ave.duce 06.09.13, 20:51 Ja to, proszę pana, mam bardzo dobre połączenie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panidemonka Re: NW 80 ;) 06.09.13, 21:40 Z góry dziękuję i już się cieszę na jutrzejszą wczesną godzinę:) Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: NW 80 ;) 07.09.13, 05:18 Bombowy egzemplarz!:))) Mam tylko jedno pytanie: co brał Książek przed napisaniem cytowanego tekstu i ja też to chcę:) Rubika najwyraźniej sparła chuć i jakoś łatwiej mi go zrozumieć. Odpowiedz Link
ave.duce Re: NW 80 ;) 07.09.13, 07:53 Nie wiem, niestety ;) Za to tekst Rubika jako żywo przypomina mi "Ciało" Marii P. ;) Odpowiedz Link
panidemonka Re: c.d 07.09.13, 10:48 Jarkacz tokuje, pędzilino cwałuje. A co! Dzięki ci Zielony Borze, że w NW zagościł Mrożek. Diabeł diabła trzasnął w pysk, schną figowe liście. Rubik wyje do księżyca, bo mu w oczach mgliście. Daj się złapać w Damy sieć, już ci rosną skrzydła. Leć! Wsi zielona, wsi wesoła już cię wszyscy dookoła obrażają Ziemniakami. Niech KRUS nogi im połami(e)! A co! Faceci potracili wszyscy głowy, został błędny kod kreskowy. Wielki dar dla Kresów Wschodnich, niech pamiętają o zbrodni Donka, Bronka, Dalajlamy, Sikorskiego i Obamy. A co! Dziady wrzeszczą, plują jadem. Tak to jest jak ktoś jest dziadem. Spieprzaj dziadu? Frau, Kartofel, Czyste Dobro... A niech rozboli Ziobro. A co! Kotek znika, synek tyje, doktor z bezsilności wyje. Łatwiej bestii łeb na tyczkę nadziać, niż znaleźć księżniczkę. Australijczycy-bestie krwawe inwigilują Warszawę. To dopiero... Czołgi, działa, groźne gazy? To starocie (bez urazy). Bronek z Radkiem-chłopcy w dechę, mogą zabić samym śmiechem! Pitbull czule niańczy króle, pisklak siedzi mu na głowie,Szop się zadekował w norze uparł się i nic nie powie. Ropuch chyba po spożyciu autko komuś zaiwanił. Niemożliwe? Nigdy w życiu? Cóż... zwierzyniec się wycwanił. A co! Śliny, sprawny, nowoczesny? To Pan Prezes śliczny liryczny, ekologiczny. Kwadratura koła, szukanie idei, od czasu to czasu rekolekcje w gminie. Dzięki nim w Narodzie duch nigdy nie zginie? Króliki powiedziały, że muzyka pogłębia kanały. Dzielna Wiaro walcz ze spiskiem! Pijaj alkohole wszystkie, pijaj alkohole różne, nie wylewaj wódki w próżne! Kochaj admina swego, bo zawsze możesz mieć gorszego! Piła piłowała,bo od tego jest, a jak już skończyła spiła się na fest. Bombowa bomba, kto nie czytał ten troMba. Lipa wcale nie lipna, lipa wielce dowcipna. Wieś nas żywi, wieś nas broni, buduje kapliczki, świętym się pokłoni. Tak ciężko pracuje prężna wiejska armia lecz kaczek nie jada. Kaczki wieś dokarmia. Dziękuję:) Odpowiedz Link
ave.duce Fiuuu, fiuuuuuuuuuuuuuuu! Kolejna recenzja 07.09.13, 13:28 taka, żem padła trupem obok Twojej urwanej głowy. Mersi na boku! Odpowiedz Link
czan-dra Re: NW 80 ;) 07.09.13, 08:22 Dzięki, ale "Walka ze spiskiem" to jest REWELACJA, dawno się tak nie uchachałem. Odpowiedz Link
trusiaa Re: NW 80 ;) 07.09.13, 09:47 80 tulipanów w podziękowaniu za Okrągły Numerek! P. S. Hybryda: Ziobro, Pięta, Pupa, Ziobro (Musk - na ścianie?) - iście wybuchowa :))))) Odpowiedz Link
ave.duce Re: NW 80 ;) 07.09.13, 13:30 Oto chodzi, że nigdzie musku, nawet na ścianie - niet! Odpowiedz Link
scoutek Re: NW 80 ;) 07.09.13, 10:10 wiem, że jest, bardzo dziękuję ale będę się delektować potem, bo teraz nie mam warunków!!!! duża buźka! Odpowiedz Link
gat45 Re: NW 80 ;) 07.09.13, 12:20 Dostałam stop przeczytałam stop nie wszystko zrozumiałam stop przeczytam jeszcze raz co trudniejsze fragmenty dzię - ku - ję ! Odpowiedz Link
inna57 Re: NW 80 ;) 07.09.13, 14:41 No cóż .... że należę do grona "abonametariuszy". Bombowy numer !!!! Dziękuję a nawet dziękujemy ;) Odpowiedz Link
panidemonka Re: NW 80 ;) 07.09.13, 19:41 Ave, skoro już podniosłaś z upadku na bok-prawy czy lewy?-to mam nadzieję, że ziobro Cię nie boli;P Odpowiedz Link
panidemonka Re: NW 80 ;) 08.09.13, 09:59 Jeśli pięta to chyba jakieś tańce z przytupem były? ;) Na poważnie, naprawdę boli ta pięta? Odpowiedz Link
ave.duce Re: NW 80 ;) 08.09.13, 12:08 Ani pięta, ani pupa, ani ziobro. Serio.serio - bab katar i ledwie zipię: zip, zi..., z...;) Odpowiedz Link
damakier1 Re: NW 80 ;) 07.09.13, 20:36 Dziękuję bardzo. Jestem pod ogromnym wrażeniem wyłaniającej się z łanu najjaśniejsz Odpowiedz Link
ave.duce Re: NW 80 ;) 08.09.13, 09:55 I nie jest to łan konopi. Zwłaszcza indyjskich ;) "Ale czy marihuana jest z konopi? Chyba nie… ja nic na ten temat nie wiem…" - Kaczyński Jarosław. Odpowiedz Link
damakier1 Re: NW 80 ;) 08.09.13, 11:01 damakier1 napisała: > Dziękuję bardzo. Jestem pod ogromnym wrażeniem wyłaniającej się z łanu najjaśni > ejsz Bardzo przepraszam za to zdanie niedokończone. Nie, nie to nie skutek wysłuchanych przeze mnie ostatnio Rozmów niedokończonych... , a wynik nagłego zderzenia mego życia wirtualnego z życiem realnym. A chciałam napisać, że największe wrazenie zrobiło na mnie wyłaniające sie z łanu oblicze. A poza tym Fszyscy zdrowi. Odpowiedz Link
ave.duce Re: NW 80 ;) 08.09.13, 12:10 Alesz Damo! Odczytałam niedokończone zdanie bezbłędnie. Cud! Odpowiedz Link
tojajurek Re: NW 80 ;) 08.09.13, 00:42 Dla mnie - bomba! Kto nie czytał, ten trąba. Jakby tego było mało, to zostałem poetycko powalony do tego stopnia, że ze wstydu nie napiszę (nawet cichcem) żadnego ryma do poniedziałku, choćby mnię sparło. A może i do ftorku. Odpowiedz Link
tojajurek W bombowym leju - z jednej menażki jedli 08.09.13, 10:56 Dodałbym ewentualnie coś od siebie... A mnie najbliższa będzie bomba głębinowa, Cichutki plusk - i potem długo ani słowa, A w pewnej chwili - jak znienacka nie pierdzielnie: Mało subtelnie, ale celnie i bezczelnie. Odpowiedz Link
ave.duce Re: W bombowym leju - z jednej menażki jedli 08.09.13, 12:10 Dalszy ciąg nastąpi? Odpowiedz Link