14.12.12, 23:25
jestem w związku od 18 lat już nie daje sobie rady ,mam meża tyrana który znęca sie nademną i trzema synami , cały czas sa kłotnie o dzieci bo jest chorobliwie zazdrosny o wszstko , lecą wyzwiska na mnie oraz dzieci , czujemy sie jak na przesluchaniach ,i to wszystko pod wpływem alkocholu ,mam już dosyć zastanawiam sie nad rozwodem ale on mnie straszy ze mnie zabije i tego sie boje , nie docieraja do niego żadne prosby i grożby
Obserwuj wątek
    • zuzi.1 Re: monia20 15.12.12, 00:36
      Przeczytaj sobie ten wątek:

forum.gazeta.pl/forum/w,898,139374645,139374645,Cechy_charakteru_i_zachowania_przemocowca_.html
    • zuzi.1 Re: monia20 15.12.12, 00:48
      i jeszcze pytanie, w jakim wieku są synowie? jeśli duzi, to czy nie mogą ojcu tak zwyczajnie spuscic wp.....l, żeby zaczął się normalnie zachowywac i do kogos w tym domu zaczął w końcu czuc jakiś respekt? Jeśli to nie pomoże to trzeba mu założyc niebieską kartę jak najszybciej, poczytaj na stronach niebieskiej linii (załącznik w poniższym wątku).
      • filip11223 Re: monia20 15.12.12, 14:05
        17,14 10 lat on stswia sie do najstarszego bo bardzo chce pokazać kto tu żądzi ,już nie raz startował do niego ale syn sie opanował ale musze interweniować bo nigdy nie wiadomo jak to sie skończy
        • zuzi.1 Re: monia20 15.12.12, 14:39
          nie to zdecydowanie za młode dzieciaki, zeby tatusiowi utrzec nosa, w takim razie nie czekaj tylko zgłasza na policję, gdy zacznie się jakaś przemocowa akcja, wcześniej kup dyktafon elektr. i nagrywaj jego wystąpienia, będziesz miała jako dowód rzeczowy, bardzo Wam współczuję, w takich sytuacjach należy reagowac wczesniej, bo jak rozumiem z tym problemem męczycie się już dłuższy czas, idź do dzielnicowego najpier i poinformuj go co mąż wyprawia i że zamierzasz w przypadku przemocy założyc mu niebieską kartę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka