Dodaj do ulubionych

Nowa poczta

15.10.15, 17:03
Zajrzałam, wyp 72 spamy, upierdzieliło mi całą korespondencję sprzed weekendu i póki co jej nie ma i ciągle nie mogę odp jednemu Spiskowcu.

Obejrzałam prezenty i wybuchnęłam łaciną:
Timeo Danaos et dona ferentes!!!
Tyle.

Ciekawe ile kosztują te niepotrzebne spamy typu "jakiś gucio założył znuf wątek", że nie fspomnę o opłacaniu spamerów GW co zawalają mailery reklamami w które nikt nie zagląda i tylko zamiatać cza liście i zamiatać i zamiatać. Dziwny jest ten świat.
Obserwuj wątek
    • inna57 Re: Nowa poczta 15.10.15, 17:10
      Pocztę z tego tygodnia znajdziesz na google accounts do końca tego miesiąca jeszcze tam jest więc jakby co to można sobie przesłać gdzieś indziej.
    • aankaa Re: Nowa poczta 15.10.15, 17:55
      u mnie działa, nic nie zgubili, prezenty wolę dostawać inne i od kogo innego ;) tym bardziej, że nikt mi nie zagwarantuje, że po owych 8 tygodniach nagle będę musiała zapłacić za "dobre dziennikarstwo"
      • magdolot Re: Nowa poczta 15.10.15, 18:05
        Dopisałam się do Twojego wątku na FOF, czaję się na spotkanie z Inną na Ośle i pokazuję pt. Moderacji... jak można kreatywnie ich kliki... wyklikać. Inocom twierdzi, że ludź po 10 klikach ucieknie, a ja mu odpowiadam nową modą:

"Ludzie uciekną po 10 klikach lub się nauczą na każdą dotychczasową gałązkę zakładać nowy wątek żeby się nie zaklikać. Bo ludzie są kreatywne i do pewnego momentu można w bambuko pograć, a potem bambukowanym się włącza kreatywność.

O kurczę, odpowiedziałam Ci i dalej mnie będzie widać! I jeden klik razy ilość odbiorców down the drain. " :-)

Pokażmy im jak to działa...
    • gat45 Re: Nowa poczta 15.10.15, 19:20
      Mnie znikła cała korespondencja w "odebranych" od zeszłego piątku do "Witamy w nowej poczcie", a w "wysłanych" - od 24 września.

Czas zabierać swoje lalki i szmatki i szukać nowego placu zabaw.
      • magdolot Re: Nowa poczta 15.10.15, 19:27
        Mnie znikły także kontakty pt. Protestowicze. Cuda cuda ogłaszają. Spisuję sobie nowe - sygnatariuszy - choć to upiorna robota, lecz chyba warto to zrobić w konieczności obliczu poszukiwania nowego placu zbaw.

• magdolot Re: Nowa poczta 16.10.15, 00:38
          Właśnie po dwóch wpisanych kontaktach usługa stała się niemożliwie niedostępna.
    • olga_w_ogrodzie Re: Nowa poczta 16.10.15, 01:44
      dobrze, że od Ave dostałam na priv protesty Wasze, bo bym nie wiedziała, że takie coś się tu dzieje.
      mam też konto oficjalne gazetowe z imieniem i nazwiskiem.
      dużo ważnych tam rzeczy się przewija, ostatnio masa korespondencji, przesyłania tekstów, bo pisałam wolontariacko dla Kongresu Kobiet.
      dziękować Bogu, zdążyłam przesłać wszystkie teksty,
      ale były problemy, a przez telefon ja raczej nie rozmawiam z ludem.
      dobrze, że potwierdzenia odbioru tekstów dostałam innymi kanałami, bo bym tkwiła w zdenerwowaniu.

to niewiarygodnie niechlujnie przygotowana akcja.
      jak można tak do siebie zrażać użytkowników poczty i forów, to ja tego nie wiem wcale.
      • magdolot Re: Nowa poczta 16.10.15, 16:02
        Łacha! Poczta ma swoje plusy: idiotycznie proste ustawienia spamu. Już se tam fpakowałam Forum Gazeta.pl i Eventful i niecierpliwie czekam na kilka nowych listów, żeby ich adresatów takoż down the drain i ślinka mnie leci, kiedyż ten spam wreszcie przyjdzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka