Gość: ernest IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.05, 12:08 Jest jakieś miejsce w Świeciu albo okolicy gdzie można sie pościgać? Słyszałem o lotnisku kolo Warlubia... Może ktoś wie kiedy odbywają się tam "zawody"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cobraswiecie Re: Wyscigi... 19.06.05, 12:28 Wiem,że scigaja sie gdzies pod Koronowem.Jezeli chcesz sobie sam poszalec autem to proponuje lotnisko-jak sie jedzie na Lipinki:).Szczególnie zimą można tam ladnie pobrykać. Odpowiedz Link Zgłoś
czerstwy.stefek Re: Wyscigi... 28.06.05, 22:43 Pod koronowem jest pas startowy, którym wjeżdża się do miasta. Można nieźle wdepnąc - wiem, bo próbowałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMGieeS Re: Wyscigi... IP: *.wszib.poznan.pl 21.06.05, 11:52 Swiecie ulica wojska polskiego!!!na calej dlugosci,tam sobie poszalej satysfakcja gwarantowana.Start-MONDI Meta-SZpital!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Wyscigi... IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.05, 16:54 hehe...a w godzinach szczytu to już bedzie hardcore;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Wyscigi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:17 Tylko niech wlaczy wycieraczi, zeby krew scieraly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świątuś Re: Wyscigi... IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 20:14 !! Lotnisko na trasie nr 238 gm. Osie, a nie jakieś Warlubie!! Wyścigi odbywają sie tam zazwyczaj co 2 tygodnie choc co tydzień w niedziele mozna tam spotkać zapaleńców.. Zapraszam serdecznie.. dodam, że w niedalekiej odległości od lotnisla znajduje sie najlepsza jednostka OSP (Osie) zawsze gotowa do pomocy.. PS chętnie tych maniaków prędkości zapakuje w worek i wyślę czarnym autem na sekcje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wyscigi... IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.05, 21:47 hm...a psy tam nie zaglądają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świątuś Re: Wyscigi... IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 23:46 jak ktoś da cynka to przyjadą!! ale w normalne dni to chyba ktoś musi mieć fuksa żeby pałeczkie tam spotkać.. widziałem kiedyś film z wyścigów.. wpadła policja i kazała się rozjechać do domów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Wyscigi... IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.05, 22:41 A o co chodzi z PGT?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Wyscigi... IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.05, 23:58 To podobno taki świecki klub, do którego należą ludzie z podrasowanymi brykami. Mają swoje logo - przeważnie na drzwiach, pod lusterkiem... Odpowiedz Link Zgłoś