Gość: Krzysiek IP: *.osk.enformatic.pl 22.06.05, 10:18 Prosze o porady jak zalatwic sobie prace na maszynach CNC. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcpacy Re: Praca na maszynach CNC w Angli 22.06.05, 11:15 Tez jestem ciekawy jak by mozna pracowac na maszynach CNC w Anglii lub np. w Szwecji. Czasami o tym mysle zeby wyrwac sie stad i pracowac w zakladach meblarskich na centrach obrobczych. Mam 2 letnia praktyke w zakladzie meblarskim i pracowalem na centrum BIMA 210. Mysle ze mozna by zdobyc prace w ten sposób ze np.: - zarejestrowac sie w EURES - zrobic sobie strone internetowa gdzie zamieszczone bylyby twoje dane - szukac w internecie zakladow i wysylac tam swoje cv i inne dokumenty - przy okazji podnosic swoje kwalifikacje uczac sie nowych maszyn Profesjonalisci sa przeciez poszukiwani na wyspach. Jesli sie zna angielski to na pewno cos sie znajdzie. Powiedz cos wiecej o swojej pracy, na jakich maszynach pracujesz? marcpacy@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Praca na maszynach CNC w Angli IP: *.osk.enformatic.pl 22.06.05, 12:10 Pracuje na tokarkach sterowanych numeryczni z opragromowaniem Fanuc(wykonuje czesci do lotnictw,glownie silnikow).Mam doswiadczenie 2 letnie i tu jest pies pogrzebany poniewaz wiekszosc firm zada 3 lata.Mam nadzieje ze za rok jak bede mial to minimum wymagane to zaczne myslec juz na powaznie.Angielski Upper- intermediate. Odpowiedz Link Zgłoś