Dodaj do ulubionych

Zabije jeszcze raz

03.02.10, 14:47
Wiecie co - rozne rzeczy tu piszemy ale to co TARGOWANIE napisala w watku
niania sreania mnie zatkalo. Czy moze ja przesadzam? Bo dla mnie jak ktos ma
potrzebe takiego pisania o 23-miesiecznym dziecku - to jest chory? i dodam ze
to walsnie zazwyczaj krowa co duzy muczy daje malo mleka. Moj tesc ciagle tak
gadal ze to niechigieniczne i ze jestem zbyt surowa. Pisalam ten watek kilka
dni temu. Wczoraj moj syn polknal cala tubke masci ktora dziadek mu dal do
zabawy. Wyladowal w szpitalu. Wiec chyba nie dawanie dziecku wiudelcy, masci i
innych rzeczy do zabawy nie jest surowoscia. poza tym dlugosc wlosow jest
chyba wyborem wlasnym? Wiec prosze - jak chcecie mnie obrazac to ok- ale nie
moje dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!To prosba wiecie do kogo - a raczej nakaz
Obserwuj wątek
    • alicjajulia Re: Zabije jeszcze raz 03.02.10, 15:16
      Niepotrzebnie denerwujesz się osobą, która nie raczyła się nawet przedstawić.
      Napisała "Jestem nową uczestniczką forum. Nie bede sie przedstawiala, bo zycie
      toczy sie dalej, a co jesli za 5 lat ktos to przeczyta?" No właśnie, co wtedy? :-)))
      Mogę tylko napisać: Nie karmić trolla!!!
      • kasta4 Re: Zabije jeszcze raz 03.02.10, 15:20
        dziekuje. Ale wiesz jak to jest. Mam koszmarny tydzien, urzedy, ten tesc i teraz
        chore dziecko. I ta......... jeszcze taki komentarz dala. A ja na punkcie
        dziecka nie jestwm jakos zwariowana - ale jak kazda matka nie pozwole i boli
        mnie to. Zastanawiam sie jakim czlowiekiem trzeba byc aby tak o dzieciatku napisac.
        • alicjajulia Re: Zabije jeszcze raz 03.02.10, 15:31
          Przykro mi, czasem zdarza się taki podły tydzień. Z tym teściem to rzeczywiście
          koszmar. I jak najbardziej rozumiem twoja reakcję, kiedy ktoś atakuje dziecko,
          matka pokazuje kły i wystawia pazury.
          Ten ktoś, kto używa nicka targowanie, prawdopodobnie nie wie, co to znaczy
          stracić bliską osobę, ojca swojego dziecka, czy dzieci. Naprawdę nie wiem po co
          tu wchodzi i pisze banialuki. Jak przeczytałam wszystkie wpisy to pomyślałam, że
          albo ta osoba nadużywa alkoholu lub leków, albo jest niezrównoważona. Przykro mi
          to pisać, ale jej wpisy to w większości jakiś bełkot.
          • kasta4 Re: Zabije jeszcze raz 03.02.10, 15:39
            zgadzam sie. I moze zareagowalam dosyc wybuchowo ale jestesmy dorosli - my
            mozemy sie obrazac - nawet tutaj. jakos delikatniej, moze bardziej
            konstruktywnie krytykowac. Nie mam zdania ze zaloba upowaznia do robienia z
            siebie nietykalnego - ja tez popelniam mase bledow, nawet reraz i nawet wobec
            maluszka. Ale strasznie mnie ta osoba wnerwila. I teraz poczytalam te watki - i
            faktycznie sa bardzo ale to bardzo dziwne. Przychylam sie do twojej opinii ich
            powstania. sciskam
            • inquisitive Re: Zabije jeszcze raz 03.02.10, 16:20
              Ja za to jak najbardziej jestem za wymiana zdan i pogladow ale nie za
              obrazaniem, tak wiec nawet obraza mojej osoby nie uszla by jej plazem.
              Kasta ja na Twoim miejscu za bardzo bym sie ta osoba nie przejmowala,
              albo troll przyszedl posiac troche zametu na forum ( nie pierwszy i nie
              ostatni) albo ta osoba ma naprawde nie pokolei w glowie. Totalny
              psycho. Dzisiaj bardziej niz kiedykolwiek popieram swoja sygnaturke :-)
              • biala999 Re: Zabije jeszcze raz 03.02.10, 19:14
                Dziewczyny, szkoda naszych (i tak zszarganych) nerwów na takie
                pyskówki. Ja, podobnie jak wiekszość tutaj, już od przeczytania
                pierwszego postu TARGOWANIE mam wrażenie, że jej obecność na tym
                forum to jakaś prowokacja. Prawdopodobnie ktoś chce trochę tu
                namieszać, choć wie, że to miejsce, gdzie jest całe mnóstwo
                zranionych duszyczek... Pewnie to jakiś wampir emocjonalny, który
                ładuje baterie, gdy sprawia innym ból. Pozdrawiam; i nie dajmy się
                sprowokować.
    • karina.ge Re: Zabije jeszcze raz 03.02.10, 19:14
      Myślę, ze długie włoski u Dzidzi są śliczne. Nie smuć się, Kasta4.
      • kasta4 Re: Zabije jeszcze raz 03.02.10, 19:20
        dziewczyny i chlopaki - jestescie cudni. dziekuje za mile slowka. W pierwszym
        momencie mnie to wku...... ale teraz jak pisalam w innych watkach wiem, ze
        najlepiej to przemilczec. ja wiem jaki cudny jest moj synek. I nawet jesli
        wyrosnie na poteznego chlopa i przyprowadzi mi do domu Zenka czy edwarda jako
        chlopaka - to bede go kochac - moze nawet jeszcze bardziej bo wierm jak w takim
        swiecie ciezko takim osobom. mam luzik. nabralam dystansu. Ale tak jak pisalam
        do zalozycielki powinno sie jakos reagowac. mamy wazniejsze sprawy, kazdy z nas
        - niz przejmowanie sie kims kto faktycznie od poczatku pisze jak pod wplywem....
        A niech sobie nawet moj syn lesbijka bedzie :-)A co mi tam
        • kasta4 Re: Zabije jeszcze raz 03.02.10, 19:24
          i dodam moze rownie bezczelnie jak pisze targowisko - juz nie wierze ze ma
          zalobe. uzasadnienie: kazda z nas ma milion emocji w zalobie lacznie z agresja -
          ale nigdy nie mamy ochoty wywalac jej na drugiego zalobn ika. Odbija sie to na
          znajomych,rodzicach, itd ale nie na drugiej osobie ktora wiemy ze przezywa to
          samo. Dlatego nie wierze w zalobe tej pani. Mysle ze pojawila sie tu tylko w
          celu wyladowania zlosci bo np. jej ktos bliski okazal sie cytowanym przez nia
          gejem. mam nadzieje ze napisalam to wystarczajaco bolesnie bo to juz moj ostatni
          wpis w tej kwestii
          • zeng Re: Zabije jeszcze raz 03.02.10, 23:56
            kasta4, czy warto przejmować się taką osobą i tym co ma do
            powiedzenia/napisania ? Przecież taka osoba nie ma prawa oceniać psa
            robiącego kupę na chodniku a rości sobie prawo do oceniania nas.
            Mogę usuwać jej wszystkie wpisy, ale po co ? Ona tego poruszenia
            potrzebuje do życia, w ten sposób odbija się na innych za swoje
            problemy, usuwanie jej wpisów ją rozjuszy, wdawanie się w dyskusję
            daje jej satysfakcję (wiem co mówię, znam osobiście tego typu
            osobę). Poza tym jakby nie patrzeć - jak dyskutując z nią zniżymy
            się do jej poziomu to nas pokona doświadczeniem ;) Z doświadczenia
            wiem, że tylko jedno z taką osobą działa. Ignorować. Pomęczy się
            przeżywając to, że nie wzbudza zaintresowania, aż jej się znudzi ;)
            • zeng Re: Zabije jeszcze raz 04.02.10, 00:00
              ale oczywiście w uzasadnionych przypadkach jestem otwarty na wnioski
              o załatwienie pewnych spraw w taki czy inny sposób. Jeżeli ogół
              życzy sobie zablokowania kogoś to da się zrobić ;)
              • kasta4 Re: Zabije jeszcze raz 04.02.10, 00:06
                tak tak - zgadzam sie w pelni. Juz ostyglam. Teraz sie z tego smieje. Przyjechal
                dzis moj tata i stwierdzilismy ze jak syn wyrosnie na geja no to zobaczymy ale
                jak na lesbijke to przechlapane :-)))) Niech kazdy znajdzie tu cos dla siebie -
                ta osobka tez. a tak na marginesie - czy dobrze zrozumialam ze pelnisz tu jakas
                wysoka funkcje? jestem niedoinformowana - przepraszam
                • targowanie Re: Zabije jeszcze raz 04.02.10, 00:15
                  Przperaszam, ale musze zapytąc, bo nie moge sie nadziwic:
                  rozmiwaisz o swiecie wirtualnym z ludzi poza niego? Zdjaesz relacje
                  z tego kto, co i kiedy do ciebie napisał...? Przyuważylam juz ze
                  często siedzisz na forum.. pracujesz w ogole czy jeszcze sie uszysz?
                  • kasta4 Re: Zabije jeszcze raz 04.02.10, 00:22
                    och no i masz - rozgryzlas mnie - wlasnie weszlam na forum napisac ze ide siku
                • zeng Re: Zabije jeszcze raz 04.02.10, 07:00
                  Kasta4 - ja tu tylko sprzątam jak jakieś brudy się rozsypią ;) Także
                  jak będzie coś do sprzątnięcia to śmiało ;)
                  • edyta.g.25 Re: Zabije jeszcze raz 04.02.10, 07:51

