ave.duce Venus na FK: głupota z podłością pod rękę 14.06.17, 17:20 forum.gazeta.pl/forum/w,28,164160814,164160814,glupota_z_podloscia_pod_reke.html Odpowiedz Link
scoutek Re: Venus na FK: głupota z podłością pod rękę 14.06.17, 17:22 Mam na to jeden krótki komentarz: jprdl Odpowiedz Link
trusiaa Jakie było spotkanie z prezydentem Francji? 24.06.17, 16:27 To było dobre spotkanie. - Odbyło się i bardzo się z tego powodu cieszę, ponieważ to było dobre spotkanie, na którym rozmawialiśmy z panem prezydentem Macronem o różnych kwestiach. Nie słyszałam, żeby jakiekolwiek jej spotkanie było udane, trudne, rozczarowujące, inspirujące, niechby i owocne. Dobre było ono. Zaffsze i tylko, nie ma innej opcji. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Nasza Becia kochana - mgr Szydło 2 26.06.17, 20:00 Msza prymicyjna świeżo upieczonego księdza z prowincji. Wzruszające wydarzenie dla rodziców. Taka uroczystość wymaga specjalnej oprawy. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Nasza Becia kochana - mgr Szydło 2 27.06.17, 10:28 Co za przeoczenie, chyba, że Frądzia zmyśla - gości było znacznie więcej. Oni chyba już postanowili - Tymoteusza dadzą na papieża. (Tosiek Walendziak z Czterdziestolatka chwaląc się kolejnym dzieckiem, wyliczał: - Ten będzie dyrektorem, córkę dam do mięsnego, a tego tu dam na profesora.) Odpowiedz Link
ave.duce Nie ma to jak rodzina - 27.06.17, 12:37 w końcu mafia rodzinami stoi. ps. czy ktoś jeszcze pamięta, że p/rezydent-elekt, Lech K., w swoją pierwszą podróż zagraniczną udał się użyczonym przez Kwaśniewskiego samolotem na Sycylię? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Nie ma to jak rodzina - 27.06.17, 14:05 Taaa. A jaka, jeśli można wiedzieć, jest ta Sycylia? (od 3:23) Ożenek - Kazimierz Brusikiewicz, Jan Kobuszewski i Wojciech Pokora Odpowiedz Link
trusiaa Re: Nasza Becia kochana - mgr Szydło 2 05.07.17, 10:48 norbertrabarbar (dostał za to same minusy, ale czy zasłużenie? ;) Rząd Beaty Szydło jest rządem czynów! Odpowiedz Link
trusiaa Nie moja broszka 23.07.17, 08:24 ... ale oczu oderwać nie mogę. Różne już widziałam na Pierwszej Klapie błyszczące, ale ta? Cud techniki: broszko-poszetka. Aż się boję zgadywać, co przykrywać musiała, bo przecież nie służyła do ozdoby. Odpowiedz Link
ave.duce Nasza Becia kochana potrafi! 26.07.17, 17:57 ... To, co nie udało się przez niespełna 30 lat, udało się w niespełna dwa lata gdy rządzi PiS ... A co się udało? Ogłosić otwarcie czegoś, co nie jest gotowe do otwarcia. Tak to tylko Becia umi, no! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Nasza Becia kochana potrafi! 27.07.17, 09:38 Granice - mury, zasieki, zapory Granice - stalowe rzeki, stalowe góry Ludzie bez twarzy, ludzie bez serc Ludzie bez twarzy, ludzie bez serc Odpowiedz Link
trusiaa Re: Nasza Becia kochana - mgr Szydło 2 11.08.17, 06:59 Chyba się rozerwę jednak bo temat nadaje się do Chryzostomii, w dodatku z Frądzi pochodzi, ale co tam: Szydło najważniejsza. Nieobecna ciałem, ale jej imieniu wydano właśnie komunikat w języku wolskim: powziąwszy informacje, pani premier wyraziła będą pracować w duchu konsensusu atmosfera nadmiernych emocji powierzyli ster nad polskimi sprawami i na koniec: wzajemne animozje, czy to nie masło maślane czasem? Wolska jenzyk truudna jenzyk. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Nasza Becia kochana - mgr Szydło 2 11.08.17, 13:05 Tak czy owak: Premier Beata Szydło stoi na stanowisku! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Nasza Becia kochana - mgr Szydło 2 11.08.17, 14:59 Stoi to różyczka (w czerwonym wieńcu) my się kłaniamy jako książęciu (dobra dobra) że się tak czepnę. Odpowiedz Link
ave.duce Nasza Becia kochana - "kłamstwo kłamstw" 03.09.17, 21:52 ... Chcemy być w Unii ... ... Dokonywano dużej manipulacji, wmawiając Polakom, że nasz rząd chce wyprowadzić Polskę z UE. To jest kłamstwo kłamstw, potworna manipulacja ... Oj, Beciu, Beciu - - Wrzuciłeś Grzesiu list do skrzynki, jak prosiłam? - List, proszę cioci? List? Wrzuciłem, ciociu miła! - Nie kłamiesz, Grzesiu? Lepiej przyznaj się kochanie! - Jak ciocię kocham, proszę cioci, że nie kłamię! - Oj, Grzesiu kłamiesz! Lepiej powiedz po dobroci! - Ja miałbym kłamać? Niemożliwe, proszę cioci! Odpowiedz Link
ave.duce Nasza Becia kochana prawdziwa patrIDiotka 03.09.17, 22:21 i wykształciołka wymyśliła "dawne województwo środkowopomorskie". wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,22320239,takiego-wojewodztwa-nie-ma-i-nie-bylo-a-szydlo-napisala-list.html#BoxNewsImg&a=66&c=96 Co otworzy gębusię, to żenada... Odpowiedz Link
trusiaa Re: Nasza Becia kochana prawdziwa patrIDiotka 04.09.17, 08:00 O przepraszam, gębusię to miał Kichuś majstra Lepigliny - sympatyczny chłopiec, a do tego bystry i rezolutny. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Nasza Becia kochana prawdziwa patrIDiotka 05.09.17, 17:53 Ok, ok - zmieniam na cholewę... Odpowiedz Link
scoutek Re: Nasza Becia kochana prawdziwa patrIDiotka 05.09.17, 13:05 Nasza Becia zostanie Człowiekiem Roku na forum ekonomicznym w Krynicy. Brawo. Ręce opadają I wewogle wszystko Odpowiedz Link
trusiaa Re: Nasza Becia kochana prawdziwa patrIDiotka 05.09.17, 13:42 A nie Antoniiii? Jestem zawiedziona. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Nasza Becia kochana prawdziwa patrIDiotka 05.09.17, 17:54 A ja się nie dziwię. W końcu przeprowadzić za pomocą Zalewskiej dobrą zmianę w oświacie całkowicie bez kosztów - to tylko Becia umi. Odpowiedz Link
scoutek Re: Nasza Becia kochana prawdziwa patrIDiotka 05.09.17, 19:03 A przeprowadziła? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Nasza Becia kochana prawdziwa patrIDiotka 05.09.17, 22:33 A co - tylko Mojżesz mógł przeprowadzić? ;) Biedna, biedna Becia! Jeszcze niedawno doradzała D. Andrzejowi: „Idź pocałuj żonę” A teraz rzecznik onego takimi słowami się wyraża: "Jeśli prezydent miałby oczekiwania co do zmian w składzie Rady Ministrów, to na pewno by je wyraził prezesowi PiS Jarosławowi Kaczyńskiemu" Odpowiedz Link
trusiaa Re: Nasza Becia kochana - mgr Szydło 2 23.09.17, 20:26 Nie mogłam się oprzeć. Zdjęcie zachwycające w każdym calu, wiem, że już było, ale przeżyjmy to jeszcze raz. Jakże rozczulające są te wszystkie cztery stópki obute z gracją. Może to nie była wina tych pań, może skorzystały z gościnnych czółenek, które znalazły w papieskim przedpokoju? Przy okazji zauważyły koronkowe serwetki na konsolce, wzięły je za obowiązkowe nakrycia głowy i dlatego wmaszerowały na audiencję tak przyozdobione? Zwróciłam uwagę na nowy szczegół. Człowiek stoi. W pozycji swobodnej, z rękami wzdłuż ciała. To jak układają się jego dłonie? Kciukami do przodu, że się tak wyrażę. A co ja paczę? Obie Beaty pokazują grzbiety dłoni. Czy ich fizjologia rządzi się własnymi prawami? Odpowiedz Link
magdolot Re: Nasza Becia kochana - mgr Szydło 2 23.09.17, 21:20 Zwróciłam uwagę na nowy szczegół. Człowiek stoi. W pozycji swobodnej, z rękami wzdłuż ciała. To jak układają się jego dłonie? Kciukami do przodu, że się tak wyrażę. A co ja paczę? Obie Beaty pokazują grzbiety dłoni. Czy ich fizjologia rządzi się własnymi prawami? ------------------------ To nie są proste kobiety. Nie. Obydwie są garbate. Przygarb plecy puszczając barki luzem, na maupę, i popacz, co Ci się z dłońmi porobi całkiem samo. Nio. I przez to mają na fotce dłonie jak pulpety. Matka Nasza Becia z miętkimi rączkami. O kwartał ode mnie starsza, a jakże tą całą waaadzą zrąbana... wzdech... miałam zacząć sobie pakować mięśnie brzucha... wzdech... ale mię motywację Becia zrujnowała. Małż dzisiaj zajenczał na mój widok, jak żem ze wanny wyszła, bo zamias gustownych włosuf f kolorze łupek migdałów w które celowałam, jego najulubieńsza jarzyna mi wyszła, a może raczej Garnieru, co kłamau... Żem sobie śmajsła selfie i dziecku posłałam z podpisem "Fstrentna marchefffkowa... mać". Mnie odpisało, że super, pełna życia, vibrant. I gud. I kiedyś się spłucze i spełznie. A małżu zdjęcie Beci nad wyrkiem powieszę, niechże poczuje tę kobiecą godność... mojego świetnego rocznika. :-) Moja matka mawiała o sobie "starsza pani bez godności" zakładając dżinsy, w których wyglądem lała młódki w przedbiegach. Widocznie ten brak godności jest jakiś dziedziczny... Odpowiedz Link
ave.duce Re: Nasza Becia kochana - mgr Szydło 2 24.09.17, 09:04 Takie beciowe łapki tłuściutkie kojarzą mi się z kadrą pracownic w PRLowskich sklepach mięsnych... Odpowiedz Link
trusiaa Re: Nasza Becia kochana - mgr Szydło 2 08.02.18, 09:27 - Jeszcze dwa miesiące temu to pani wydawała polecenia. To dyskomfort? - zapytał Bogdan Rymanowski. - To zaszczyt, że mogę pracować w rządzie Mateusza. Jesteśmy w tej samej drużynie, mamy wspólne cele - stwierdziła Beata Szydło. I dodała, że nie ma żalu do Jarosława Kaczyńskiego. Nadajnik w broszce działa bez zarzutu, wot technika. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Nasza Becia kochana - mgr Szydło 2 15.03.18, 16:41 jako Komitet Społeczny zajmie się garnkami! Odpowiedz Link
trusiaa Re: Nasza Becia kochana - mgr Szydło 2 15.03.18, 18:46 Co zwykle robi w domu? - Gotuję, kiedy mi czas pozwala, bo gotowanie pozwala mi oderwać się od wszystkiego. Zdradza też, że u niej w domu je się zupę z suszek. - Mamy oryginalną potrawę, którą rzadko się spotyka. To kompot z suszonych owoców z gotowaną fasolą, który je się jako zupę. (...) jako dziecko niespecjalnie za nią przepadałam, moje dzieci też, ale dziadek zawsze przekonywał, że każdy musi zjeść chociaż łyżkę. ? Odpowiedz Link
trusiaa Ślimak ślimak, wystaw rogi 27.03.18, 09:54 - Jestem w jak najlepszych stosunkach z panią premier Szydło! Bardzo się cieszę, że wystąpiła w Sejmie i gratuluję jej tego - powiedział prezes PiS. Tłumaczył, że z powodu ataku alergii nie mógł być wówczas w Sejmie, ale chętnie by tego wysłuchał. - Bo pamiętam jak to się działo, kiedy była premierem. Wtedy od czasu do czasu ta spokojna, wyważona i dobra osoba tak troszkę pokazywała pazurki. I też przed tym wystąpieniem powiedziałem jej: pokaż proszę pazurki. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Nasza Becia kochana - mgr Szydło 2 22.04.18, 10:25 A co to się stało, że brosia taka malutka? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Nasza Becia kochana - mgr Szydło 2 22.04.18, 15:47 K. Jarosław już nie nadaje tak dużo, więc odbiornik może być mniejszy. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Nasza Becia kochana - mgr Szydło 2 31.07.20, 11:50 ... Rodzice mają prawo decydowania o wychowaniu swoich dzieci zgodnie ze swoimi przekonaniami ... Beciu, wyjaśnij jak rozumiesz to zdanie? Np. czy to odnosi się także do rodziców, którzy są neonazistami? W razie trudności poproś o pomoc K. Becię. Zawsze raźniej w duecie. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Nasza Becia kochana - mgr Szydło 2 08.03.21, 10:08 Nazywa się Szydło. Becia Szydło. Prawie zapomniałam, jak wygląda, a ostatni raz słyszałam o kobiecie pięć dni temu, gdy rozpoczął się proces apelacyjny w sprawie staranowania seicento w Oświęcimiu. Tymczasem "z okazji Dnia Kobiet pracownia United Surveys przygotowała dla RMF FM i „Dziennika Gazety Prawnej” sondaż, w którym zapytano respondentów, kto ich zdaniem jest najbardziej wpływową kobietą w polityce". I kto wygrał? Odpowiedz Link