magdolot
24.06.15, 01:39
Uwaga Lemingożercy ffszelkiej maści ze fffszystkich opcji politycznych!
Także dumni wyborcy prezydenta Dudy przepełnieni nadzieją na zbawienie lub choćby jeno sprawiedliwą pomstę!
Cudownie nawrócone Ekslemingi, co chcecie wyznać swe grzechy i znaleźć winnego osobistego upadku tudzież swych win odkupienie i musicie solidnie na nie zapracować chłoszcząc Lemingi Fciąż Nieośfietlone!
Cały Ludu mój sfrustrowany, bo ciemiężony przez PO przeokrutnie!
Ten piękny nowy wąt jest dla Was, na wąty Wasze, paprochy i wapory.
Ponieważ było Was tu już wielu różnych w zbożnym celu chłostania fstrętnych leminguf uparcie nieośfietlonych, czyli niesfornych obywateli FzD [?!] - to "czyli" mnie nieco dziwi, ale nasz klient nasz pan - w antrakcie między ośmiorniczkami i kawiorem postanowiłam ułatwić Wam tę radosną działalność i zakładam wątek specjalnie dla Was. Wy nie będziecie musieli się tak strasznie męczyć, a my się ciągle potykać o batogi tudzież szpicruty nieporządnie przez Was po różnych wątkach rozsiewane.
Dla obu stron czysty zysk!
Pełny tytuł wątku brzmi:
Wąt DLA LEMINGOŻERCUF czyli księga polskich pobożnych życzeń i zażaleń
Mam nadzieję, że wątek z czytelnym tytułem będzie wygodny w obsłudze, a życzeń i zażaleń znajdzie się w nim wiele. Proszę Was tylko o podanie adresatów owych życzeń tudzież zażaleń, a w zamian obiecuję cykliczne przekazywanie Waszych szanownych uwag konkretnym adresatom. Niekonkretnym nie będę mogła nikomu przekazać z powodów dość oczywistych, więc proszę je kierować do Bozi, może wysłucha.
Dla ułatwienia podaję przykład:
"Żeby tę premier Kopacz wreszcie pokręciło!" - życzenie jest niekonkretne bez informacji KTO miałby ją pokręcić i kiedy upływa termin WRESZCIE.
z nadzieją na owocną współpracę
Wasz pokorny Magdolot
P.S. Będąc fciąż nieprzyzwoicie nieośfietlonym na kogo należy w tym sezonie głosować będąc polskim patriotą na tym wydeptanym przez Złych Platfusów ugorze i w nieszczęsnych ruinach, bardzo proszę o jasne podpowiedzi w telegraficznym skrócie: na kogo i czemu, czyli innymi słowy: kto biedny ten kraj odbuduje. Uprzejmie proszszsz się zbytnio nie rozpisywać, bo prośba ma jest prywatą, a mamy fszak wreszcie zawalczyć z korupcją i kolesiostwem wśród ruin naszego kraju.