magdolot 10.04.13, 01:40 Kopę lat, Dzidziusiu Nasza Bojowa!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trusiaa Re: Hapi Dzidza bersdej! 10.04.13, 06:20 Dzidziu Kochana, Dla Ciebie wszystko, hej ha hopsasa! The Beatles - Happy Birthday A te zapakowałam ;) Uściski, całusy i urodzinowe patatany Ci ślę. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Hapi Dzidza bersdej! 10.04.13, 07:32 Co by Ci nie zabrakło, Dzidziu Kochana :) I niech Ci gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnieee! Pióra lekkiego jak & wewogle najlepszego, o! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Hapi Dzidza bersdej! 10.04.13, 07:59 Na dokładkę: Imagine all the people, living life in peace... Odpowiedz Link
gat45 Hapi-pi-pi-piiiiiiiii ! Niech Dzidza żyje ! 10.04.13, 08:03 To ja do tego Trusiinego motylka - baranka dostawiam. Niech jeden leci nad Tobą, a drugi biegnie przed Tobą - do wyboru, byle na pięknej łace i pod pięknym słońcem :) Buuuuuuuuuuuuuzi, Dzidziu ! Odpowiedz Link
scoutek YEAH!!! 10.04.13, 08:17 Wszystkiego NAJ przede wszystkim słońca i ciepła i zdrowia i dobrego humoru i nastroju i kasy i przyjaciól i we wogle a obrazkami się nie zajmę, bo znowu przywalę i po co..... Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Stoo lat Dzidziu Bojowo! 10.04.13, 10:54 Wszystkim Wam, Kochani, i każdemu z osobna baaaardzo dziękuję za życzenia. Szykuje się na imprezę, przyjaciele ciągną mnie "w miasto", więc zajrzę jeszcze wieczorem i przyniosę Wam coś do wypicia i na ząb. I powiem teraz szczerze: bardzo żałuję, że Was wszystkich nie mogę naprawdę ugościć. Ale tak naprawdę, z prawdziwymi trunkami i jedzeniem a nie wirtualnym. Jak dożyję to za rok postaram się jakoś zorganizować zlot FzD w kurorcie. Byłoby fantastycznie, gdyby się udało! Odpowiedz Link
damakier1 Re: Stoo lat Dzidziu Bojowo! 10.04.13, 12:52 Dzidziu Kochana! Wszystkiego najlepszego Ci życzę, wyściskowuję i wycałowywuję ze wszystkich sił, a w prezencie ślę Ci piosenką najbardziej pogodną, jaką znam: "I'm Singing in the rain", Gene Kelly Odpowiedz Link
scoutek Re: Stoo lat Dzidziu Bojowo! 10.04.13, 13:16 To ja tą samą piosenkę ale z innego filmu: w serialu Glee świetnie połączono dwa utwory Umbrella Rihanny i Singin' in the rain, śpiewa i tańczy m.in. Gwyneth Paltrow tym nie przywalę Glee - Singing in the rain/umbrella Odpowiedz Link
witekjs Re: Stoo lat Dzidziu Bojowo! 10.04.13, 16:18 Droga Dzidziu Bojowa :) Dołączam się z najlepszymi życzeniami Szczęścia. Witek Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Stoo lat Dzidziu Bojowo! 10.04.13, 14:14 Dzidziu Jedna Ty Nasza, już takie fajne prezenty są w dyspozycji Twej, że chyba nie przeskoczę, tylko podłączę się : Bojowa bądź dalej i taka cudna, jak jesteś. a co do dożycia, to, rzecz jasna, ma się udać, skoro jest perspektywa najedzenia się i napitki oraz uściskania Cię tak mocno, że aż wydusisz : - Przestańta i idźta w cholerę. Odpowiedz Link
man_sapiens Re: Hapi Dzidza bersdej! 10.04.13, 16:26 Żebyś wszystko mogła i nic nie musiała! Odpowiedz Link
ewa9717 Re: Hapi Dzidza bersdej! 10.04.13, 17:57 Dzidziu, rośnij w siłę i się bogać! Czy jakoś tak ;) Odpowiedz Link
czan-dra Re: Hapi Dzidza bersdej! 10.04.13, 18:06 Ja tez! Ja tez! Hapi bersdej tu ju! Najmniej sto lat! Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Hapi Dzidza bersdej! 10.04.13, 20:52 No to kończymy na dzisiaj te moje urodziny. Troszkę jestem nasączona drinkami ale kumam wszystko jakby co:) Jeszcze raz wszystkim dziękuję za życzenia. Przytargałam tequilę bo jeden z drinków, który wypiłam to był tequila sunrise i był dobry, więc polecam Państwu. Jeśli ktoś woli siwuchę albo inne trunki to prosz: Jedzenia nie ma. Jedzenie wyjedzone. Sorry A teraz idę spać bo świat cosik wiruje wokół mnie... Jesteście kochani! Kocham Was i nie cofnę tego nawet jak wytrzeźwieję. Odpowiedz Link
tojajurek Re: Hapi Dzidza bersdej! 10.04.13, 20:56 Buziaczki Tojajurkowe już lecą - może powoli, ale pewnie. Odpowiedz Link
magdolot Re: Hapi Dzidza bersdej! 11.04.13, 03:24 tojajurek napisał: > Buziaczki Tojajurkowe już lecą - może powoli, ale pewnie. I jeszcze pewniej lądują. Odpowiedz Link