Dodaj do ulubionych

Psycholog - Bydgoszcz

15.11.13, 22:15
Czy ktoś może polecić mi jakiegoś dobrego psychologa z Bydgoszczy specjalizującego się w leczeniu depresji?
Najlepiej, żeby przyjmował w publicznej przychodni, bo niestety nie mam obecnie pracy a bardzo potrzebuję terapii.
Obserwuj wątek
    • derkaderka1 Re: Psycholog - Bydgoszcz 15.11.13, 23:43
      depresję leczy psychiatra.nie wiem czy gdiekolwiek przyjmują na nfz ,ale polecam: Dominika Skrok Wolska/ raz w tyg w czw w Fordonie / albo Wiktor Dróżdż /prywatnie na Wzgórzu Wolności/.
      hyba w tym roku na nfz cięzko liczyć.Limity na Stawowej już wyczerpano.Spytaj na Kurpińskiego czy jest mozliwość/lata temu była/ doraźnej pomocy coś jak pogotowie psychiatryczne /wchodziło się przez izbę przyjęć/,ale zastrzegam,ze to dawno temu było i nie wiem czy nadal działa.
      • 0kade Re: Psycholog - Bydgoszcz 16.11.13, 08:38
        Wiem, że depresję leczy psychiatra, ale byłam już u kilku i niewiele mi pomogli.
        Przemyślę wizytę u dr Dróżdża, dzięki za namiary.
        • derkaderka1 Re: Psycholog - Bydgoszcz 16.11.13, 11:59
          aktywuj pocztę podam CI na priva terapeutę
          • 0kade Re: Psycholog - Bydgoszcz 16.11.13, 13:05
            Aktywowałam profil, możesz przesłać mi prywatną wiadomość.
            • derkaderka1 Re: Psycholog - Bydgoszcz 16.11.13, 21:34
              poczta wraca.wyślij mi pustą wiadomość-odpiszę
              • 0kade Re: Psycholog - Bydgoszcz 17.11.13, 09:26
                Wygląda na to, że też masz nieaktywny profil. Nie mogę wysłać do ciebie wiadomości.
                Spróbuj aktywować swój profil.
                • derkaderka1 Re: Psycholog - Bydgoszcz 17.11.13, 10:41
                  hmmm normalnie z niego piszę.napiszę do Ciebie z innej skrzynki
                  • derkaderka1 Re: Psycholog - Bydgoszcz 17.11.13, 14:41
                    z innej skrzynki tez poczta jest odrzucona
                    odnowa.bydgoszcz.pl/o-nas
                • agnieszka_iwaszkiewicz Re: Psycholog - Bydgoszcz 18.11.13, 02:38
                  Polecany psychoterapeuta na NFZ to Maria Trzcińska. Pracuje w PZP na ul. Stawowej w Bydgoszczy.
                  Płatni psychoterapeuci godni polecenia zgrmadzeni są w ośrodku DELTA na ul. Wojska Polskiego 28. Szczególnie Gorgonia Wróbel - Sucharska 601 171 229 i Marzena Paliszewska-Mikołajczyk 501 215 151.
                  Agnieszka Iwaszkiewicz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka