behemot17-13 10.12.17, 10:34 Z okazji zbliżających się świąt, życzę Wam, byście nie mieli dostępu do reklamy - dzikikraj.interia.pl/wyjete-z-sieci/news-tej-pani-nie-obslugujemy,nId,2475633 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inna57 Re: Idą święta 10.12.17, 11:34 Taka Cugier-Kotka2. Jakoś trzeba zaistnieć. Czy ta "pani" to też był wymysł Putina żeby pozbyć się, może i kawiorowej, ale jednak lewicy? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Idą święta 22.12.17, 16:16 Z okazji zbliżających się świąt, życzę Wam, żebyście nigdy nie znaleźli się nawet w dalekim pobliżu tego. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Idą święta 22.12.17, 16:34 Jak mię Pani tak straszyć będziesz to Ci rybcię faszerowaną wyślę, chceeesz? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Idą święta 22.12.17, 19:31 Mogię anegdotę? Mogię. To tak. Kupiłam kiedyś Mamie o taką rybę. Mama zaprosiła przyjaciół na rybne dania różne, na tacy wniosła też mój prezent (podstawkę zamaskowała sałatą), rybka miała czujnik ruchu, więc natychmiast się podniosła i zaśpiewała, gdy przyjaciółka sięgnęła po danie. Trzeba było skrapiać skronie - to najpierw, bo potem Bacha rzucała wyrazy :) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Idą święta 22.12.17, 19:54 Ave czeguś faszerowanej nie lubi. Jak tak można wewogle? Odpowiedz Link
ave.duce Ludziom dobrej woli 23.12.17, 08:31 www.youtube.com/watch?v=VOgFZfRVaww ... Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too ... Odpowiedz Link
yoma Re: Ludziom dobrej woli 23.12.17, 12:15 Obywatelka manifest komunistyczny cytuje! Odpowiedz Link
1agfa Re: Ludziom dobrej woli 23.12.17, 17:28 Zdrowych, spokojnych Świąt życzę Wszystkim Państwu ze Dworum, z ukłonem. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Ludziom dobrej woli 25.12.17, 08:25 Przyganiał kocioł... ;) ps. jak wygląda flaga na kaczej łapie?! Odpowiedz Link
scoutek Re: Idą święta 23.12.17, 08:25 A tak btw na fb był konkurs, bo to inaczej nie nazwę: Siadacie z rodziną do wigilii, dzwonek do drzwi, za nimi stoją: prezes, Pawłowicz, Błaszczak, Duda, Terlecki itd. Co robisz? No Odpowiedz Link
man_sapiens Re: Idą święta 23.12.17, 10:26 Bez TVP? Pytam się grzecznie, czy na pewno chcą spędzić Wigilię z człowiekiem, który ma ich w pogardzie. A mój pies już warczy. I wtedy okazuje się, że to przebrani agenci Kamińskiego, którzy przyszli, żeby na polecenie Biura Politycznego KC PiS zamknąć mnie za wpisy na rożnych forach. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Idą święta 23.12.17, 13:09 Taki horror może mi się teraz przyśnić. Co robię? Nie otwieram im drzwi, wypuszczam Korę do przedpokoju, pies powie co o nich myśli. Dzwonię też do sąsiadów, niech każdy powita drogich gości jak umie najlepiej :) Odpowiedz Link
scoutek Re: Idą święta 23.12.17, 14:47 Niektórzy opowiadają, że Terleckiemu podają butapren, sałatkę chowają przed Pawłowicz itd. Mało kto chce przyjąć, a jak już to albo żeby otruć albo nastukać albo próbować coś wyjaśnić Dobrych uczuć brak Odpowiedz Link
trusiaa Re: Idą święta 23.12.17, 15:52 Dobrych uczuć brak, bo "umiłowani goście" z natury swej uczuciowi nie są, empatia jest im obca. Zacięci, zawzięci TKMowcy wysłaliby nas stąd precz, albo chociaż zesłali na jakieś roboty. Jak ich witać? Jak gościć, skoro nas nie cierpią i gardzą nami? P.S. W Trójce zamiast karpia co to krok po kroczku - teraz wąż oślizgły i niejadalny, a po dzisiejszym śniadaniu politycy odśpiewali Oj maluśki maluśki i ani razu się nie zająknęli o dzieciątku (chociaż w słowach jak byk stoi), za to skupili się na marnym wzroście onego. Pszypaaadek? Odpowiedz Link
yoma Re: Idą święta 23.12.17, 16:16 Truś, błagam, ja mam nadwyobraźnię... Brak Karpia rozwiązuje mi dylemat moralny, czy nadal słuchać trójki, natomiast co do dobrych uczuć - mam światopogląd materialistyczny i racjonalistyczny i zalecenie nadstawiania drugiego policzka mnie nie obowiązuje. Kto sieje, ten zbiera albo jakoś tak. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Idą święta 23.12.17, 17:54 Kiedy ja się właśnie miotam, no bo skoro specjalnie o wężu oni (a nie karpiu, jakby nigdy nic) jednak znaczy... chyba słuchać (starannie wybranych audycji i kilku ulubionych głosów), chociaż ogień krzepnie, moc truchleje i trafia szlag z wielkiej wciórności. Odpowiedz Link
yoma Re: Idą święta 23.12.17, 18:18 Bo wiesz, skoro dylemat brzmi: słuchać, bo to jednak Trójka i słuchając wspierać, czy nie nabijać słuchalności, bo to już nie Trójka, lecz paskudztwo propagandowe - to skoro nie ma Karpia, to to już nie Trójka. Dlaczego mój telefon nie zna słowa: paskudztwo? Odpowiedz Link
scoutek Re: Idą święta 23.12.17, 19:12 Nie słucham już trójki. Będę miała problem przy liście top wszech czasów, którą uwielbiam i spędzam z nią zawsze 1 stycznia. Hmmmmm Odpowiedz Link
buldog2 Re: Idą święta 25.12.17, 21:20 Nie ma juz Karpia? To co puszczali? Kwa kwa kwa? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Idą święta 26.12.17, 08:07 Z karpia wąż 2017 w Trójce Święta, hosanna, po środku wanna Po lewej żona a z prawej mąż W wannie we wodzie dobry narodzie Nie karp to wcale ale wąż Sssss Ani go złapać ani odrapać Ani usmażyć ani zjeść Śliska bestyja wciąż się wywija I swą spożywczą traci treść Sss sss Krok po kroku, krok po kroczku Najpiękniejsze w całym roczku Idą święta Idą święta Krok po kroku, krok po kroczku Najpiękniejsze w całym roczku Idą święta Idą święta Szturcha go żona w tył od ogona Z niebezpieczeństwa sobie drwi A mąż od boku w świętym amoku Kleszcze mu wraża aż do krwi Ale w tej scenie niepowodzenie Protagonistów spotkać ma Wąż to jest cwany ta, że o rany Walka z nim całe wieki trwa Sss sss Krok po kroku, krok po kroczku Najpiękniejsze w całym roczku Idą święta Idą święta Krok po kroku, krok po kroczku Najpiękniejsze w całym roczku Idą święta Idą święta Ani ta żona z lewej zjeżona Ani ten mąż co z prawej klnie Nawet na niby nie zjedzą ryby Która ma łączyć strony dwie Karp się rozpłynie i święto minie A wąż zawiśnie niczym gest Dla wyjaśnienia wąż nic nie zmienia A karp to prawda śliski jest Krok po kroku, krok po kroczku Najpiękniejsze w całym roczku Idą święta Sss sss Idą święta Sss sss Krok po kroku, krok po kroczku Najpiękniejsze w całym roczku Idą święta Sss sss Idą święta Sss sss A karp to prawda, a karp to prawda A karp to prawda śliski jest Odpowiedz Link
trusiaa Re: Idą święta 23.12.17, 18:04 Kochajmy się, nie dajmy się! Spokoju najśffiętszego na Święta życzę nam. I wymarzonych prezentów. I samych miłych chwil. I wszystkiego pysznego. I oby nam się. I wiwat! (Czy ktoś mnie może celnym rzutem posłać do kuchni, bo jeszcze robót nie skończyłam?) P.S. Przy i na choince jesteśmy wszyscy, tylko niektórzy nie zdążyli wychynąć do zdjęcia. Odpowiedz Link
yoma Re: Idą święta 23.12.17, 18:22 >bo jeszcze robót nie skończyłam? Sprawdzona w takich wypadkach rada brzmi: lecieć to wszystko :) Wczoraj miałam już nastawiony rozczyn na rodzynkowe bułeczki, kiedy trzasło, dupło i poszedł główny bezpiecznik od całej chałupy. Stary dobry zabytkowy bezpiecznik topikowy :) App ps, wiem, kim jest Wewiór [smutny uśmiech]. Odpowiedz Link
magdolot Re: Idą święta 25.12.17, 00:45 Pozbawiony choinki i polskich literek, z obolalymi miesnima, zycze Wam slonka. Ffffszystkim razem i kazdemu z osobna pieknego slonka szytego na miare i pasujacego jak ulal. Aaa kotki dwa, bo fffszystkie ratraki jusz poszly spac. Odpowiedz Link
behemot17-13 Re: Idą święta 25.12.17, 12:03 Bezbronne drzewka -img3.dmty.pl//uploads/201712/1513813862_Gmezdu.mp4 Odpowiedz Link