Dodaj do ulubionych

Wątek humorystyczny, czyli Dworum Humorum

28.07.09, 18:50
"niezwykle odpowiedzialnie sprawuje swój urząd i jest przygotowany na różne
sytuacje".- powiedział Jarosław Kaczyński

I zeby nie było, ze jestem napity:
www.tvn24.pl/-1,1611977,0,1,kaczynski-prezydent-moze-zaproponowac-swojego-premiera,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • ave.duce Ryjku, nie mogę ze śmiechu ... :)))))))))))))))) 28.07.09, 19:00
    • insula.incognita Re: Wątek humorystyczny, czyli Dworum Humorum 28.07.09, 19:17
      Wykształciuchy to już dawno zeszły na psy, ale żeby jelyty IV RP zeszły? Na psy? No istny cud nad Wisłą. nie do wiary! Oby się nie okazało, ze popłyną jelyty jak g.... po Енисее.

ps. Nie będę dalej czytać, bo się boję, że się zdenerwuję... :/
      psps. Czy nie mozna te klimaty polityczne umiejscowić gdzieś w jednym kąciku na tym forum? Bo to człowiek chce czy nie chce, ale zagląda,a...czuje się wtedy jakby.... wdepnął.
      pspsps. A woda ciepła nie zawsze w domu jest... ;)
      • zapijaczony_ryj_23456789_12345 Re: Wątek humorystyczny, czyli Dworum Humorum 28.07.09, 19:35
        insula.incognita napisała:
        >

A tym gównem w Jeniseju to mozesz jaśniej?

Bo kimam i kumam i nawet mnie pod Dostojewskiego, ani Tołstoja nie podchodzi,
        ale juz pamięć mam starą

ps. Nie będę dalej czytać, bo się boję, że się zdenerwuję... :/
        psps. Czy nie mozna te klimaty polityczne umiejscowić gdzieś w jednym kąciku na
        tym forum? Bo to człowiek chce czy nie chce, ale zagląda,a...czuje się wtedy
        jakby.... wdepnął.
        pspsps. A woda ciepła nie zawsze w domu jest... ;)
        • insula.incognita Re: Wątek humorystyczny, czyli Dworum Humorum 28.07.09, 20:34
          zapijaczony_ryj_23456789_12345 napisał:

> insula.incognita napisała:
          > >
          >
          > A tym gównem w Jeniseju to mozesz jaśniej?
          >
          > Bo kimam i kumam i nawet mnie pod Dostojewskiego, ani Tołstoja nie podchodzi,ale juz pamięć mam starą

Hehehe, bo to "ludowe" jest, a raczej wiejskie takie powiedzonko , że tak powiem, z dzieciństwa: И поплывешь ты сейчас, как говно по Енисею ;)
          Inaczej : tak się sami zalatwią, że bezwolnie popłyną jak.... gdziekolwiek, dokądkolwiek...jak nurt Jenisieja poniesie ;)
    • nietoperz_dworski Re: Wątek humorystyczny, czyli Dworum Humorum 29.07.09, 08:10
      Kogo mial, na Boga, na mysli?! Wielki z niego Strateg! ;-)
    • ave.duce Re: Wątek humorystyczny, czyli Dworum Humorum 30.07.09, 15:26
      Koleżanka Miss Najfeld ;)))

https://goscniedzielny.wiara.pl/grafika/2009/07/25/1248527911/1248528539.jpg

Gdyby Joanna Najfeld była stara albo brzydka, może jeszcze by jej wybaczono, że w telewizyjnych dyskusjach przegaduje feministki, zwolenników aborcji i gejowskich małżeństw. Jednak fakt, że tak „wsteczne” poglądy w logiczny sposób przedstawia sympatyczna dziewczyna, jest dla nich nie do zniesienia. Wytoczo-no jej proces karny.

... Publicystka stoi przed sądem, bo wytknęła feministkom ich finansowe powiązania z biznesem aborcyjnym i antykoncepcyjnym ...

... Skala nienawiści, z jaką już od trzech lat odnoszą się do tej ciemnowłosej dziewczyny zwolennicy różnych lewicowych ideologii, jest szokująca ...

goscniedzielny.wiara.pl/index.php?grupa=6&art=1248527911&dzi=1207812935&idnumeru=1248382536
      Jestem wstrząśnięta, nie - zmieszana ;)

:p
      • nietoperz_dworski Re: Wątek humorystyczny, czyli Dworum Humorum 31.07.09, 01:18
        ... Publicystka stoi przed sądem, bo wytknęła feministkom ich finansowe
        powiązania z biznesem aborcyjnym i antykoncepcyjnym ...

Ciekawe. Równocześnie z i z? ;-)
    • ave.duce Wątek humorystyczny, czyli Dworum Humorum > Suski 26.08.09, 11:40
      artysta!

(...) jak gdyby nigdy nic... rozłożył sztalugi i zabrał się za malowanie obrazów. Bo Suski to prawdziwy człowiek renesansu, jak, nie przymierzając, Michał Anioł czy Leonardo da Vinci (...)

https://www.se.pl/media/pics/2009/08/26/26.jpg
      --
      www.se.pl/wydarzenia/kraj/maluje-obrazy-i-naprawia-dachy_107805.html

Tylko mali ludzie biją się o prestiż. Wielcy go mają >
      Karel Capek >>> tinyurl.com/mf8pjw
      • nietoperz_dworski Re: Wątek humorystyczny, czyli Dworum Humorum  27.08.09, 07:46
        Nie odwrotnie z "dachami - obrazami"?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka