zlotaewa 17.02.08, 19:41 pl.youtube.com/watch?v=7KXVkZ2rkwQ&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamafredzia Re: Dla tych co chca poplakac - 17.02.08, 19:47 To ja dodam od siebie swojego "wyciskacza" łez... www.youtube.com/watch?v=-rjaEKIO9_4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
violag Re: Dla tych co chca poplakac - 17.02.08, 20:21 thiona.wrzuta.pl/audio/humGHXPCo0/nie_mow_mi_ze_chcesz_isc Odpowiedz Link Zgłoś
kenaya Re: Dla tych co chca poplakac - 17.02.08, 20:23 Posłuchajcie tego: www.youtube.com/watch?v=TDs0r1iKNwM Odpowiedz Link Zgłoś
kenaya Re: Dla tych co chca poplakac - 17.02.08, 20:27 Jedna z najsmutniejszych piosenek jakie słyszałam: www.youtube.com/watch?v=AtZyXnfvaXs Odpowiedz Link Zgłoś
kenaya Re: Dla tych co chca poplakac - 17.02.08, 20:38 A słyszałyście to: www.youtube.com/watch?v=uUDC4b9jvJQ Odpowiedz Link Zgłoś
violag Re: Dla tych co chca poplakac - 17.02.08, 20:43 kiedyś kochałam ten utwór ... www.wrzuta.pl/audio/4tGuekxT2t/roy_orbison-uwierz_w_ducha_wiola_kinia Odpowiedz Link Zgłoś
zlotaewa Re: Dla tych co chca poplakac - 17.02.08, 20:55 www.youtube.com/watch?v=iaalJl6NOKk Odpowiedz Link Zgłoś
mamafredzia Re: Dla tych co chca poplakac - 17.02.08, 21:03 To dorzucę jeszcze jeden link. Utwór z pewnością wszystkim doskonale znany ale w nowej aranżacji. Dla mnie będzie już zawsze związany z pożegnaniem Rysia, właśnie w tej wersji był odtwarzany podczas projekcji Jego zdjęć na ceremonii... www.youtube.com/watch?v=Y78V_uj4HK4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
smutnykluseczek Re: Dla tych co chca poplakac - 17.02.08, 21:17 A mi ostatnio ta pisoenka jest bardzo bliska...pokazuje jak zmieniła sie moja wrażliwość na świat forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36576&w=75831484&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
alicjajulia Re: Dla tych co chca poplakac - 17.02.08, 21:39 To ja dodam też swój: www.youtube.com/watch?v=tznSfXplNRU Odpowiedz Link Zgłoś
mamafredzia Re: Dla tych co chca poplakac - 17.02.08, 21:48 Heawen www.youtube.com/watch?v=aTCx47DYgIY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
elwirak7 Re: Dla tych co chca poplakac - 17.02.08, 22:11 www.youtube.com/watch?v=PL-uL2M3xvM&feature=related Spiewajacy IZ umarl gdy mial 38 lat.. Odszedl w urodziny mojego Romka, w tym samym wieku. Wielki czlowiek o wielkim sercu, kochalo go tylu ludzi! Odkad poznalam te piosenke, zawsze byla dla mnie niezwykla.Sluchalismy jej razem.. Ale dopiero po smierci Romka dowiedzialam sie kto ja spiewal.. Odpowiedz Link Zgłoś
dryfujacabezcelu Re: Dla tych co chca poplakac - 17.02.08, 22:19 przepiękne... i znów łzy same płyną... czy kiedykolwiek będę potrafiła je powstrzymać? Odpowiedz Link Zgłoś
smutnykluseczek Re: Dla tych co chca poplakac - 17.02.08, 23:36 www.youtube.com/watch?v=rl8SuLBCq3k *****Dziekuje Skarbie***** Odpowiedz Link Zgłoś
smutnykluseczek Re: Dla tych co chca poplakac - 17.02.08, 23:39 i jeszcze jedna napewno kazdy ja zna w koncu mamy juz za soba świeta www.youtube.com/watch?v=8YLoHk90mX0 Odpowiedz Link Zgłoś
alicjajulia Re: Dla tych co chca poplakac - 17.02.08, 23:55 A tego jeszcze tak niedawno słuchaliśmy razem: www.youtube.com/watch?v=wkch479CyLU Odpowiedz Link Zgłoś
fiambala Re: Dla tych co chca poplakac - 18.02.08, 00:31 www.youtube.com/watch?v=yIdZ-rRnUkg Odpowiedz Link Zgłoś
fiambala Re: Dla tych co chca poplakac - 18.02.08, 00:36 www.youtube.com/watch?v=1_y7St9f4Qw Odpowiedz Link Zgłoś
zlotaewa Re: Dla tych co chca poplakac - 18.02.08, 11:54 www.youtube.com/watch?v=B4_7euyOjUA Odpowiedz Link Zgłoś
kenaya Re: Dla tych co chca poplakac - 18.02.08, 13:28 www.youtube.com/watch?v=2Ovvmmz17-k Odpowiedz Link Zgłoś
violag Re: Dla tych co chca poplakac - 18.02.08, 13:46 dio! 'to nasze obrazy', pamiętam jak czasem na szpitalnym łóżku zasypiałam w Jego ramionach... kenaya napisała: > > www.youtube.com/watch?v=2Ovvmmz17-k Odpowiedz Link Zgłoś
kenaya Re: Dla tych co chca poplakac - 18.02.08, 13:37 www.youtube.com/watch?v=r-l4A3AEXAg Odpowiedz Link Zgłoś
elwirak7 Re: Dla tych co chca poplakac - 18.02.08, 18:43 Poryczalam sie przy tych szpitalnych scenach.. Ta Wasza bezsilnosc musiala byc straszna i sama nie wiem czy wolalabym przechodzic przez proces umierania mojego Romka i miec mozliwosc pozegnania, czy zyc dzis ze swiadomoscia ze nie zdazylam, tylu spraw nie zdazylam powiedziec, uslyszec.. Oba odejscia sa tak okrutne dla kobiet ktore calym sercem kochaja! Odpowiedz Link Zgłoś
kenaya Re: Dla tych co chca poplakac - 18.02.08, 20:24 pl.youtube.com/watch?v=y4fjTZ7r6JM Odpowiedz Link Zgłoś
dusia75 Re: Dla tych co chca poplakac - 18.02.08, 22:01 To jest muzyka której nauczył mnie słuchać Adam, w każdej z tych piosenek pozostawił mi kawałek siebie ... www.youtube.com/watch?v=cdUi0Y5piAY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
smutnykluseczek Re: Dla tych co chca sie podnieść - 22.02.08, 18:02 Dorzucę jeszcze jeden kawałek, ale tym razem nie po to żeby sobie popłakać ale uwierzyć w siebie w to że jesteśmy silne nie poddamy sie...bo wierzymy, że ktoś bez przerwy przy Nas trwa... izuuniek.wrzuta.pl/film/dA0odXLDGE/hilary_duff_-_raise_your_voice_-_someone_s_watching_over_me_1 Choć przez tę deszczowa pogode nie najlepszy mam dzis nastrój to wierze ze jutro przyjdzie nowy dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
violag Re: Dla tych co chca poplakac - 19.03.08, 15:26 matusz5.wrzuta.pl/audio/gqKWp82OHv/janusz_radek_-_kiedy_u..._kochanie Tą piosenkę pokazał mi mój ZNAJOMY, słowa we Wiersza H.Poświatowskiej polecam również w jego wykonaniu : Dziękuję za Miłość Odpowiedz Link Zgłoś
nuxxx Re: Dla tych co chca poplakac - 04.04.08, 19:39 Witam Was. Wczoraj dopiero zapisałam się na forum, i się cieszę że się zapisałam bo mam takie same odczucia jak Wy dziewczyny i cieszę się że te moje odczucia/uczucia/lęki to nie jest nic takiego czego mam się bać, że nie jestem sama, że Wy też macie takie przeróżne sytuacje.....fajna piosenka, ale jak zobaczyłam datę "6 grudnia" to wszystko wróciło, mój Mąż zginął 6 grudnia 2007 roku, za 2 dni minie 4 miesiące jak go nie ma. Jedno Wam powiem, jest ciężko, ale.... trzeba żyć dla innych, ja mam córeczkę która za 10 dni skończy 5 lat. Największe mam wyrzuty że zmarnowałam czas z Michałem na niepotrzebne kłótnie, sprzeczki, mogłam czasami odpuścić i cieszyć się że jest, a teraz ..... nawet nie mam się z kim pokłócić, kogo przytulić, komu powiedzieć, że KOCHAM, że pragnę by Był przy mnie, że Go potrzebuję, że sama nie dam rady wychować Emilki, a na słowa jakie słyszę że kogoś sobie znajdę to mi się żygać chce, ja nawet nie chce nikogo sobie znaleźć, nikt mi nie zastąpi Michała - żaden mężczyzna, a jestem na 100% przekonana że w każdym mężczyźnie szukała bym Michała, a Michała już nie ma i nie będzie .... NIGDY. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
gabi-k Re: Dla tych co chca poplakac - 07.04.08, 20:55 A mogło być tak cudownie... www.wrzuta.pl/audio/107W1872ei/jan_wojdak_wawele_-_dom_ktory_czeka Odpowiedz Link Zgłoś
dario5555 Re: Dla tych co chca poplakac - 25.02.09, 11:47 a tu moj wyciskacz lez i piosenka ktore towarzyszyla mi podczas walki o zycie jednak Pan chcial by sie zrealizowala calosc tekstu www.youtube.com/watch?v=ewkp2RB_UAI i doloze cos pieknego www.youtube.com/watch?v=6AGMDrU8fNE www.youtube.com/watch?v=w9PCWLtPb8Q Odpowiedz Link Zgłoś
dakam751 Re: Dla tych co chca poplakac - 25.02.09, 21:23 --www.youtube.com/watch?v=8e_gz-q15as&feature=related Dziękuję Skarbie.Do zobaczenia. Danka Odpowiedz Link Zgłoś