Dodaj do ulubionych

Konkurs UE

IP: 212.190.72.* 08.03.06, 20:53
www.eu-english.com/pl/index2.html
Obserwuj wątek
    • ja_texas Re: Konkurs UE 08.03.06, 20:59
      "Przedstawiciele UE na wysokich stanowiskach już od dawna kożystają z naszych
      lekcji języka Angielskiego - a ty?"

Nie wiem czy dobrym pomyslem jest rekomendowanie kursu, ktorego tworcy juz w
      pierwszym pytaniu popelnili dwa bledy piszac po polsku, strach pomyslec jak u
      nich wyglada "jezyk obcy"....

Pzdr:)
      • Gość: kwiat1 Re: Konkurs UE IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.03.06, 21:34
        już na początku na pierwszej stronie niezłe kwiatki,
        Pozdrawiam,
        • Gość: Zdolna Re: Konkurs UE IP: 212.190.72.* 08.03.06, 21:50
          Macie racie. Po francusku tez sa bledy. Niestety, to nie ja. Podalam tylko Wam
          informacje.
          • tomi_22 Re: Konkurs UE 08.03.06, 21:55
            Pojebalo kogos z tymi cenami chyba...
            • bamaza42 Re: Konkurs UE 08.03.06, 22:02
              hehehe...ja tam na ceny nawet nie spojrzalam....mnie wystarczyly BYKI na
              stronie tytulowej....hihihi...kon by sie obsmial....:)))))ale reklama:))))kursy
              jezykowe!!!!:)))
              • Gość: intruder Re: Konkurs UE IP: *.242.81.adsl.skynet.be 08.03.06, 23:01
                "Praktyczny udział w zaawansowanych intelektualnie dyskusjach nad ważnymi
                zagadnieniami".

ciekawe jak wyglada ow "praktyczny udzial"? Zazwyczaj w jez. pol mowi sie
                aktywny lub ewentualnie bierny udzial, ale praktycznego to nigdy w takim
                kontekscie nie spotkalem.
                Cale zdanie brzmi po polsku dosc nieskladnie i mam wrazenie, ze ten co pisal ten
                tekst, raczej jest cudzozniemcem niz wyksztalconym w PL rodakiem...
                • Gość: marcysio Re: Konkurs UE IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.03.06, 04:02
                  a morze one, te nauczyciele, majom dyslenkcje i nie nalerzy se z nich jajuw
                  robic bo one som chore na te chorobe strasznom....
                  morze natenczas my siem bendziemy uczyc nawzajem rurznych jenzykuw?
                  pozzdrawiam cieplo i prze-prze filuternie;)

• Gość: Aines Re: Konkurs UE IP: *.Red-80-35-37.staticIP.rima-tde.net 09.03.06, 11:27
                    Po hiszpansku tez niewiele lepiej niz z babelfisha. Szczerze mowiac w
                    niektórych momentach nie wiem o co im chodzi. Na dodatek strona jest
                    beznadziejna. Jak z poczatków Internetu. Ale najbardziej usmialam sie z cen!

• tomi_22 Re: Konkurs UE 09.03.06, 11:56
                      Taaa, ceny maja zajebiste.

Ps
                      Po angielsku tez im cienki idzie. Ja bym uzyl troche innego slownictwa :)
            • Gość: oley11 temat europejski to i ceny tyz IP: 80.246.106.* 09.03.06, 08:21
              fajna sprawa uczyc jezyka (finansowo fajna, oczywiscie).
    • Gość: marcysio Re: Konkurs UE IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.03.06, 15:47
      a morze one z temi cenami terz som dyslenkcyjne?
      morze im tszeba pomuc :)
      ale jak?
      pozdrawiam nieortograficznie, ale cenzuralnie, chyba......
      :)
    • Gość: anbxl Re: Konkurs UE IP: *.50-201-80.adsl.skynet.be 09.03.06, 18:38
      hhhmmm ale firma skoro juz sprl to z kapitalem :-))a wiec musza zarobic aby
      utrzymac sie-oki bledy sa,a stronka jest z najtanszego pakietu-gotowca.Pewnie
      nie jeden z was mieszka w tej okolicy Merode,tak z ciekawosci skoro to sprl to
      w jakiej siedzibie biesiaduje i druga rzecz-pisza ze sprl to wg belgijskich
      przepisow sa zobowiazani podac swoju numer+ n btv,a tego nie widac,a wiec to
      moze tylko tak na necie????????I dlaczego konkurs a nie kursy?????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka