Dodaj do ulubionych

Wyjazdy i praca z GoWork

26.09.05, 09:38
Witam wszystkich proszę o kontakt i opinie osoby, który wyjechały z firmą
GoWork na Cypr lub gdzie indziej. Proszę o informacje. Czy to jest uczciwa
firma? Czy też wyjazd konczy się na własnym poszukiwaniu pracy za granicą?
Proszę o informację i opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneta Re: Wyjazdy i praca z GoWork IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 17:29
      Cześć!!Niedawno wróciłam z kontraktu z dużą siecią hotelową na Cyprze. Byłam
      tam pokojówką. Muszę powiedzieć że praca 9 godzin 6 dni w tygodniu to
      oczywiście nie light, ale wspomnienia mam bardzo pozytywne. Jeżeli chodzi o
      biuro GoWork to rzeczywiście się sprawdzili. Przedstawili mi wszystko jak ma
      być a nie tylko w samych superlatywach więc miałam odpowiednie podejście.
      Pracowało ze mną więcej Polaków i mogę powiedzieć z pełną odpowiedzialnością że
      polecam!!!!!!!!Może nie zbiłam tam "kokosów" ale za to wspomnienia mam super!!!
      • Gość: Joanna R. Re: Wyjazdy i praca z GoWork IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 26.10.05, 12:06
        Cześć chcialam podzielić się swoimi wrażeniamy dotyczącymi wyjazdu na Cypr.
        Byłam tam za pośrednictwem biura gowork razem z koleżanką. Byłyśmy pokojówkami
        w hotelu. Pracy dużo ale zawsze można troche zobaczyć i zarobić i jezyk
        podszkolic.Niezła szkola życia. Bardzo nam sie podobalo, zamierzamy znowu
        wyjechać. Polecam
        • krystyna401 Dziewczyny ,ja tez mam jechac z tą firmą 26.10.05, 22:32
          • krystyna401 Re: Dziewczyny ,ja tez mam jechac z tą firmą 26.10.05, 22:34
            I też do hotelu.A co z przelotem--same kupowałyście bilety? i ile kosztują?
            Jakie linie?A co z jedzeniem i zakwaterowaniem? Było? No i kasa czy to było 300
            F cypr.Odpowiedzcie prosze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka