Dodaj do ulubionych

Bilety Thalys - chce sprzedac

IP: *.11-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 31.05.11, 20:46
i nie wiem czy mogę :) Otoz zakupilam dwa bilety do Paryza, dla dwoch osob w dwie strony , czyli razem 4 bilety na 15.06. (sroda) 20.37 i powrót 19.06 (niedziela) 13:01 odjazd z Paryza. Bilety byly tannie, wiec nie podlegaja zwrotowi w Thalys. Czy ktos z Was wie, czy ja moglabym je komus odsprzedac? Nie pasuje mi ten termin, a jeszczce dwa miesiace temu byl dla mnie okej. Pozdrawiam. POdpowiedzcie mi co zrobic ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: anbxl Re: Bilety Thalys - chce sprzedac IP: *.access.telenet.be 31.05.11, 21:09
      Sprzedac...Mam kolezanke,ktora juz pracujac w BXL jednoczesnie mieszkala w Paryzu i tam praktycznie co tydzien dojezdzala. Czesto odkupywala przez intracom od kogos bilety taniej i jezdzila. Nawet okazja odkupila 2 krotnie bilety do Londynu (byly chyba imienne) ,miala obawy,ale tez bez problemu bylo.
      • Gość: problem Re: Bilety Thalys - chce sprzedac IP: *.11-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 31.05.11, 21:21
        Jestes niesamowita, już się zresztą sama powtarzam. Będę zatem szukac chetnych wsrod znajomych itp. Dzięki!
    • Gość: thalysowo Re: Bilety Thalys - chce sprzedac IP: *.fbx.proxad.net 31.05.11, 23:20
      podać telefon lub mail bez znaku @ bo roboty spamerowe zaatakują to chętni się zgłoszą
      jest tez ebay be lub fr tylko nie pl albo kelbillet i trocdestrains

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka