05.10.14, 20:54
Nie gratulujcie, nie dziwujcie się i o nic nie pytajcie. Stanowczo zaprzeczam. To nie ja byłam Ewą!
Obserwuj wątek
    • tojajurek Re: Dementi 06.10.14, 00:31
      Proszę mi się nie wpychać. W kwestii demencji nikt tu nie będzie ze mną konkurować.
      Howgh!
      • ave.duce Re: Dementi 06.10.14, 08:23
        tojajurek napisał:

> Proszę mi się nie wpychać. W kwestii demencji nikt tu nie będzie ze mną konkuro
        > wać.
        > Howgh!

Nawet "Dama, która ma - jak zwykle rację. I nie może być inaczej, skoro jest Damą."
        (aut.: ToJaJurek) ma szlaban?
      • damakier1 Re: Dementi 06.10.14, 09:36
        ŁOMatkoBoska, ToTyJurku, jeżeli to rzeczywiście ja, to jak to wróży naszej Ojczyźnie?
        • tojajurek Re: Dementi 06.10.14, 16:16
          Nic to. Właśnie obejrzałem program naukowy w TV i usłyszałem ważne dementi, że nie ma żadnej grawitacji, tylko przestrzeń jest pokrzywiona i tyle. Jakby się wyprostowała, to odlecę w kosmos i dupa blada, bo tam światło się zagina i laptopy moga nie działać.
          Na wszelki wypadek już macham chusteczką.
          • damakier1 Re: Dementi 06.10.14, 17:19
            No, gdyby się wyprostowała, toby nas wszystkich wystrzeliła, jak z łuku. Tere fere kuku.
            • gat45 Re: Dementi 06.10.14, 17:45
              By nas wystrzeliła ? Wszystkich ?
              Mnie to inaczej ztereferowano.
            • trusiaa Re: Dementi 06.10.14, 17:51
              damakier1 napisała: No, gdyby się wyprostowała, toby nas wszystkich wystrzeliła, jak z łuku. Tere fere kuku.

A ja wię...

Co by było dalej!
              Wszyscy na siebie
              Poupadali:
              Rzepka na dziadka,
              Dziadek na babcię,
              Babcia na wnuczka,
              Wnuczek na Mruczka,
              Mruczek na Kicię,
              Kicia na kurkę,
              Kurka na gąskę,
              Gąska na boćka,
              Bociek na żabkę,
              Żabka na kawkę
              I na ostatku
              Kawka na trawkę.
              • tojajurek Re: Dementi 06.10.14, 18:21
                A Trusia bez trawki
                Dostałaby czkawki,
                Lecz - jak mówią Jeże -
                Ja w to niezbyt wierzę.
                • damakier1 Re: Dementi 06.10.14, 18:46
                  Rany Boskie! Świat się wali! -
                  Nasza Trusia trawkę pali?
                  • ave.duce Re: Dementi 06.10.14, 22:12
                    Damo wszechwiedząca:
                    Trusiaa niepaląca!
                    Trawkę ona chrupu-chrup!!!
                    - ze ździebełek ściele się trup.
                    • trusiaa Re: Dementi 07.10.14, 07:34
                      Hesusie Kochany: truś podejrzany?
                      Dzięki Ave - specjalistko, o królykach fszak wiesz wszystko,
                      trawa na ławę, mowa kawa, każdy sobie marfefkę skrobie,
                      i truś wybielony, jasna sprawa.
                      • ave.duce Re: Dementi 07.10.14, 13:12
                        Wybielony rudy Truś -
                        słomiany ogień, Damo, zduś!
                        • trusiaa Re: Dementi 07.10.14, 13:50
                          Czekaj, Ave, ja Damie przygadam: ” Oj popraw się, popraw Damo Kier Kochana".

(za Panem W.)
                          • ave.duce Re: Dementi 07.10.14, 17:34
                            https://z1.demoty.pl/a5ed6f9ad5c9753c214b8b7583d07fde4f50b977/zycie-to-dziwna-talia-kart
                            • damakier1 Re: Dementi 07.10.14, 19:19
                              Nnnno...!
          • magdolot Re: Dementi 07.10.14, 12:11
            Wykrakali s tą grawitacją! Śpię sobie ja spokojniusio, a tu jak nie łupnie! Szaciek mię zapomniany ojcolefon fsadził znienacka do ucha, a w nim wrzeszczył kurier, że jusz pół godziny stoi pod blokiem z bybloteką, dwie palety i 800 kilo i jak się zaras cuś nie zmieni, to z tym w cholerę jedzie on na Ślunsk i nie wie co bedzie! Zanim ja tę grawitację jakoś rozprostowałam, to omal nie ogłuchłam, bo w jedno ucho mnię wył fkurzony kurier a w drugie różne ludzie. F końcu kurier przyrżnął bybloteką o bruk, a pomoc nadchodziła z najróżniejszych stron miasta gracko prężąc muskuły. Teraz będzie "Ciemność i pleśń", bo idę sprzątać piwnicę, a grawitacja niechże się lepiej trzyma z daleka, bo mogę przyfanzolić!
            • tojajurek Re: Dementi 07.10.14, 16:21
              Łomatko! To jest jeszcze chtóś poza moją osobistą osobą, kto przeżył Inwazję z Aldebarana?
              • magdolot Re: Dementi 08.10.14, 00:34
                Ni. Ni Alde Barana, zwykłego Barana, Inwazja Barana, w dodatku zaraźliwego.
                Taki Baran stanie przed blokiem z niezamieszkałym mieszkaniem na sz pszeproszeniem drugim końcu i drze się, że stoi. Nie wi, po co mu dajom numera telefona?! No, przecie po to mu dajom, żeby zadzwonił zanim se podjedzie, jakby adresat telefona zapomniał zabrać [zapomniał, bo pilnie go ładował, żeby odebrać lefon od kuriera] i żebym ja go współpracownikami jego z tego telefona po nowym kampusie ścigała, bo go właśnie przenieśli i bajzel i syf i stacjonarnego nie ma i tylko psy dupami szczekają.
                I s tego fszystkiego wyeksplodowałam poduszkę i musiałam elektroluksować pralkę, mimo że pralka ma specjalny program, lecz poduszka antyczna miała pacerny wsyp i teraz mam cały ogródek opierzony. Zdecydowałam straceńczo, że jak szaleć to szaleć i wyprałam jeszcze 4 inne topiąc je w wannie uprzednio. Broniły się jak dzikie! Teraz se gnijo koło kaloryfera.
                Potem wytaszczyłam pół tony słoikuf z piwniczki, po czym wijąc się i skręcając Żyrafę we precle i leżonc we syfie na tfarzy, żem półki i ściany pomyła i we masce i okularze zaparowanym oddechem żem trutko potforno fffszystko zepsikała, drzwi zaczasnęła do rana i teraz se zmurszałe fugi wygrzebuję, co mnie w zembach zgrzypio. Uuuuch! Cały dzień zmar-no-wa-ny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka