Gość: epso c IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 28.09.05, 19:59 Czy ktoś wie co dokładnie obejmuje medical examination? Pytanie bie dotyczy osobnika ukrywającego się pod nickiem tomi22, czy jakoś tak :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomi33 Re: medical examination IP: *.217.132.140.coditel.net 28.09.05, 20:00 No ty napewno nie przejdziesz medicala. Sprawdzaja reakcje, rozumienie textu i takie tam. Ty napewno odpadasz w rozumieniu tekstu... Bywaj zdrow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izzzzz Re: medical examination IP: *.icpnet.pl 28.09.05, 21:09 Niezależnie od jakże milej, niezależnie od poruszanego tematu, wymiany zdań odpowiadam: badanie krwi, moczu, wizyta u okulisty, u lekarza ogolnego...i do tego wypelnianie papierkow...to tyle z tego co pamietam...ale moze cos ominelam. Zycze dalszej jakże poruszjacej wymiany zdan i milego wieczoru...wszystkim, niezależnie od prezentowanych pogladow. Odpowiedz Link Zgłoś
hirondelle5 Re: medical examination 28.09.05, 22:17 Do tego jeszcze RTG klatki piersiowej i EKG. W opcji dla palaczy: spirometria. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: medical examination IP: *.attu.pl 28.09.05, 22:25 spirometria jest wykonywana niezaleznie od stopnia uzaleznienia... no i jeszcze wszystkie mozliwe testy krwi....wlacznie z HIV, po wyrazeniu zgody, oczywiscie acha, sprawdzaja jeszcze czystosc uszu, szyi no i nog...oraz stan uzebienia Odpowiedz Link Zgłoś
hirondelle5 Re: medical examination 28.09.05, 22:46 ja przyjęłam wersję, że kolega/koleżanka się myje na co dzień :-) Dodam, że w ankiecie są pytania o szczepienia, przebyte choroby, jak i stan zdrowia rodziców, więc warto wcześniej przygotować tłumaczenie niektórych medycznych określeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: medical examination IP: *.attu.pl 28.09.05, 22:53 a, wiesz, z tym myciem, to roznie bywa, zwlaszzca u niektorych...a pytania dotyczace rodziny tycza rowniez chorob psychicznych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: medical examination IP: *.attu.pl 28.09.05, 23:10 ...no i na koniec robia lewatywe....WSZYSTKIM, obowiazkowo...oczywiscie najpierw serwuja sniadanko....i to jest najwieksza atrakcja medicala :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flipa Re: medical examination IP: 80.51.222.* 28.09.05, 22:17 badanie sluchu, ekg, rentgen pluc, pojemnosc pluc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: medical examination IP: *.242.81.adsl.skynet.be 29.09.05, 00:29 Mnie zaskoczyli pytaniem o to czy uprawiam sport. Myślałem, że chodzi o sport wyczynowy, więc mówię, że nie uprawiam. Kobitka zrobiła duże oczy i spytała, czy chociaż nie jeżdżę na rowerze... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flipa Re: medical examination IP: 213.227.72.* 29.09.05, 09:52 no ja wlasnie sportow nie uprawiam i jak mialam dmuchac w rurke to pan byl baaardzo niezadowolony z wynikow... Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: medical examination 29.09.05, 09:54 Kiepsko mu "dmuchalas"??? Ale ZUCH dziewczyna z ciebie, tak na forum, sie przyznac... no no no... Widze, ze zalezy ci na robocie ;) Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flipa Re: medical examination IP: 213.227.72.* 29.09.05, 10:40 wiesz, moj pierwszy raz... ;) Odpowiedz Link Zgłoś