22.12.15, 10:53
Od paru godzin miała być zima - tak przynajmniej twierdzili naukowcy (?), zapewne opłaceni przez starozakonnych Niemców Putina. I co? Nie słyszałem żadnych dudowych zapowiedzi, że się zimę odwołuje. Chyba że Szydło przez synalka wymodli, że będzie Dobra Zmiana Nocna i zamiast śniegu zacznie z nieba sypać manna. Wtedy bym siem wkurzył naprawdę, bo manna we mnie budzi odruch wymiotny.
Obserwuj wątek
    • damakier1 Re: Zima??? 22.12.15, 13:45
      A czy przypadkiem zima, przed rozpoczęciem urzędowania nie musi być zaprzysiężona?
    • trusiaa Re: Zima??? 22.12.15, 15:24
      W aproposie do zimy:
      Sezonowe życzenia złożyła narodowi Pani Premier.

Forma wierszowana, lekka, radosna i skrząca się niewymuszonym dowcipem - niczym reklama proszku do prania.
      Dowiadujemy się iż: ubranie choinki to dla rządu "nie lada wyzwanie" i "każdy się stara, pracuje w mozole"... nie skomentuję, mogę?
      Na koniec Pani Premier, groźnie zmarszczywszy brwie obie, wycedziła przez zęby:
      Spójrzmy na siebie z miłością jaką obdarzył nas Chrystus razem z ministrami..

Ja pierniczę :(

• 99venus Re: Zima??? 22.12.15, 16:11
        Może rzeczywiście lepiej żeby ten "rząd" zajął się wyłącznie ubieraniem choinek a nie robieniem zamieszania?
        Czy oni zdziecinnieli czy też cały czas żyja w takim stanie?
      • tojajurek Re: Zima??? 22.12.15, 16:27
        Na mój chłopski rozum pani Szydło zaleca, aby każdy spojrzał na siebie z miłością. Niby to naturalne, ale trochę pachnie zboczeniem skrzyżowanym z ekshibicjonizmem.
        A co myśleć o trzech kotkach w premierowej klapie, gdzie powinna Matkoboska tkwić, albo przynajmniej flażka narodowa? Że nie wspomnę o kablu, który Macierewiczowi należy się jak świni koryto, a nie jakowejś kobitce niejasnej specjalności. Jakąś zmyłką mi to pachnie, abo i nawet wrogom prowokacjom.
        • scoutek Re: Zima??? 22.12.15, 18:15
          jak na to popatrzyłam to mi się zrobiło naprawdę niedobrze
          ta hipokryzja, ten fałsz i ten cynizm po prostu mnie zmulił
        • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Zima??? 22.12.15, 18:44
          A co myśleć o trzech kotkach w premierowej klapie,
          ----
          a ja w jej klapie widziałam 3 parasole :(
          okazuje się, że to kotki..
          wszyscy zstępni/wstępni J.K. może?
          • ewa9717 Re: Zima??? 22.12.15, 19:42
            Spot można potraktować jako wspomaganie przy odchudzaniu, najdalej przy kempie na dłużej traci się apetyt.
      • ave.duce Re: Zima??? 23.12.15, 00:57
        Czy tej 1. produkcji holyłudzkiej nie należy zgłosić Rzecznikowi Praw Dziecka?
    • magdolot Re: Zima??? 23.12.15, 00:11
      Uważaj Jajurku, bo na odruch wymiotny ony podają budynia...
      • tojajurek Re: Zima??? 23.12.15, 01:00
        Z budyniem u mnie to kaplica czyli kiszka z grochem. Bywa nawet smaczny, więc go jem przez grzeczność (czy jakiś inny otwór), po czym on mi natychmiast wraca ze względu na flegmatyczną konsystencję, ja przez grzeczność go wciągam ponownie, organizm znowu swoje idiosynkrazje demonstruje i tak można do usranej śmiercu, Jedno wydaje się być pewne i pokrzepiające': Coś śię dzieje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka