04.03.19, 13:54
Łomatko!
Wlazłem ci ja nocą - w braku bardziej podniecających czynności - na pocztę gazetową, gdzie dawno dość żem nosa nie wsadzał (ach gdzież są one niegdysiejsze nocne korespondentki?). I cóż ja paczę? Stosy długaśne powiadomień, że chtóś cóś kiedyś napisał na FzD. Przy dużym wysiłku umysłowym dociekłem ci ja, że ostatnia zmiana wyglądu foruma samoistnie włączyła powiadamianie o każdym nowym wpisie. Kurde! Jak zacząłem to wypieprzać, to się okazało że są tego całe kopy i mendle. Klikam ci ja i klikam w te kratki, jak jakiś tępy pisiacki garkotłuk ministerialny, aliści odkryłem nagle, że można ten chłam wypieprzać całymi stronami. No to ja wypieprzam i wypieprzam wstecznie, aż licznik wypieprzeń osiągnął liczbę 736. A tu miła niespodzianka, gdy z rozpędu dotarłem do 2010 roku. Różne miłe posty do mojej osoby i wewogle korespondencje dowcipne wielce, a przede wszystkim różniste NW, które z rozrzewnieniem poczytałem, a zwłaszcza zabytkowe NW specjalne z 18 czerwca 2010 na urodziny Gata umyślnie sporządzone, gdzie i mój wierszyk okolicznościowy radośnie odkryłem. Zatem udały mi się wykopki, czego i Wam, Mili, życzę
Obserwuj wątek
    • trusiaa Re: Wykopki 05.03.19, 07:53
      NW różniste... wzdech.

Zajrzałam na pocztę, ale spamu gazecianego nie stwierdziłam. Przypomniałam sobie za to, że do Onego słało się, a jakże - myślę: jak nic hurtem wykasował, bu!
      Wpisuję: listów szukaj, a poczta (nick jurkowy ujrzawszy) tak do mnie najbezczelniej: Operacja została przerwana. Sprawdzamy, co może być tego przyczyną. Spróbuj ponownie za chwilę.

Cóżeś, o Jurku, uczynił? Pocztę u nadawców przy okazji wyczyściłeś? :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka