Dodaj do ulubionych

Marek Jastrzebski to chory schizofrenik

IP: *.cec.eu.int 26.07.06, 11:08
Zostaw ta dziewczyne i jej rodzine w spokoju!!! Bo wyniknie nieszczescie dla
wszystkich. Lecz schizofrenie i zamiesc swoje zdjecie na fotosiku.
Obserwuj wątek
    • Gość: ? wiesz cos czego my nie wiemy? n/t IP: *.240.81.adsl.skynet.be 26.07.06, 11:10
      • Gość: psychiatra Re: wiesz cos czego my nie wiemy? n/t IP: *.cec.eu.int 26.07.06, 11:30
        wszystko jest bardzo dziwne. Nikt oficjalnie mu nie udziela mu zadnych
        informacji. Dziewczyna ma go naprawde dosyc, odlaczyla komorke, a on nie daje
        za wygrana i wszystkich przesladuje.
        • Gość: brooxelka Re: wiesz cos czego my nie wiemy? n/t IP: *.cec.eu.int 26.07.06, 11:37
          A skad Ty to wszystko wiesz?

• Gość: Doki cyniczny tego nie wiem, ale IP: *.78-243-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 26.07.06, 15:27
      widze, ze PT epsom upaly sie rzucily na glowenki.

Historyjka kupy sie nie trzyma, a intencje piszacego sa na pewno odmiennie od
      deklarowanych.

Ja rozumiem, ze sezon ogorkowy itepede, ale czy dziewczyna nie moze miec po
      prostu dosc amanta? Biorac pod uwage wszelkie zastrzezenia wczesniej poczynione.
      Ze co, nic go nie laczy z rodzicami jego dziewczyny? Nawet ta dziewczyna go nie
      laczy? No luuudzie...

Jeszcze interpol w to wlaczcie.
      • Gość: pafff doki przeczytaj subiekta z pierwszego postu IP: *.216-136-217.adsl.skynet.be 27.07.06, 15:20
        'potrzebuje pomocy' to duzo wyjasnia ;)
        • Gość: adm bonzur paff IP: *.cec.eu.int 27.07.06, 15:26
          no coz, chyba tym razem Wasze na wierzchu:))
          historyjka rzeczywiscie podejrzana..; ale za to duzo epsow rzucilo sie do
          pomagania, tacy mili jestesmy:))... ale ty przeciez wiesz ze jestesmy:))i
          miedzyinnymi za to ns kochasz:))
          • Gość: pafff huje daah adm IP: *.216-136-217.adsl.skynet.be 27.07.06, 15:27
            oczywiscie, ze za ta bezinteresowna pomoc was kocham ! no i czyz nie daje tego
            poznac w kolejnych postach? ;)

A swoja droga gratulace - a czego ty juz wiesz ;)
            • Gość: adm danku pafffiu IP: *.cec.eu.int 27.07.06, 15:34
              eh tam, bulka z maslem:))

ale przyznam ze historia mnie intryguje:)).. wiesz, baba to takie ciekawskie
              stworzenie... to ze on sie nie odzywa tez zapowiadal, mowil ze do piatku nie
              bedzie mial dostepu do netu.. a potem tu przyjedzie...hm...
              • Gość: pafff hrah hedan IP: *.216-136-217.adsl.skynet.be 27.07.06, 15:38
                no i mam nadzieje ze choc kajzezka i z szyneczka ;) no i jaaka skromnosc hi hi

wiesz opcji jest wiela - kwestia co bardzie prawdopodobne:
                1) jajcarz /znudzony gowniarz (wakacje w technikum)
                2) albo student socjlogii jak dark endzel
                3) schizol
                $) naprawde sierota, ktora kogos szuka

kolejne numerki odpowiedaja wg mnie prawdopodobienstwu prawdziwosci historyjki.
                Im nizszy numerek ty wyzsze prawdopodobienstwo ;)
    • repairman Re: Marek Jastrzebski to chory schizofrenik 26.07.06, 16:11
      Chyba cos w tym jest, jak napisalem do niego i to dwa razy na rozne konta
      pocztowe ,aby podal mi kompletne dane etc, majac kompletne dane od 5 minut do
      doby ma chlopak odpowiedz to cisza, raz tylko napisal ze nic nie dostal na
      skrzynke itd.

Przez potora roku jest z dziewczyna i nic nie wie na temat jej rodziny nawet
      nie zna jej adresu zamieszkania w bxl :D

Nic czas konczyc prace pomalutku ;)
      • Gość: adm z forum belgia.net IP: *.cec.eu.int 27.07.06, 15:04
        Oto dzisiejszy wpis w watku "pomozcie" zalozonym przez ww. Pana na forum
        belgia.net......(taki sam watek jak u nas...)......ktos sie zdenerwowal...

"Kolego co Ty wogole tu wypisales,podales czyjes dane osobowe i prywatne
        zdjecia,a do tego tablice rejestracyjne , w tym jedne sa moje.Niewiem co sobie
        wyobrazasz ale co tu napisales to sa bzdury,jezeli te zdjecia nieznikna i te
        dane o autach,ide i zglaszam na Policje,wiec to lepiej usun.Jesli byles z nia
        jak twierdisz,powiedz kiedy sie urodzila ile ma rodzenstwa i w jakim wieku i
        inne istotne fakty ,bo w tym momencie oczerniasz Moja rodzine w ktorej niema
        Anny.I prosilbym o Twoje zdjecie,wstawiles tyle zdjec to wstaw swoje i pokaz
        sie ludziom ,kim jestes".

Proponuje zeby moderator usunal watek z naszego forum, szczegolnie czesc z
        danymi i zdjeciami, mczapl? Chyba tak czy inaczej wszystko juz zostalo
        powiedziane, wiec ewentualny ciag dalszy nie musi sie toczyc publicznie....;

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka