Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia

16.07.19, 14:45
Miałam okazję porozmawiać z naszą Olgą, która ma życie pełne zawirowań i niespodziewanych sytuacji. Rzadko tu zagląda, więc zobowiązałam się przekazać Wam pozdrowienia serdeczne i szczere.
A dla Erte specjalne info: Olga była z wizytą i długą rozmową, podczas której rozsypała garść czereśni. Wiedziała, że te ślicznie jak żywe owoce spowodowałyby uśmiech Gospodyni, bo znała się na abstrakcyjnych żartach jak mało kto.
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: Pozdrowienia 17.07.19, 09:42
      Olgo, często zastanawiam się, co tam u Ciebie. Oby wszystko ok.
      3mka i zdr00Fko!
    • erte2 Re: Pozdrowienia 19.07.19, 09:46
      scoutek napisała:
      A dla Erte specjalne info: Olga była z wizytą i długą rozmową, podczas której rozsypała garść czereśni.
      No to się wyjaśniło, bo zastanawiałem się skąd się tam wzięły i kto wpadł na taki sympatyczny pomysł. I dopiero za drugim razem zorientowałem się że nie są prawdziwe (co i lepiej bo już by ich nie było).
      A abstrakcyjne żarty i nieomal identyczne poczucie humoru to były (jedne z wielu) więzi które nas łączyły. I cholernie mi tego brakuje.

P.s. Powiedz jej że jeśli miałaby chęć to niech zadzwoni do mnie albo i wpadnie - pogadamy... Mój telefon masz, a i poczty Damy nie zlikwidowałem.
      • scoutek Re: Pozdrowienia 19.07.19, 10:21
        Super, że Ci się spodobały, bo się bała, że ktoś ją weźmie za wariatkę. Strasznie się chichrała, jak mi o tym opowiadała.
        Oczywiście przekażę wszystko. Może sama zajrzy. Ale Olga jest jedyna w swoim rodzaju. Co i na szczęście, jak i na dwoje babka wróżyła.
        • erte2 Re: Pozdrowienia 19.07.19, 17:27
          scoutek
          Zadzwoniła i pogadaliśmy.
          • scoutek Re: Pozdrowienia 19.07.19, 19:48
            Wiem i bardzo się cieszę
            😘👍
    • trusiaa Re: Pozdrowienia 19.07.19, 14:08
      Jak fajnie, że Olga się pojawiła nareszcie :)
      Scoutku, jeśli będziesz miała okazję, przekaż Jej moje machacze uszamy, życzenia najlepszego wszystkiego i uśmiechów mnóstwo. Fromdemałtyn dzięks wielki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka