Gość: z IP: *.cec.eu.int 12.07.05, 10:31 czy ktos z was zna jakis dobry sklep rowerowy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. Re: sklepy rowerowe w BXL IP: *.consilium.eu.int 12.07.05, 10:48 Lista sklepów rowerowych w BXL: www.velo.irisnet.be/download/velociste_fietswinkel.pdf osobiście sprawdziłem tylko jeden z nich "la maisod du velo" koło place Meiser. Jest niezły choć nieduży, specjalizuje się w dobrej klasy rowerach "podróżniczych". Szczegóły możesz sprawdzić na ich stronie: www.lamaisonduvelo.be W Tervuren na Brusselsesteenweg są dwa sklepy z bardzo porządnymi góralami i szosówkami. polecam też stronę European Union Cyclists' Group: www.eu-cg.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sofi Re: sklepy rowerowe w BXL IP: *.cec.eu.int 12.07.05, 11:03 Na Place Colignon na Schaerbecku jest sklep z rowerami second-hand. A ja swoj rowerek kupilam poprzez belgijskiego e-Baya. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rowerzystka Re: sklepy rowerowe w BXL IP: *.cec.eu.int 12.07.05, 13:28 Jezeli jestes profesjonalnym rowerzystom to bardzo dobra opinie ma sklep kolo Chausse De Wavre. Dobre rowerki juz od 400 EUR. Ale takie kilku tysieczne to warto ubezpieczyc co w sklepie tez robia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: sklepy rowerowe w BXL IP: *.cec.eu.int 12.07.05, 14:39 dzieki serdeczne !! chodzi mi o dobry treking by sie nadawal i do miasta i do lasu tak ok 300-400 EUR pozdrawiam serdecznie i musimy sie kiedys umowic na rowery !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rowerzystka Re: sklepy rowerowe w BXL IP: *.cec.eu.int 12.07.05, 16:15 To sobie kup TVT. Rok temu przejechalam od Brugges do Taxel w Holandi i na dol do Amsterdamu. POnad 600km. Jak bedziesz sie tam wybieral to daj znac bo sa super rozwiazania noclegowe specjalnie dla rowerzystow. Czesto jezdze po lesie w Brukseli, tez fajnie, i po kanale kolo Charleroi. Odpowiedz Link Zgłoś