megi1987
17.05.22, 13:42
Witam. Szukam informacji,pomocy,nie wiem wsparcia... Spotykam się od 3 miesięcy z facetem... Poznaliśmy się przez portal. Pierwsze spotkanie i zainteresowałam się nim,nie było co prawda jakiegoś wow,ale spodobał mi się. Potem długo się nie odzywał,nie inicjował spotkania,myślałam że już nie jest zainteresowany,ale po dwóch tygodniach zaczęliśmy pisać i nasza znajomość się rozwijała. Na początku proponował spotkania,rozmawialiśmy często do późna,lubi mnie przytulać,całować. Seks też jest jak dla mnie cudowny. Tylko no właśnie jest go za mało jak dla mnie. Mam wrażenie że on skupia się bardziej na sporcie niż na moich potrzebach. Ciągle mi mówi o wycieczkach,o sporcie,o rowerze... Wycieczki planuje chyba z rocznym wyprzedzeniem... Teraz trochę u mnie mieszka,wraca codziennie późno,bo ma treningi. Ciągle mnie beszta o ekologię,jakby to było najważniejsze. Wiem że ma Aspergera,nie chodzi na terapię... A ja im więcej czytam o tym,im bardziej się wgłębiam,tym większe mam wątpliwości. Nie wiem czy to ma sens bytu. Dodatkowo ja mam borderline,chciałabym więcej bliskości od niego.... Bardzo proszę o jakieś rady,nie wiem już co to boic,czuję już zaangażowanie ....