12.08.12, 21:12
Ramadan to strasznie głupi wynalazek! Siedzę w cywilizowanym wydawałoby się hotelu w Suezie i nie mogę napić się piwa czy wina, bo Ramadan! Ale czy nie powinien on obowiązywać tylko wyznawców Allaha? uncertain
Obserwuj wątek
    • humbak Re: Ramadan 12.08.12, 22:41
      Siorka przyleciała mi w ten uikent z gazetą prowansalską i wyczytała o tym jak to marsylski sklepikarz egipskiego pochodzenia został pobity, bo odważył się odmówić zamknięcia sklepu we wspomniane święto.
      • taziuta Re: Ramadan 13.08.12, 21:14
        humbak napisał:

> Siorka przyleciała mi w ten uikent z gazetą prowansalską i wyczytała o tym jak to marsylski
        > sklepikarz egipskiego pochodzenia został pobity, bo odważył się odmówić zamknięcia sklepu
        > we wspomniane święto.

I tak dobrze, że nie biją tam sklepikarzy francuskiego pochodzenia (za to samo), jeszcze...
        Ortodoksów (dowolnego wyznania) winno się wystrzelać, wg mnie. wink
        • humbak Re: Ramadan 14.08.12, 07:32
          Chyba raczyło się Ziutkowi zapomnieć co oznacza pojęcie ortodoksja. Nie jest to sensu stricto radykalizm.
          • taziuta Re: Ramadan 14.08.12, 07:59
            humbak napisał:

> Chyba raczyło się Ziutkowi zapomnieć co oznacza pojęcie ortodoksja. Nie jest to
            > sensu stricto radykalizm.

Myślę, że Szanowny Pan czepia się szczegółów. Jasne przeca, że miałem na myśli radykalistów. Taki skrót myślowy! suspicious
            • manny-jestem Re: Ramadan 14.08.12, 16:41
              Ty jestes radykalny sekularysta. Tez podpadasz pod wlasne paragrafy? smile
              • taziuta Re: Ramadan 14.08.12, 17:07
                manny-jestem napisał:

> Ty jestes radykalny sekularysta. Tez podpadasz pod wlasne paragrafy? smile

A na czym wg Ciebie ten mój radykalizm polega? suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka