yeah77 03.01.05, 23:48 kto wie cos na temat tej Dyrekcji, chodzi mi o atmosfere, czy sa heads, ktorych lepiej unikac. Prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
otti Re: DG Energy and Transport?????? 04.01.05, 09:45 czesc, masz juz od nich oficjalna oferte? Odpowiedz Link Zgłoś
yeah77 Re: DG Energy and Transport?????? 07.01.05, 20:46 co,nikt nic nie wie na temat tego unitu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brukselka Re: DG Energy and Transport?????? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.05, 15:30 Nie wiem z jakiej jesteś kategorii ale ja miałam propozycję z tej dyrekcji (jestem C) i byłam na rozmowie. Według mojego wyczucia to może być bardzo interesujące ale ja zamieniłam na Brukselę bo także mnie przyjęli ale myślę, że to kwestia gustu. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
yeah77 Re: DG Energy and Transport?????? 10.01.05, 11:38 ja tez mysle, ze to interesujace i mam na mysli wlasnie Bruksele. Mozna spytac u jakiego head'a mialas rozmowe? Napisz na priva yeah77@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś