismakowi o ewidentnie pisiackich skłonnościach, którym wielokrotnie wcześniej dał wyraz na piśmie.
      A więc musiał wiedzieć co z taką "wiadomością" zrobi natychmiast hiena dziennikarska.
      Jakie więc rachuby - i czyje - stały za tym, z pozoru lekkomyślnym, "puszczeniem farby"?
      Ciekawe. Tzn. ciekawe jako nowy numer w tym cyrku. Zamiast królika z kapelusza wyciagnął z gęby kostkę trotylu. Tylko kto miał zapalnik?
      • man_sapiens Re: A ja się drapię w głowę 08.11.12, 21:56
        Seremet paplał nie tyle Gmyzowi ile Wróblewskiemu, który nie jest trzeciorzędny i którego mi jako jedynego w tej aferze żal - bo swego czasu zrobił z Dziennika-Gazeta Prawna bardzo przyzwoitą i ideologicznie neutralną gazetę. Pewnie na taki sam rezultat liczył Hajdarowicz ściągając go do Rzeczypospolitej. Mam wrażenie że pisowska klika w redakcji Rz z radością wpuściła Wróblewskiego w maliny wiedząc, że Gmyzowi włos z głowy nie spadnie, bo G. Polska przecież przyjmie go na swoje łono. Za to Wróblewski jest zawodowo trupem...
    • zbigniew_clapton Re: Zbigniew Brzeziński o wrednym dzieleniu 09.11.12, 11:27
      Spoko luz - na Psychiatryk24 już od wczoraj jadą po Brzezińskim. Aż oczy bolą.
      • ave.duce Re: Zbigniew Brzeziński o wrednym dzieleniu 09.11.12, 17:16
        Psychiatryk ostatnio przeżywa okropne chwile... ;)))
    • tw_wielgus Skromny Jacek Świat o wrednym zbydlęceniu 09.11.12, 18:30
      wiadomosci.onet.pl/temat/katastrofa-smolenska/jacek-swiat-brzezinski-przekroczyl-granice-zbydlec,1,5300413,wiadomosc.html
      • ave.duce KTO? 09.11.12, 18:37
        • tw_wielgus Re: KTO? 09.11.12, 18:43
          "Świat to za mało"?
          • ave.duce Re: KTO? 09.11.12, 19:02
            Ten Świat - na pewno za mało.
            • off_nick Re: KTO? 09.11.12, 21:06
              Kissinger: 'Brzezinski is a total whore. He’s been on every side of every argument'.
              • ave.duce Re: KTO? 10.11.12, 08:28
                Wiesz, co mówiono o Kissingerze?
    • olga_w_ogrodzie Re: Zbigniew Brzeziński o wrednym dzieleniu 10.11.12, 14:44
      https://pbs.twimg.com/media/A7VvIx4CcAA-_vu.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka