Dodaj do ulubionych

Bach 58% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10.06.13, 00:29
W drodze na roraty

fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-frc1/c0.2.180.180/s160x160/309875_245486912174745_1163343285_a.jpg
potknęłam się o GW!!!

jakaplatforma.org/
Czytać

https://www.naszdziennik.pl/images/logo.png

Polska zawierzona św. Michałowi Archaniołowi!!!
Jarosław w obronie życia, rodziny i Telewizji Trwam!!!

Słuchać

https://www.krakowniezalezny.pl/wp-content/uploads/2013/03/kprmlogo.jpg

Oglądać

https://www.bubula.pl/news/data/upimages/trwam1.jpg

Bach!!!
Obserwuj wątek
    • tojajurek Re: Bach 58% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.06.13, 00:40
      No, nie wiem.
      Mamusia mi wpajała, iż złe sobie wystawia świadectwo, kto cudze wyszydza kalectwo.
      A te roraty - to jakaś wyuzdana rozrywka damsko-męska?
    • magdolot Re: Bach 58% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.06.13, 00:46
      Odpowiedziałam Gowinu. Bach!!! Szkoda, że nie było pytań szczegółowych np. którą połowę posłów na bruk. Mam wrażenie, że akurat f tym względzie bym się z tym Kózką różniła...
    • man_sapiens Re: Bach 58% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.06.13, 00:51
      A propos bach. Po niemiecku mówi się "den Bach runterlassen" czyli "spuścić z wodą" (dosłownie spuścić w dół strumienia).
      • dziewica_konsystorska Tu jest POLSKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.06.13, 00:55
        Bach!
      • tojajurek Re: Bach 58% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.06.13, 00:59
        man_sapiens napisał:

> A propos bach. Po niemiecku mówi się "den Bach runterlassen" czyli "spuścić z w
        > odą" (dosłownie spuścić w dół strumienia).

Ciekawe. W pierwszym odruchu odczułem własnie taką nieprzepartą chęć, ale się trochę krępowałem, bo to tak znikąd, czyli z siebie mi się pomyślało, albowiem niemieckiego nie znam (albo przynajmniej nie pamiętam żebym znał) i już nie poznam na pewno.
        • man_sapiens Re: Bach 58% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.06.13, 13:14
          > niemieckiego nie znam (albo przynajmniej nie pamiętam żebym znał) i już nie
          > poznam na pewno.
          A jeżeli już jutro poznasz pięknego niemieckiego blondyna? Nigdy nie mów nigdy.
    • ave.duce Re: Bach 58% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.06.13, 09:09
      Na wszelki wypadek nie sprawdzę, ile we mnie Gowina ;)
      • man_sapiens Re: Bach 58% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.06.13, 10:31
        ave.duce napisała:
        > Na wszelki wypadek nie sprawdzę, ile we mnie Gowina ;)

Bądź czujna! Z tym Gowinem w tobie to nie są żarty, widziałem na filmie, czym to się kończy:
        https://1.bp.blogspot.com/-MBhyVELGZDU/TY5-RlKCjqI/AAAAAAAAAVM/2ppU_62HMp8/s1600/alien-1979-screen-3.jpg
    • humbak Re: Bach 58% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.06.13, 18:57
      Ja mam 65%. Warte to tyle co te wszystkie kompasy polityczne:)
      A któren Bach? Karol Filip Emauel może? Zawsze uważałem że najbardziej estetyczny komplet imion:)
      • ave.duce Re: Bach 58% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.06.13, 19:20
        humbak napisał:

> Warte to tyle co te wszystkie kompasy polityczne:)

A nawet mniej.
        • humbak Re: Bach 58% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.06.13, 20:14
          Eh to kobity.. zawsze muszo mieć ostatnie słowo.:]
          • trusiaa Re: Bach 58% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.06.13, 20:29
            humbak napisał: Eh to kobity.. zawsze muszo mieć ostatnie słowo.:]

A TAK! Właśnie, że tak!
            • ave.duce Re: Bach 58% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.06.13, 10:46
              www.youtube.com/watch?v=1rvxyHYklcU
    • ave.duce Gowin 55% ;) 11.06.13, 21:04
      ... Nawet jeśli respondent nie ma własnego zdania na żaden temat, ankieta Gowina pokaże 55 procent zbieżności odpowiedzi z byłym ministrem sprawiedliwości ...

Ale wtopa ;)
    • tojajurek Niewiele mnie już dziwi 12.06.13, 00:11
      Leży przede mną oficjalne zaproszenie (nie skorzystam) na "uroczyste obchody Narodowego Dnia Pamięci Ofiar Nazistowskich Obozów Koncentracyjnych 14 czerwca 2013 r.".
      Pomijam składnię powyższego zaproszenia. Zauważam nie po raz pierwszy, że niemieckie obozy koncentracyjne jakoś gładko się ostatnio zamieniły w "nazistowskie" i już dla młodszego pokolenia nie jest jasne jakie państwo je zorganizowało na wielką skalę. Naziland?
      Tak czy owak, nie ulega watpliwości, że ofiarami owych obozów były w ogromnej wiekszości osoby narodowości żydowskiej. A od czego zaczynają się nadchodzące obchody? Oczywiście od mszy św. w Katedrze Polowej WP.
      No, pięknie, kurwa i z wyczuciem.
      Ale przynajmniej widać jasno kto w tym kraju rozdaje karty.
      • magdolot Re: Niewiele mnie już dziwi 12.06.13, 02:11
        Czarny Piotruś.

Ale za to znowu mamy Wieszcza!
        Siem w swoim Kurtularnym Krześcijaństwie ze Pytii naśmiewamy, a to że una bełkocze, a to że pytluje. A nasze Wieszcze dzisiejsze całkiem na psy zeszły, Micek to chociaż mową wiązaną plótł...
        [Pan Micek plecie androny.
        Z czego plecie?
        Ano z łyka.
        Taki andron upleciony jest podobny do koszyka.]
        No i Micku się zmarło na ciężką cholerę i się stanowisko zwolniło i Ryms! I znowu mamy za sfoje!
        [Pan Rymsiak se plecie duby.
        Z czego plecie?
        Ano z huby.
        Taka duba osmolona, że ten Naród zaras skona
        i straszna obsiadła go wrona
        i dziobie od łba do ogona.
        Radą na to gilotynka
        taka ostra cud-dziefczynka.
        Jak pochlastać naród cały
        To wolnoś wyczeszczy gały!
        [z koszyka na szpargały?!]]

A to ściągane, ściągane, bo to sam pan Saint-Just tfierdził sobie z wdziękiem, że jak się zgilotynuje z 9 milionów sztuk Francuza jak leci, tak z metra, to będzie pięknie i cacy i mniód. Ale pan Saint-Just miał duuużo lepsze nazwisko do wygłaszania takich bzdur, a poza tym zaświecił własnym przykładem i tym się na korzyść odróżnia.

A z tej powiastki morał wynika,
        że naród co wieszczy słucha
        fciąż se wyjmuje kończynę z nocnika,
        a potem fkłada do ucha.

Mesjanistyczne wybroczyny powinny być dozwolone ino prozą, zaiste. Bo łatwiej się połapać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka