Dodaj do ulubionych

Goscie z Luksemburga

IP: *.dsl.scarlet.be 06.08.05, 23:47
Chcialbym niniejszym podziekowac gosciom z Luksemburga, iz zjawili sie u nas
na sierponiowym spotkaniu w Old Oaku.

Bardzo sie cieszymy, ze wiez miedzy-Epsowa nie ginie i ze chce sie ludziom
jechac 200 km i stac w korkach po to, by sie spotkac z innymi (czytaj "z
nami").

Nastepnym razem zapraszamy wczesniej - wiecej z nas bedzie mialo okazje Was
poznac, a ci, ktorzy juz znaja, beda mogli dluzej pogadac.
Obserwuj wątek
    • asiunia.lux Re: Goscie z Luksemburga 07.08.05, 11:53
      Gość portalu: mczapl napisał(a):

> ....i ze chce sie ludziom stac w korkach ....

O nie!! W korkach to sie wcale nie chcialo stac, ale.......ale sie stalo;))

pzdr
      P.S. fajnie tam u Was bylo;))
      • Gość: ae Re: Goscie z Luksemburga IP: *.241.81.adsl.skynet.be 07.08.05, 22:00
        fajnie było się z wami spotkać:)
    • Gość: tomi Re: Goscie z Luksemburga IP: *.217.134.144.coditel.net 07.08.05, 23:44
      Coraz bardziej i czesciej sie zastanawiam czy nie wpasc do tego Oaka w BXL zeby
      pokazac, ze Tomi nie jest jakims strasznym potworem, a wrecz przeciwnie.
      • Gość: mczapl Tomi IP: 5.6.2D* / *.europarl.eu.int 08.08.05, 10:09
        Serdecznie zapraszamy. Chetnie bym cie poznal w realu. Pytalem sie zreszta
        Asiuni.lux - czemu ciebie nie zabrala.

Tomi - masz wedlug mnie jedna wielka zalete - jezeli przecholujesz (co czasami
        ci sie zdaza), potrafisz przyznac sie do bledu i przeprosic. A to jest wielka
        sztuka, ktora rzadko kto potrafi.

I w przeciwienstwie do Pawia nie boisz pojawic sie w Old Oaku.
        • tomi_22 Re: Tomi 08.08.05, 10:26
          No bo przeciez mi nie zprawia frajdy tego co robie.

A zreszta, mam goracy temerament :)))

PS
          A skad wiesz ze Pawia tam nie bylo? Alboz ze nie wpada od czasu do czasu?
          • Gość: Sofi do mczapl IP: *.cec.eu.int 08.08.05, 14:17
            Wlasnie panie mczapl.

W koncu od jakichs trzech spotkan pojawia sie tam osobnik, ktory twierdzi ze
            pracuje dla amerykanskiej organizacji ochrony srodowiska, ktorej nazwy nigdy
            nie jest w stanie wytrescic publicznie.

Pawiem to on z pewnoscia nie jest, gdyz:
            - za mlody
            - Paw z pewnoscia wymyslilby inteligentniejsza historie.

Co nie zmienia faktu, ze od 3 miesiecy nie wiemy, kim jest i skad sie wzial.
            • tomi_22 do Sofi 08.08.05, 14:21
              1. A czy koleznaka maila dostala??? ode mnie???
              2. A ile lat ten gosc ma???

Kim jest Paw. Napisz do niego, to Ci powie!
              • Gość: Sofi Dostala i zaraz odpisze IP: *.cec.eu.int 08.08.05, 14:31
                Nie nadazam dzis za wlasnym ogonem, a maila dostalam na adres w Komisji i jakos
                mam awersje do logowania sie z domu na sluzbowe konto w weekend (tak mi zostalo
                po pracy w Polsce w jednej z szanujacych sie firm, o ktorych wspominales w
                ktoryms watku ponizej).
                • Gość: Lezsek Kim jest paw? IP: 5.6.2D* / *.europarl.eu.int 08.08.05, 16:29
                  Skądinąd wiem, że Paw jest informatykiem. W PE pracuje osoba, ktora zna go
                  osobiscie. Nazwiska nie zdradzę.
                  • Gość: Sofi Ojoj, Panie Lezsku IP: *.cec.eu.int 08.08.05, 16:47
                    no to zes nam teraz Ameryke odkryl.

Ale czy wy naprawde musicie sie tak nim emocjonowac, bo nie rozumiem, czemu
                    jedna osoba tyle wzbudza szumu na forum ...
                    Gosc was umie inteligentnie podejsc, a wy sie dajecie i tyla. Ale zeby az takie
                    halo z tego robic. Dajcie zyc ludziom i robic swoje ...
                  • Gość: ciekawostka Re: Kim jest paw? IP: *.cec.eu.int 10.08.05, 11:36
                    tj, prawdziwym informatykiem, czy facetem po technikum, ktory "zna sie na
                    komputerach"? Tytul "informatyka" bardzo stanial ostatnimi czasy i nazywa sie
                    tak czasem roznych technikow-siersciuchow.
            • Gość: mczapl Podejrzany gosciu ;) IP: *.dsl.scarlet.be 08.08.05, 23:02
              Sofi - dla uscislenia - Andrzej pojawil sie ostatnio dopiero drugi raz. Na
              Pawia sie nie nadaje, bo nie potrafi w ogole byc cyniczny.

Andrzej pracuje dla amerykanskiego think tanku Center for Clean Air Policy-CCAP
              (dla zainteresowanych: www.ccap.org). Specjalizuje sie w miedzynarodowych
              negocjacjach klimatycznych w ramach Protokolu z Kioto, handlu emisjami gazow
              cieplarnianych i SO2-NOx oraz polityka energetyczna.

Jakie jeszcze szczegoly z jego cv mam ci przeslac? Jezeli chcesz, moge podac
              jego komorke, ale to raczej na priva. Numeru buta nie znam, ale przypuszczam,
              ze ma stope mniejsza od mojej.

PS. To, ze go znam, nie oznacza automatycznie, ze aprobuje kazde jego
              zachowanie w Oaku.
            • Gość: Ab Re: do mczapl IP: *.82-201-80.adsl.skynet.be 10.08.05, 12:39
              To rozumiem, ze teraz przy nastepnej okazji podejrzliwe osoby "wytreszcza"
              nazwe Center for Clean Air Policy z pamieci i do tego prawidlowym akcentem ze
              wschodniego wybrzeza.
              • Gość: abc Re: do mczapl IP: *.cec.eu.int 10.08.05, 12:45
                Andrzej poprzednim razem przedstawial sie jako Piotr....
                • Gość: Ab Re: do mczapl IP: *.82-201-80.adsl.skynet.be 10.08.05, 12:49
                  W gwarze rozmow i muzyki czasem dochodzi do znieksztalcen akustycznych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka