p.a.d.a.l.c.o.w.a 11.04.16, 18:51 teraz u Morozowskiego. Jest to ewidentne, widać po oczach nie tylko po całości jej zachowania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damakier1 Re: p. Gosiewska ne 1 ewidentnie na "gazie" "na 11.04.16, 19:14 Nnno nie wiem... według mnie ona zawsze tak wygląda i tak się zachowuje. Ale niewykluczone, że zawsze jest na cyku. Odpowiedz Link
smutas13 Re: p. Gosiewska ne 1 ewidentnie na "gazie" "na 11.04.16, 20:06 Uprzejmością nie odbiega od żadnego PiSowca. Odpowiedz Link
mariner4 Re: p. Gosiewska ne 1 ewidentnie na "gazie" "na 12.04.16, 15:14 Która Gosiewska? O ile wiem były dwie. M. Odpowiedz Link
damakier1 Re: p. Gosiewska ne 1 ewidentnie na "gazie 12.04.16, 15:41 Jedna z dwóch. Taka duża blondyna. Odpowiedz Link
gat45 Re: p. Gosiewska ne 1 ewidentnie na "gazie 12.04.16, 17:03 Toć pani Padalcowa w tytule podaje numer - chronologiczny, jak mniemam Odpowiedz Link
aga-kosa Re: p. Gosiewska ne 1 ewidentnie na "gazie 12.04.16, 22:06 Też tych kobiet nie odróżniam. Załapałam się jednak na obrazek jak ta ważniejsza wdowa z jakimś purpuratem pomnik szanownego zmarłego święciła. Rzuciło mi się w oczy bo KK nie uznaje rozwodów a to jednak była druga żona..... Koleżanka jak się rozwiodła z mężem katem to komunii dostać nie może... Może dlatego, że nieposłanka? ;) aga Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: p. Gosiewska ne 1 ewidentnie na "gazie 13.04.16, 12:16 w temacie napisłam: nr. 1 - tylko literkę źle puknęłam czyli "e" zamiast "r". I już mariner4 nie zatrybił ? Odpowiedz Link
mariner4 Re: p. Gosiewska ne 1 ewidentnie na "gazie 14.04.16, 09:05 Zatrybiłem. Pytanie dotyczyła czy to kolejność zawierana związku, czy hierarchii bycia Gosiewską. M. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a p. Gosiewska nr.1 wg. mnie ewidentnie na "gazie" 13.04.16, 12:42 Obejrzycie w archiwaliach, bo może tam jest inkryminowana rozmowa....i najlepiej bez włączania fonii. bo słuchać raczej nie warto. Poza tym wówczas lepiej się obserwuje mowę ciała. Były zbliżenia na jej twarz, ewidentnie oczy osoby po drinkowaniu a do tego dziwna, nawet jak na nią, gestykulacja i jakieś nieskoordynowane ruchy całego ciała. PS. kolejna osoba, która coraz dziwniej zachowuje się podczas wywiadów na wizji - to pan, który był ważną osobą w kancelarii Prezydenta L.K. Piszę o nim przez omówienie, bo nie pamiętam imienia ani nazwiska. Natomiast ta osoba nie jest podczas wywiadów w stanie wskazującym, to coś innego; chyba był poważnie chory? i dlatego tak stracił na wadze. On kiedyś był straszny spaślak, teraz wybiedzona chudzina i z laską porusza się. Ostatnio coraz częściej zapraszany do prywatnych tv ( nie wiem jak z publicznymi, bo nie oglądam). Niesamowita gestykulacja, wymachiwanie rękami, skłony całym ciałem w lewo, w prawo w górę i w dół i gada jak nawiedzony, zaczadzony, blekotu objedzony ;) . Jak jeszcze był spaślakiem, to również gadał od rzeczy - ale tak się tak nie rzucał i nie gibał podczas. Prawie taniec św. wita wykonuje. Kiedyś doczytałam, że dostał ca 3 mil. zł. odprawy i może to wdzięczność za takie docenienie mu na zwoje padła i pouszkadzała ich resztki. Zachowuje się na publiku KURIOZALNIE. Odpowiedz Link
scoutek Re: p. Gosiewska nr.1 wg. mnie ewidentnie na "gaz 13.04.16, 13:08 Piszesz o Andrzeju Urbańskim, był szefem kancelarii Lecha Kaczyńskiego a potem zaraz prezesem publicznej tv. Był, a może nadal jest chory. Był gruby bardzo, to prawda, ze schudł, przestał paradować z fajką w dłoni, miał manierę, że ciągle ją miętolił wierny przyjaciel Lecha, ale prezesa tez broni Odpowiedz Link
