Gość: Don IP: 5.2.* / 212.142.33.* 18.01.06, 13:39 Czy ktos ma juz moze wyniki egzaminow pisemnych (zdawanych w lecie 2005) na EPSO/AST/3/04-ALL? Czekam, czekam i nie moge sie doczekac ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kata Re: Wyniki egzaminow pisemych IP: 87.65.101.* 18.01.06, 15:55 lacze sie w bolu oczekiwania :-)))U mnie tez jeszcze nic nie ma, a w epso pewnie okreslenie : "most likely in January 2006" znaczy..........koniec stycznia albo luty...;-))) pewnie takich czekajacych na forum jest jeszcze pare sztuk ;-))) ja probowalam dzwonic so epso, ale bez skutku, albo nikt nie odbiera albo zajete. No coz nie pozostaje nic innego jak dalej czekac, udajac ze sie nie denerwujemy ;-))))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karramba Re: Wyniki egzaminow pisemych IP: *.dsl.versateladsl.be 19.01.06, 10:38 dopiero sprawdzaja polska czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intruder Re: tj streszczenie przed lektura pelnego tekstu? IP: *.247.81.adsl.skynet.be 19.01.06, 10:56 chyba tylko czesc D tzn glowna prace pisemna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Wreszcie sa wyniki. IP: 5.2.* / 212.142.33.* 01.02.06, 09:54 Trzeba przyznac, ze dotrzymali terminu - przynajmniej w moim przypadku. Mieli sprawdzic pisemny w styczniu a wiadomosc o zdaniu czesci d) dostalem 31.01. Niestety nie podali mi terminu sprawdzenia czesci e) - napisali tylko, ze ten termin 'vous sera communiqué en temps utile' co oznacza praktycznie dowolny termin. A wam jak poszlo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kata Re: Wreszcie sa wyniki. IP: 87.65.109.* 01.02.06, 10:14 dzwonilam wczoraj do epso i powiedzieli mi, ze wyniki czesci e) beda w lutym, a ewentualne ustne najprawdopodobniej juz po Wielkanocy, ale sami nie byli pewni;- ) pozyjemy zobaczymy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychus Re: Wreszcie sa wyniki. IP: *.gl.digi.pl 01.02.06, 12:00 wow, co za zaskoczenie !?!??!???! zdałem ?!?!??!!!!!!!!!! kurcze, teraz dopiero zaczynam sie martwić co dalej ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: Wreszcie sa wyniki. IP: 5.2.* / 212.142.33.* 02.02.06, 12:14 A z jakich tematow pisaliscie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychus Re: Wreszcie sa wyniki. IP: *.gl.digi.pl 03.02.06, 12:40 ja pisałem "pierwszy lepszy" - tak mi jakoś najbardziej spasował, ale w pkt. 3 tego testu to już były "wariacje na temat" - dlategoteż sądziłem, że oblałem, ale widocznie stara studencka zasada sie sprawdziła: pisz jak najwięcej i sprawiaj wrażenie mądrego, nawet jak nie wiesz o czym piszesz ;) Pamietam, dawno temu na studiach z egazminu z "modelowania cyfrowego" było zadanie o obliczenie złożoności algorytmu. Tam też bardzo się starałem żeby dostać za to zadanie przyzwoitą dwóje zamiast zera, bo oceny końcowe były 2-5, ale za poszczególne zadania dawali 0,2-5 wiec mimo czwórek z 2 pierwszych zadań można było zlać cały egzamin mając 0 z trzeciego. Stąd też najtrudniejsze było żeby z 3 zadania o którym sie nie miało kompletnego pojęcia dostać uczciwą dwóje :) zarówno wtedy jak i teraz mi się udało :-) pzdr zs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Juz po pisemnych ... IP: *.upc.chello.be 17.02.06, 14:28 i jak Wam poszlo ? Jesli dobrze to kiedy macie egzamin ustny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kata Re: Juz po pisemnych ... IP: *.241.81.adsl.skynet.be 17.02.06, 14:33 ja jszzc nie mam wynikow a w profilu jest info, ze ustne dla HR beda po 18 kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś