Gość: Zdolna IP: 212.190.72.* 08.03.06, 20:53 www.eu-english.com/pl/index2.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja_texas Re: Konkurs UE 08.03.06, 20:59 "Przedstawiciele UE na wysokich stanowiskach już od dawna kożystają z naszych lekcji języka Angielskiego - a ty?" Nie wiem czy dobrym pomyslem jest rekomendowanie kursu, ktorego tworcy juz w pierwszym pytaniu popelnili dwa bledy piszac po polsku, strach pomyslec jak u nich wyglada "jezyk obcy".... Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiat1 Re: Konkurs UE IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.03.06, 21:34 już na początku na pierwszej stronie niezłe kwiatki, Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdolna Re: Konkurs UE IP: 212.190.72.* 08.03.06, 21:50 Macie racie. Po francusku tez sa bledy. Niestety, to nie ja. Podalam tylko Wam informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
bamaza42 Re: Konkurs UE 08.03.06, 22:02 hehehe...ja tam na ceny nawet nie spojrzalam....mnie wystarczyly BYKI na stronie tytulowej....hihihi...kon by sie obsmial....:)))))ale reklama:))))kursy jezykowe!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intruder Re: Konkurs UE IP: *.242.81.adsl.skynet.be 08.03.06, 23:01 "Praktyczny udział w zaawansowanych intelektualnie dyskusjach nad ważnymi zagadnieniami". ciekawe jak wyglada ow "praktyczny udzial"? Zazwyczaj w jez. pol mowi sie aktywny lub ewentualnie bierny udzial, ale praktycznego to nigdy w takim kontekscie nie spotkalem. Cale zdanie brzmi po polsku dosc nieskladnie i mam wrazenie, ze ten co pisal ten tekst, raczej jest cudzozniemcem niz wyksztalconym w PL rodakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcysio Re: Konkurs UE IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.03.06, 04:02 a morze one, te nauczyciele, majom dyslenkcje i nie nalerzy se z nich jajuw robic bo one som chore na te chorobe strasznom.... morze natenczas my siem bendziemy uczyc nawzajem rurznych jenzykuw? pozzdrawiam cieplo i prze-prze filuternie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aines Re: Konkurs UE IP: *.Red-80-35-37.staticIP.rima-tde.net 09.03.06, 11:27 Po hiszpansku tez niewiele lepiej niz z babelfisha. Szczerze mowiac w niektórych momentach nie wiem o co im chodzi. Na dodatek strona jest beznadziejna. Jak z poczatków Internetu. Ale najbardziej usmialam sie z cen! Odpowiedz Link Zgłoś
tomi_22 Re: Konkurs UE 09.03.06, 11:56 Taaa, ceny maja zajebiste. Ps Po angielsku tez im cienki idzie. Ja bym uzyl troche innego slownictwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oley11 temat europejski to i ceny tyz IP: 80.246.106.* 09.03.06, 08:21 fajna sprawa uczyc jezyka (finansowo fajna, oczywiscie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcysio Re: Konkurs UE IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.03.06, 15:47 a morze one z temi cenami terz som dyslenkcyjne? morze im tszeba pomuc :) ale jak? pozdrawiam nieortograficznie, ale cenzuralnie, chyba...... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: Konkurs UE IP: *.50-201-80.adsl.skynet.be 09.03.06, 18:38 hhhmmm ale firma skoro juz sprl to z kapitalem :-))a wiec musza zarobic aby utrzymac sie-oki bledy sa,a stronka jest z najtanszego pakietu-gotowca.Pewnie nie jeden z was mieszka w tej okolicy Merode,tak z ciekawosci skoro to sprl to w jakiej siedzibie biesiaduje i druga rzecz-pisza ze sprl to wg belgijskich przepisow sa zobowiazani podac swoju numer+ n btv,a tego nie widac,a wiec to moze tylko tak na necie????????I dlaczego konkurs a nie kursy????????? Odpowiedz Link Zgłoś