Dodaj do ulubionych

I co my na to?!

09.06.15, 16:04
... Bronisław Wildstein to kandydat PiS do tytułu honorowego obywatela Warszawy ...

Temat z FK - wątek założył Czandra.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,157880506,157880506,Wildstein_to_persona_rowna_co_najmniej_JP_II.html
A swoją drogą - biedna ta Warszawa...
Obserwuj wątek
    • 99venus Re: I co my na to?! 09.06.15, 16:22
      upominam się o uznanie pierwszeństwa.wprawdzie tylko kilka minut ale zawsze.
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,157880427,157880427,warszawska_paranoja.html
      • ave.duce Re: I co my na to?! 09.06.15, 17:22
        No ok, ale to niczego nie zmienia.

Wszyscy jesteśmy Wildsteinami (oprócz Damy Kier, która jest Stellą Maris) - wg Kocicy i Trusii - zatem jeżeli a to b.
        Cieszysz się?
        • damakier1 Re: I co my na to?! 09.06.15, 17:45
          Ale się zrobiłam w ciula... !
          • ave.duce Re: I co my na to?! 09.06.15, 18:05
            Przez wrodzoną grzeczność - nie zaprzeczę.
            • ave.duce ... pst ... 09.06.15, 18:37
              Mam na Ciebie zlecenie ........................
          • magdolot Re: I co my na to?! 10.06.15, 23:10
            damakier1 napisała:
            Ale się zrobiłam w ciula... !
            -------------------------------------------------
            To ja Cię zrobiłam w ciula, biedna Damo, bo tom ja wywiodła żeś jest Stella Maris. Możesz mnie obić po ryju. Truśś i Kocica są absolutnie niewinne, się zasugerowały.
            • ave.duce Re: I co my na to?! 10.06.15, 23:56
              Oj, coś pokićkałaś ;)
            • damakier1 Re: I co my na to?! 11.06.15, 23:07
              Chyba się jednak w ciula nie zrobiłam.
              • ave.duce Długie ręce Damy ......... ?! 13.06.15, 23:20
                "Przesąd Zwyciężony" ;)
        • 99venus Re: I co my na to?! 09.06.15, 18:07
          tak między nami mówiąc ja generalnie jestem zadowolony.kropi deszcz i nie muszę podlewać.mam wolne!
          • ave.duce Re: I co my na to?! 09.06.15, 18:36
            Szykuj się na fetowanie: jako Bronisław W. (którym jesteś jako i wszyscy pozostali z FzD, oprócz...) - zostaniesz Honorowym Obywatelem Warszawy ;)

ps. u mnie też popaduje, ale nie jestem zadowolona, bo sianokosy mokną, a powinny schnąć ;(
            • 99venus Re: I co my na to?! 09.06.15, 20:47
              coraz częściej czytając o tym co się dzieje popadam we frustrację.dzisiaj Bronisław W.,dla mnie wyjatkowa menda,potem słucham Seremeta u Olejnikowej którego kontakt z rzeczywistością jest wątpliwy,co będzie jutro?
              dlatego lepiej zająć się światem otaczającym.w drewutni żyją 3 koty,które dokarmiam rok cały.wczoraj zauważyłem,że jeden z nich polował na pliszkę skaczącą wśród malin.muszę z tym zrobić porządek tylko nie wiem jak.i to są poważne problemy.
              siano...skąd u Ciebie siano i coz nim robisz?ja koszę często i małe drobinki giną użyźniając trawniki.czasami robię przerwe i koszę trawę,grabię i świeżo ściętą trawą obkładam drzewka i krzewy.dzieki temu nie mam problemu z chwastami,trawa trzyma wilgoć,i spokojnie zmienia sie w kompost.polecam.
              • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: I co my na to?! 09.06.15, 22:16

..skąd u Ciebie siano i coz nim robisz?ja koszę często i małe drobinki giną użyźniając trawniki.czasami robię przerwe i koszę trawę,grabię i świeżo ściętą trawą obkładam drzewka i krzewy.dzieki temu nie mam problemu z chwastami,trawa trzyma wilgoć,i spokojnie zmienia sie w kompost.polecam.

Ooooo ! świetny pomysł i sposób. Zamiast obsypywania korą dookoła drzewek i krzewów. Dobrze, że doczytałm Twój wpis do końca. Dzięki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka