p.a.d.a.l.c.o.w.a zmarł Zbyszek Wodecki 22.05.17, 15:50 [*] coraz intensywniej "pon_bucek" sięga z tek półki :-( Odpowiedz Link
man_sapiens Re: zmarł Zbyszek Wodecki 22.05.17, 17:02 [*] Nie śpiewał mojego ulubionego rodzaju muzyki. Ale bardzo lubiłem Go słuchać, bo w jego śpiewie słyszało się i widziało, że to śpiewanie sprawia mu przyjemność I to się udzielało. Aż zazdrościłem mu tej radości. No i wspaniały głos. Odpowiedz Link
99venus Re: zmarł Zbyszek Wodecki 22.05.17, 17:20 Był to bardzo sympatyczny,towarzyski,ciepły człowiek z dużym poczuciem humoru i pełen życzliwosci i uśmiechu. Odpowiedz Link
scoutek Re: zmarł Zbyszek Wodecki 23.05.17, 01:36 Nie mogę czasem spać, tak się zdarza Bradzo mi smutno i kopię sobie w necie i na tt znalazłam coś co kazało mi się uśmiechnąć Zajrzyjcie, też się uśmiechniecie na myśl, z kim Zbigniew Wodecki spędza wieczność mobile.twitter.com/Pazdziernikowa/status/866691644871127040/video/1 Sorry za formę linka, ale korzystam z telefonu a tu nie ma specjalnej opcji, by wyświetlić film od razu... -- Odpowiedz Link
magdolot Re: zmarł Zbyszek Wodecki 23.05.17, 01:58 [*] Oj. Szkoda. Zostawiam sygnaturkę Trusii w tym wątku świeczkowym, gdyż ponieważ albowiem ona jest po linii i ma żałobny wydźwięk w kontekście tym. Rządy taboretów szkodzą, gdyż eliminują z populacji fajnych, życzliwych, pozytywnie zakręconych ludzi. Takie wrażenie mam, że masowo. Choć może to tylko wrażenie. Oby. Odpowiedz Link
trusiaa Re: zmarł Zbyszek Wodecki 23.05.17, 07:33 A Ja nie przyjęłam do wiadomości, że odszedł. To do niego zupełnie nie pasuje. Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: zmarł Zbyszek Wodecki 23.05.17, 19:28 Nie odszedł. Skacze po dachach... Odpowiedz Link
ave.duce Re: zmarł Zbyszek Wodecki 23.05.17, 22:48 ... Teatr uczy nas żyć, Życie nas uczy udawać ... www.youtube.com/watch?v=LceZQXTu5kY Odpowiedz Link
yoma Re: zmarł Zbyszek Wodecki 30.05.17, 20:17 Pan Duda dał Wodeckiemu medala. Pośmiertnie, żeby mu nie odesłał? Odpowiedz Link
trusiaa Druga rocznica 22.05.19, 10:46 "Trwoga" Trwoga W ziemi gwera rdza zeżera Oręż dziadzia oficera Szabla smętnie w pochwie drzemie Wspominając dawne plemię Hand-granaty Odpowiedz Link