aga-kosa Re: p. Gosiewska nr.1 wg. mnie ewidentnie na " 13.04.16, 16:34 Miał tętniaka w mózgu a od września zdiagnozowany rak trzustki. Pisze teraz książkę o LK. aga Odpowiedz Link
ave.duce +/- 20 lat temu 13.04.16, 22:56 był całkiem myślącym facetem: "Jako polityk staram się zrozumieć racje J. Kaczyńskiego. Przychodzi mi to coraz trudniej. Ale jako człowiek nie rozumiem go w ogóle. Coraz częściej wprowadza do polskiej polityki język, który ma za zadanie przede wszystkim degradować jego przeciwników, ma ich niszczyć jako ludzi właśnie. Zapamiętałem go jako dowcipnego, mądrego, jakoś ciepłego nawet człowieka, który odróżnia politykę od słownego pałkarstwa. Może myliłem się?" - 1993 rok Przekupili go stanowiskami...? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: +/- 20 lat temu 14.04.16, 12:38 ave.duce 13.04.16, 22:56 Przekupili go stanowiskami...? -- e tam - stanowisko jak stanowisko - ale jaka odprawa za opuszczenie stanowiska ! - może to owa kwota "zabełtała mu błękit w głowie" ? Odpowiedz Link
ave.duce Re: +/- 20 lat temu 14.04.16, 12:55 Odprawa była potem. Najpierw były stanowiska. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: +/- 20 lat temu 16.04.16, 13:34 to wiem. Tyle, że wg. mnie zdurniał skutkiem odprawy, a nie z racji "piastowanych" stanowisk. Odpowiedz Link
klara_izydor Re: +/- 20 lat temu 16.04.16, 18:15 Tętniak mózgu + rak trzustki i zazdrościć mu odprawy? Pacjenci po udarze/urazie mózgu często wykazują pewną ...wesołkowatość. I do tego narkotyczne leki p/bólowe z powodu nowotworu. A niech ten Urbański cieszy się swoją odprawą i występuje w TV,jak długo zdoła. Moje zdanie. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: +/- 20 lat temu 16.04.16, 19:48 Tętniak mózgu + rak trzustki i zazdrościć mu odprawy? zazdrościć ? dziwnie wnioskujesz ! PS. mama moja zmarła na nowotwór trzustki, stosowane były silne środki narkotyczne w fazie terminalnej, która trwała ca 11 m-cy. Nie uogólniaj. Odpowiedz Link
klara_izydor Re: +/- 20 lat temu 16.04.16, 20:07 Jestem stara/60 lat/ i mam bardzo chore serce/stan po zapaleniu mięśnia sercowego/. Mam wrażenie,że w tej sytuacji - mogę wyrażać własne zdanie. Ale,oczywiście - Forum ze Dworum może mnie zbanować. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: +/- 20 lat temu 17.04.16, 11:57 a ja ? czy mogę ?...... z Twoją opinią o mnie / vide: zazdrość odprawy ;) / delikatnie za-polemizować ? I jak się ma, do wymiany zdań i opinii, kwestia banowania/niebanowania? ========== Biskup zazdrości Kowalskiej, ze miała lekki poród. Kowalska zazdrości eminencji, że może zostać papieżem. Powyższa "logika" zazdroszczenia jest mi obca. Natomiast zazdroszczę Ci, że masz dopiero 60 lat. PS. zdrowia sercowego życzę ! Odpowiedz Link
ave.duce Re: +/- 20 lat temu 17.04.16, 12:40 klara_izydor napisała: > mogę wyrażać własne zdanie. > Ale,oczywiście - Forum ze Dworum może mnie zbanować. Za co, bo za własne zdanie się nie banuje :) Odpowiedz Link
klara_izydor Re: +/- 20 lat temu 17.04.16, 13:21 Bardzo przepraszam,że się głupio uniosłam. Wiem,że odzyskam młodość w wieku 61.Podobnie było z 50-tymi urodzinami. A serducho?Wystarczy oszczędzający tryb życia i koniec z chodzeniem po górach. Pociecha - mąż nie może już marudzić,że jestem gnuśna i leniwa.Mam alibi :) P.S.Ale na Andrzeja Urbańskiego patrzę z wyrozumiałością,bo widuję takie zachowanie u pacjentów po udarach. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: +/- 20 lat temu 17.04.16, 16:43 p. Urbański nie miał udaru. Miał tętniaka aorty a obecnie, tak jak wspomniałaś - nowotwór trzustki. Odpowiedz Link
ave.duce Urbański ... [*] 20.05.16, 18:26 www.prezydent.pl/aktualnosci/wypowiedzi-prezydenta-rp/inne/art,164,odszedl-andrzej-urbanski.html Odpowiedz Link