xenofant 16.04.09, 23:09 ...Inna.sprawiedliwosc oraz Oczywista.sprawiedliwosc otrzymala zakaz wjazdu do dworu. Zakaz obowiazuje tydzien. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
henryk.log.viii Re: Osoba poslugujaca sie nickami.. 16.04.09, 23:20 ? oczywista.sprawiedliwość jest "nasza", taką się odważam wyrazić opinię jako henryk.log, Pani(e)Xenofant:) Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Osoba poslugujaca sie nickami.. 16.04.09, 23:23 Jest pan pewien, ze nie chodzi o antagonistyczne wcielenia jednej i tej samej osoby? Odpowiedz Link
pozarski Re: Osoba poslugujaca sie nickami.. 16.04.09, 23:26 Jeden pies,panie M. A moze wrecz wilk.;)) Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Osoba poslugujaca sie nickami.. 16.04.09, 23:29 Jesli jednak szloby o dwie rozne osoby, a nie chce mi sie robic leksykalnej analizy porownawczej. to winienem odbanowac niewinnego:) Odpowiedz Link
pozarski Re: Osoba poslugujaca sie nickami.. 16.04.09, 23:31 Panie M. Znasz pan dewize mojego ulubionego Soso D.? Banujesz pan na tydzien,to w kupie. Jak na rok,to mozna z roznych paragrafow.;) Odpowiedz Link
zapijaczony_ryj_12345678912345 No to pragnę powiadomić szanowną admiralicję 17.04.09, 10:55 iż posiadam obecnie i ich używam 5 zapijaczonych ryjów z powodu 4 banów na na zakładanie watków na FK na 4 z nich. Używam wszystkich pięciu, a mianowicie. zapijaczonyryj. zapijaczony-ryj. zapijaczony_ryj. zapijaczony.ryj. zapijaczony_ryj_12345678912345. Zakładam watki na FK tym ostatnim z miliardem mozliwości ew naprawy ew, bana, a dopisuję się zazwyczaj tymi innymi, które też mają różne sygnaturki , bo jak wiadomo posty dopisywane też mają wpływ na ew. bana (tak wyjaśniana na forum o moderacji). Wiem, ze to jest chore, ale nic na to nie poradzimy.Takiec majOM zasady! Trudno tez,żeby wchodząc tutaj się przelogowywał. Jednak wszystkie te zapijaczone ryje sOM moje i reprezentujOM moje poglądy. Nie ja jestem winny temu, iż na FK sOM takie nieżyciowe reguły gry ( przypominają idiotyzmy tzw IY RP, albo wymysły stp Barei). Mam też nadzieję , ze mimo tej mnogosci nicków będę traktowany jako jeden zapijaczony ryj. Pozdrawiam i gratuluję pomysłu z tymi czasowymi banami. Sam od kilku już lat to postulowałem moderatorom FK. Niestety bez skutku- za trudne. Oni wolą miliony nicków z tysiącami różnych cyferek tak jak by im płacili w zalezniości od ilości nowych nicków. ps. Jak zapewne pamiętacie to jedynym nickiem który od kilku lat jest na FK bez cyferki, czy podkreślnika lub kropki, czyli takim co nigdy nie dostał bana jest homosovieticus. pozdrawiam.Zapijaczony ryj pięcionickowy Odpowiedz Link
pozarski Re: No to pragnę powiadomić szanowną admiralicję 17.04.09, 11:06 Zdaje sie,ze i Homos dostepuje zaszczytu,bo od czasu do czasu uzywa zastepczego nicka scarheart.;) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Osoba poslugujaca sie nickami.. 16.04.09, 23:28 Oczywiście, że na 100% nie jestem pewien, że oczywista nie jest inna.., ale do tych 100% gdzieś mi tlko 0,01 % brakuje na rzecz oczywistej, a z resztą..zauważ Pan jak na zaprzyjaźnionym FoTPG się indyczą Tamtejsi w "oczywistych" wątkach:) Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Osoba poslugujaca sie nickami.. 16.04.09, 23:32 Och, to akurat jest czesty trolli wybieg:) dwie antagonistyczne tozsamosci. Ja w zasadzie panie Heniu lapie wielonickowego trolla nie na tematyce, jaka smie proponowac, co na formule jezykowej jaka stosuje. Ta jest jak odcisk palca:) Odpowiedz Link
henryk.log.viii Re: Osoba poslugujaca sie nickami.. 16.04.09, 23:36 oki , ufam Pańskiej profesji..nawet jeśli obie sprawiedliwości jednakie są, to sobie pozwolę raz jeszcze o gorączce przez oczywistą na TPG wywoływanej wspomnieć:) Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: Osoba poslugujaca sie nickami.. 16.04.09, 23:36 marouder.eu napisał: > Och, to akurat jest czesty trolli wybieg:) dwie antagonistyczne tozsamosci. Ja > w > zasadzie panie Heniu lapie wielonickowego trolla nie na tematyce, jaka smie > proponowac, co na formule jezykowej jaka stosuje. Ta jest jak odcisk palca:) O to, to! Dzięki manierom językowym i powtarzalny błędom w interpunkcji udało mi się kiedyś zdemaskować kilka nowych nicków niejakiej Kasi, znanej na FK jako K.K :D Odpowiedz Link
gat45 Re: Osoba poslugujaca sie nickami.. 16.04.09, 23:29 henryk.log.viii napisał: > ? oczywista.sprawiedliwość jest "nasza", taką się odważam wyrazić opinię jako > henryk.log, Pani(e)Xenofant:) Nawet jeżeli ma Pan rację, to tutaj bywa w innym ubranku. Oczywistej.sprawiedliwosci chyba we Dworze nie zaobserwowano, więc krzywdy nie będzie miała Odpowiedz Link
marouder.eu Otoz to:) 16.04.09, 23:33 I na tym poprzestanmy. Zapraszam do innych watkow:) Odpowiedz Link
belgijska Re: Osoba poslugujaca sie nickami.. 16.04.09, 23:43 gat45 napisała: > Nawet jeżeli ma Pan rację, to tutaj bywa w innym ubranku. > Oczywistej.sprawiedliwosci chyba we Dworze nie zaobserwowano, więc > krzywdy nie będzie miała A nie mowilam? Zeby garderobiana na pol etatu zatrudnic? Moge robic na half-time (doswiadczenie mam krotkie ale motywacji duzo). Odpowiedz Link
belgijska Re: Osoba poslugujaca sie nickami.. 16.04.09, 23:39 Xenofancie, ja wiem, ze to nie ta sama epoka i porzadek i lad ale wez sobie Marka Aureliusza .... ;))) Odpowiedz Link
belgijska To dopiero bratki! ;)))) 16.04.09, 23:49 marouder.eu napisał: > Znam prawie na pamiec Belgijko:) Zapomnialam, ze ma Pan syna monarchiste....:)) Odpowiedz Link
marouder.eu Re: To dopiero bratki! ;)))) 16.04.09, 23:54 Syn mnie inspirowal. Jako z "natury" osoba dosc wrogo nastawiona do wyznan tzw. uniwersalnych poszukalem sobie moralnego poganina:) Odpowiedz Link
belgijska Re: To dopiero bratki! ;)))) 17.04.09, 00:05 marouder.eu napisał: > Syn mnie inspirowal. Jako z "natury" osoba dosc wrogo nastawiona do wyznan tzw. > uniwersalnych poszukalem sobie moralnego poganina:) Ja chyba nie bede Pana martwic, jak powiem, ze w szkolach katolickich w moim krolestwie to jest lektura obowiazkowa ...... ;)))) Odpowiedz Link
marouder.eu Zlo-dzie-je! 17.04.09, 00:14 Czy wspominaja tez cesarza Juliana z jego hekatombami ku czci malo juz wowczas czczonych bogow rzymskich? Z drugiej strony nie dziwie sie. Nic podobnego, lakonicznego, prostego i gleboko ludzkiego nie wyszlo spod pior wspolczesnych mu a i pozniejszych pisarzy chrzescijan. Odpowiedz Link
belgijska Re: Zlo-dzie-je! 17.04.09, 00:16 marouder.eu napisał: > Czy wspominaja tez cesarza Juliana z jego hekatombami ku czci malo juz wowczas > czczonych bogow rzymskich? Phhhrrrrosze Pana, o czym oni nie mowia .... ;)))) Odpowiedz Link