Tak racja ty tylko sprztasz...Daj sobie na wstrzymanie i nie madrzyj
                    sie jakbys wszystkie rozumy pozjadal kazdy ma prawo pisac co mysli
                    czy komus sie to podoba czy nie. Nikt nikomu nie kaze tego czytac..

Nadia Oliwia
                    "Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe"
                    "Jeśli miłość do Ciebie umrze we mnie, to jakbym sama umarła..."
                    • zeng Re: Zabije jeszcze raz 04.02.10, 10:12
                      Jeżeli to co jest pisane tutaj obraża któregokolwiek z użytkowników
                      to jest niezgodne z regulaminem. Każdy kto tu pisze musiał zgodzić
                      się na warunki regulaminu gazety. Jeżeli ktoś czuje się obrażony
                      osobistymi obraźliwymi wycieczkami w postach innej osoby to ma prawo
                      żądać usunięcia tej wypowiedzi a przy powatrzającej się sytuacji -
                      usunięcia użytkownika. Od wykonania tego na życzenie użytkowników
                      jest administrator a nie od oceniania co jest słuszne a co nie.
                      Dlatego jest przynajmniej dwóch administratorów.
                      • edyta.g.25 Re: Zabije jeszcze raz 04.02.10, 11:54
                        Co niektorzy naprawde chyba maja duzo wolnego czasu.
    • aneta39.misia Re: Zabije jeszcze raz 04.02.10, 11:25
      Nie dajcie się prowokować!Troll sam zniknie,przecież już tak bywało.
      • targowanie Re: Zabije jeszcze raz 04.02.10, 15:09
        aneta39.misia napisała:

> Nie dajcie się prowokować!Troll sam zniknie,przecież już tak
        bywało.

Jestes po prsotu bezczelna, kasta jest glupia, a ty bezczelna.
        • trelka10 Re: Zabije jeszcze raz 04.02.10, 15:47
          a mi nie podoba się to, ze obrażasz innych!!!

Myślę, że admini powinni zareagować!!
          • zeng Re: Zabije jeszcze raz 04.02.10, 16:08
            zablokowałem ją, wszyscy się zgadzają ?
            • dusia75 Re: Zabije jeszcze raz 04.02.10, 16:21
              Na pewno wszyscy się zgadzają........dziękuję w imieniu swoim i
              pewnie innych...........:-)
              • trelka10 Re: Zabije jeszcze raz 04.02.10, 16:38
                myślę, ze zdecydowana większość jest "za" ;)
                dzięki
            • inquisitive Re: Zabije jeszcze raz 04.02.10, 16:41
              Ja jestem za, choc pewnie beda tez i sprzeciwy. Dzieki Danielu :)
              • tilia7 Re: Zabije jeszcze raz 04.02.10, 16:49
                B.dobrze.
                • elka323 Re: Zabije jeszcze raz 04.02.10, 18:57
                  Też jestem za!Jestem bardzo tolerancyjna , ale ta osoba wyprowadziła mnie z
                  równowagi.Dla spokoju i dobra wszystkich to najlepsze wyjście.
                  • kasta4 zeng 09.02.10, 00:52
                    dziejuje - oczywiscie jestem za. Nawet jej/ jego ostatnia wypowiedz,
                    ze jest glupia nie urazila mnie juz. Ale pamietam siebie wstecz-
                    kiedy tu trafilam. Wtedy kazde slowo trafialo mnie 100 razy mocniej.
                    Dzis tez boli- ale inaczej. Nie jest mile aby nowym wrazliwszym
                    osobom zatruwala umysly. To nie forum o rgach komputerowych. I chyba
                    w tym sek. dziekuje wszystkim ktorzy otworzyli klawiaturkowe usta-
                    choc z tego co slyszalam - takie osoby czesto wracaja. Wiec pewnie
                    wkrotce dolaczy do nas ktos nowy :-)
                    • zeng Re: zeng 09.02.10, 07:07
                      no nie po to jest to akurat forum, tutaj granice przywoitści powinny
                      być dużo węższe :) Kaścia mam usunąć niepotrzebne wpisy ?
                      • edzia764 Re: zeng 09.02.10, 09:43
                        Witam ... ja również należe do Waszego grona, grona cierpiących po
                        stracie swych ukochanych osób. Czytam wszystkie wpisy, wyciągam
                        wnioski jak sobie pomagać w walce z tym bólem, pustką .... niestety
                        wszelkie polemiki nie powinny miec miejsca na tej stronie, a juz
                        absolutnie nie powinniśmy tolerować takich wpisów, jakie
                        stosowała "ta osoba". Jestem za usunięciem jej tekstów ...
                        Pozdrawiam Was serdecznie i zyczę wytrwałości .... Irena
                        • kasta4 Re: zeng 09.02.10, 13:32
                          Szczerze mowiac - nie mam chyba zdania co do wpisow. Zrobilo sie
                          spore zamieszanie i czuje sie troche winna - bo niepotrzebnie
                          wdawalam sie w dyskysje z ta osoba. Nie chce juz robic zamieszania
                          wokol usuwania wpisow - zostawiam decyzje wam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka