0kade 15.11.13, 22:15 Czy ktoś może polecić mi jakiegoś dobrego psychologa z Bydgoszczy specjalizującego się w leczeniu depresji? Najlepiej, żeby przyjmował w publicznej przychodni, bo niestety nie mam obecnie pracy a bardzo potrzebuję terapii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
derkaderka1 Re: Psycholog - Bydgoszcz 15.11.13, 23:43 depresję leczy psychiatra.nie wiem czy gdiekolwiek przyjmują na nfz ,ale polecam: Dominika Skrok Wolska/ raz w tyg w czw w Fordonie / albo Wiktor Dróżdż /prywatnie na Wzgórzu Wolności/. hyba w tym roku na nfz cięzko liczyć.Limity na Stawowej już wyczerpano.Spytaj na Kurpińskiego czy jest mozliwość/lata temu była/ doraźnej pomocy coś jak pogotowie psychiatryczne /wchodziło się przez izbę przyjęć/,ale zastrzegam,ze to dawno temu było i nie wiem czy nadal działa. Odpowiedz Link Zgłoś
0kade Re: Psycholog - Bydgoszcz 16.11.13, 08:38 Wiem, że depresję leczy psychiatra, ale byłam już u kilku i niewiele mi pomogli. Przemyślę wizytę u dr Dróżdża, dzięki za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
derkaderka1 Re: Psycholog - Bydgoszcz 16.11.13, 11:59 aktywuj pocztę podam CI na priva terapeutę Odpowiedz Link Zgłoś
0kade Re: Psycholog - Bydgoszcz 16.11.13, 13:05 Aktywowałam profil, możesz przesłać mi prywatną wiadomość. Odpowiedz Link Zgłoś
derkaderka1 Re: Psycholog - Bydgoszcz 16.11.13, 21:34 poczta wraca.wyślij mi pustą wiadomość-odpiszę Odpowiedz Link Zgłoś
0kade Re: Psycholog - Bydgoszcz 17.11.13, 09:26 Wygląda na to, że też masz nieaktywny profil. Nie mogę wysłać do ciebie wiadomości. Spróbuj aktywować swój profil. Odpowiedz Link Zgłoś
derkaderka1 Re: Psycholog - Bydgoszcz 17.11.13, 10:41 hmmm normalnie z niego piszę.napiszę do Ciebie z innej skrzynki Odpowiedz Link Zgłoś
derkaderka1 Re: Psycholog - Bydgoszcz 17.11.13, 14:41 z innej skrzynki tez poczta jest odrzucona odnowa.bydgoszcz.pl/o-nas Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_iwaszkiewicz Re: Psycholog - Bydgoszcz 18.11.13, 02:38 Polecany psychoterapeuta na NFZ to Maria Trzcińska. Pracuje w PZP na ul. Stawowej w Bydgoszczy. Płatni psychoterapeuci godni polecenia zgrmadzeni są w ośrodku DELTA na ul. Wojska Polskiego 28. Szczególnie Gorgonia Wróbel - Sucharska 601 171 229 i Marzena Paliszewska-Mikołajczyk 501 215 151. Agnieszka Iwaszkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś