Gość: skolowana IP: 88.147.44.* 03.02.11, 21:02 jak w temacie, czy wiecie ktora czesc pensji jest opodatkowana - podstawowa, czy dodatki tez? Czy mozna gdzies to znalezc na Intracommie? Dzieki za rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anbxl Re: basic salary i dodatki - opodatkowanie IP: *.access.telenet.be 03.02.11, 22:26 wszystko jest opodatkowane,nawet instytucyjne bezrobotne,ale nie wiem czy rodzinne (???). Wszystko jest na Intracomie (lacznie z wszystkimi skrotami) w dziale RH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skolowana Re: basic salary i dodatki - opodatkowanie IP: 88.147.44.* 03.02.11, 22:58 wydaje mi sie, ze nie, bo najpierw jest basic salary, potem wszystkie potracenia i na koncu dodatki. chodzi mi o pensje dla CA, ktora nie podlega temu podatkowi levy, bo jest za niska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: basic salary i dodatki - opodatkowanie IP: *.fbx.proxad.net 03.02.11, 22:49 a jesli skołowana to można podać się do dymisji i podatków nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: basic salary i dodatki - opodatkowanie IP: 91.194.202.* 04.02.11, 14:39 myintracomm.ec.testa.eu/hr_admin/fr/pay/Pages/index.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skolo Re: basic salary i dodatki - opodatkowanie IP: 88.147.21.* 04.02.11, 21:59 no dzieki, zadzwonilam do PMO i mi juz wytlumaczono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: basic salary i dodatki - opodatkowanie IP: *.access.telenet.be 04.02.11, 23:08 dobra rada-od PMO rzadaj pisemnego (mailowego) potwierdzenia,bo....no coz wielu jest tam super kompetentnych. Zastanawia mnie jak to bedzie kiedy od lipca dojdzie im obowiazkow i dodatkowa instytucja do obslugi RCAM???? Odpowiedz Link Zgłoś
tuhanka Re: basic salary i dodatki - opodatkowanie 05.02.11, 00:11 Uczciwie mówiąc, już myślę o tym z przerażeniem. Naprawdę nie mam ochoty niczego z PMO załatwiać... a nie będę miała wyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś