Dodaj do ulubionych

Szukamy mlodych, zdrowych i silnych mezczyznow,

IP: *.ewe-ip-backbone.de 19.02.07, 19:26
Szukamy mlodych, zdrowych i silnych mezczyznow,
od 18 do 40 lat do pracy -samodzielną działalność gospodarczą w kurniku.
Oplata jest 8euro za pełnom ciężarowke (napełnić ciężarowke=35-45minut)
Praca jest w Cloppenburg/Niedersachsen, Niemczech.
Zapewniamy mieszkanie i pieniodze, po niemeicku musicie troche
umiec(strony,liczyc-nie duzo).
Podanie prosze przesylac na: pasch1979@freenet.de albo 0049 5432/ 90 47 47

Suchen junge, gesunde und kräftige Männer ,
im Alter von 18 bis 40 für eine selbstständige Gewerbe- Tätigkeit im Hühnerstall.
Bezahlung ist 8euro für ein gefüllten LKW (Dauer pro Lkw 35-45minuten)
Arbeitsstätte ist im Raum Cloppenburg/ Niedersachsen, Deutschland
Wir garantieren eine Unterkunft und sichere Bezahlung, etwas
deutschkenntnissee sind erforderlich (Richtungen, Zählen- nicht wirklich viel)
Bewerbung bitte an:
pasch1979@freenet.de albo 0049 5432/ 90 47 47

PS. mozna w liczyc w miesoncu miedzy 100 a 120 ciezarowek.
Nieraz wiencey ale nigdy mniej niz 100.
Praca jest przewaznie od 22 do rana. 5-8 godzin.
Szukamy na pare miesiency ludzi co hcom na stalo tutaj pracowac.
Prosze przedzwonic na +49 5432/ 90 47 47 (po niemiecku!!!!)

Kontakt emailem po polsku
pasch1979@freenet.de
Obserwuj wątek
    • Gość: ronin Re: Szukamy mlodych, zdrowych i silnych mezczyzno IP: *.proxy.aol.com 19.02.07, 19:31
      Hahahahahahahah,buhahahahahahaha,hihihihihihihi,heheheheheheheheheheh
      musze przestac bo zdechne ze smiechu:))
      • ewa12801 Re: do Pana Ronina 19.02.07, 19:36
        Gość portalu: ronin napisał(a):

> Hahahahahahahah,buhahahahahahaha,hihihihihihihi,heheheheheheheheheheh
        > musze przestac bo zdechne ze smiechu:))
        Oj wreszcie minął Ci wisielczy nastruj.Brawo tak trzymaj.
        • ewa12801 Re: do Pana Ronina 19.02.07, 19:48
          Ma ono jednak coś na + bo przynajmniej się w końcu roześmiałeś
          • Gość: Celina Re: do Pani Ewa 12801 IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.07, 20:11
            Ewa to ogloszenie jest naprawde smieszne.Ja juz bym tam nie pojechala,bo nie
            wiem czy bym wyplate dostala jakby on tak wyplacal jak pisze to dzieki.
            • Gość: Patrick Re: do Pani Ewa 12801 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.02.07, 09:34
              To moze ty chcesz ze mnom po niemiecku rozmawic to ja sie troche rozsmieje ;-)
              wetpie ze chcesz, albo?

vieleicht möchtest du mit mir detsch sprechen so das ich mich auch amüsieren
              kann? ;-)
              Aber ich denke eher nicht, oder?

• Gość: miki Re: do Pana Ronina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 12:44
            he he! tak na marginesie...zamiast napisać nastruj, lepiej napisać
            nastrój...uwierz mi...hehe
    • Gość: ronin Re: Szukamy mlodych, zdrowych i silnych mezczyzno IP: *.proxy.aol.com 19.02.07, 19:39
      Kochana Ewcia glupszego ogloszenia tu jeszcze nie przeczytalem :))))
      • Gość: patrick Re: Szukamy mlodych, zdrowych i silnych mezczyzno IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.02.07, 09:20
        sorry nie wiem co do smiechu,
        chetnie mozemy po angielsku albo i lepiej po niemiecku rozmawiac.
        jeszcze brakuje nam 2 pracownikow.
        praca pzewaznie w nocy od 22 do 6-7 rano.

Tut mir leid aber ich weis nicht was es da zu lachen gibt.
        wir können gerne english oder besser noch deutsch sprechen.
        UNs fehlen uns noch 2 Mitarbeiter zu sofort.
        Die Arbeitszeit ist von 22uhr bis 6-7 Uhr morgens.

• Gość: Patrick Re: Szukamy mlodych, zdrowych i silnych mezczyzno IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.02.07, 09:36
        a ja glupszej odpowiedzi..... ;-)
    • Gość: Patrick Re: Szukamy mlodych, zdrowych i silnych mezczyzno IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.02.07, 09:37
      sorry nie wiem co do smiechu,
      chetnie mozemy po angielsku albo i lepiej po niemiecku rozmawiac.
      jeszcze brakuje nam 2 pracownikow.
      praca pzewaznie w nocy od 22 do 6-7 rano.

Tut mir leid aber ich weis nicht was es da zu lachen gibt.
      wir können gerne english oder besser noch deutsch sprechen.
      UNs fehlen uns noch 2 Mitarbeiter zu sofort.
      Die Arbeitszeit ist von 22uhr bis 6-7 Uhr morgens.

• Gość: Patrick @Webmaster IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.02.07, 09:50
      I would be glad if you would delete the undesired comment dialogs from the
      dubitative User here.
      If you want to play safe that this publicity is serious you can allways call us.

Ich wäre sehr erfreut wenn die unerwünschten Dialoge der User hier gelöscht
      werden würden.
      Wenn Sie sich von der seriosität der annonce Überzeugen wollen rufen Sie uns
      jederzeit an.
      • Gość: Celina Re: @Webmaster IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.07, 10:32
        Kolego w obydwu jezykach masz problem.Zadnym nie piszesz poprawnie.Chcesz sie
        popisac,ze znasz niemiecki.
        • Gość: Patrick @Gość: Celina IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.02.07, 15:06
          Ich glaube nicht das ich diesbezüglich angeben muß, Freundin ;-)
          Mien deutsch ist hervorragend, schliesslich bin ich ja deutscher.
          Bist du irgendwie eifersüchtig?Worau? Oder wo liegt dein Problem?
          • Gość: Patrick Re: @Gość: Celina IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.02.07, 15:10
            PS: Nr.Telefonu stoi, prosze zadzwonic i sie pzekonac
    • Gość: ronin Re: Szukamy mlodych, zdrowych i silnych mezczyzno IP: *.proxy.aol.com 21.02.07, 16:20
      Halt endlich deine Fresse du Arschloch !!!Deine Sklaven die du suchst,such dir
      woanders!!!Blöde Wichser!!!
      • Gość: Patrick Re: Szukamy mlodych, zdrowych i silnych mezczyzno IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.02.07, 17:03
        Irgendwie leicht gereizt? Wieso sollte ich ein blöder wichser sein?
        Du bist wie alle anderen Polen die in Deutschland leben, überheblich und
        selbstherrlich, hast warscheinlich keinen richtigen Job und willst mir was
        sagen? Hast schon vergessen wo du herkommst? Ich lebe seit vielen Jahren in D
        und trotzdem arbeite ich lieber mit echten Polen zusammen als mit faulen
        deutschen und noch fauleren deutsch/polen wie du es zu sein scheinst!

Und nein, 8 euro netto + MwSt. pro LKW ladung sind bei weitem kein geringer
        Lohn. Das sind 960euro im monat bar auf die Hand!
        • Gość: Celina Re: Szukamy mlodych, zdrowych i silnych mezczyzno IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.07, 17:56
          Ty kolku nie zapomnij,ze ten podatek trzeba oddac do urzedu skarbowego.Ty masz
          pojecie o firmie musisz do tego zrobic szkole,duzo kolego jeszcze nie wiesz
          skoro takie bzdury piszesz.
          • Gość: Patrick Re: Szukamy mlodych, zdrowych i silnych mezczyzno IP: *.ewe-ip-backbone.de 21.02.07, 19:08
            co pracownicy w polsce podaja nie interesuje nas,i tez nikt nie moze
            zkontrolowac. My tutay oddajemy oprucz naszych normalny podatkow dodatkowo 19%
            MwSt (nie Umsatzsteuer!) wedlug niemieckiego prawa, ale to nasze piwo i nie
            naszych pracownikow.
            • Gość: patrick Re: Szukamy mlodych, zdrowych i silnych mezczyzno IP: *.ewe-ip-backbone.de 21.02.07, 19:09
              PS. Celina, wir können gerne deutsch uns über die deutschen steuer gegebenheiten
              unterhalten, auf polnisch ist das mir zu anstrengend und mir fehlen zu viele
              Vokabeln als das es nützen würde.
              • Gość: Celina Re: Szukamy mlodych, zdrowych i silnych mezczyzno IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.07, 19:23
                Czlowieku ten ktos musi Ci wystawic rachunek gdzie jest podatek 19% i te 19%
                musi oddac do panstwa niemieckiego.Nie rob ludzi w balona,a pozniej chcesz
                takiemu niewiedzacemu kajdany zalozyc.Mnie sie nie chce pisac po niemiecku,ale
                zapewniam Cie ,ze pisze lepiej jak Ty.
    • Gość: ronin Re: Szukamy mlodych, zdrowych i silnych mezczyzno IP: *.proxy.aol.com 21.02.07, 17:40
      Du Dreckschwein,und wo kommstu her??Nicht etwa auch aus polen??Wo kannstu
      polnisch her du Hundesohn??Ich sage dir noch ein Mal:Du kannst dir deine 8 € zu
      Arsch reinstecken!!!!Für 8 € einen LKW beladen??DA lach ich mich tot!!!Und zwar
      in der Nacht??Du dreckige Wichser!!!Hier findestu keinen der darauf reinfallen
      wird!!!Fick dich ins Knie""""
      • Gość: Patrick Re: Szukamy mlodych, zdrowych i silnych mezczyzno IP: *.ewe-ip-backbone.de 21.02.07, 19:19
        Nein, ich stamme aus PL, aber herkommen tue ich da nicht, das ist ein
        Unterschied- Lern mal deutsch. Immer diese Kindereien mit den Ausdrücken, hast
        du denn nichts gelernt?
        Du langweilst mich, was gescheites kannst du nicht, als Person hast du versagt,
        in deinen Land will dich auch keienr haben wenn du es nicht mal in D zu was
        gebracht hast.

Wann willst du denn Hüner verladen, am Tag? Sowas passiert immer in der Nacht du
        Idiot! Von nichts ne Ahnung aber Fresse wie ein großer.

PS. ich freue mich wenn ich deine IP die nächsten tage bekomme :D

• Gość: Celina Re: Szukamy mlodych, zdrowych i silnych mezczyzno IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.07, 19:35
          Nie bede Ci wszystkiego poprawnie pisac tylko koncowke.Von nichts eine
          Ahnung,aber eine große Fresse hast Du Patric.Und weiter. Ich freue mich,wenn
          ich Deine IP die nächsten Tage bekomme.Du mussnoch seeeeeehr viel,viel,viel
          lernen.Mit Freundliche Grüße Celina.So ist richtig.
    • Gość: ronin Re: Szukamy mlodych, zdrowych i silnych mezczyzno IP: *.proxy.aol.com 21.02.07, 19:27
      Uwazaj bohaterze zeby ci sie urzad skarbowy do skory nie dobral bo tu probujesz
      werbowac polakow do pracy na czarno!!!Polacy legalnie nie moga pracowac W DE
      palancie!!!A teraz mi mozesz naskakac:)))
      • Gość: Patrick Re: Szukamy mlodych, zdrowych i silnych mezczyzno IP: *.ewe-ip-backbone.de 21.02.07, 20:50
        Sag mal bist du blind?
        In meinen ersten Post steht...->Selbstständige Gewerbe- Tätigkeit im Hühnerstall
        Selbständig= Gewerbe= Subunternehmerleistungen, logisch oder bist du zu blöd?

Wo ist das denn bitte Schwarzarbeit? Die Leute müßen hier Ihr Gewerbe anmelden,
        in Polen ebenfalls, sich hier vom Arzt Untersuchen lassen zwecks KV und
        natürlich auch anmelden. Wir übernehmen die KV in Deutschland und gehen mit zur
        Gewerbeanmeldung. Desweiteren dürfen diese Einzellunternehmer nicht mehr aöls
        17.000euro im Jahr verdienen und MÜSSEN wenn sie diese erreichen in 2
        verschiedenen Unternehmen dieses Geld verdient haben.

No i gdzie stoji ze probuje werbowac ludzi na czarno? Jak stoji w mojim
        pierwszym post: Muszom mjec "Gewerbe" zameldowane, dostanom mieszkanie i dobrom
        oplate.

@Celina, dies hier ist kein php Board, somit kann man die IP und wenn kein
        router dazwischen ist sogar die Macadresse schnell holen wenn man sich mühe gibt
        . Ich sehe schon, das ist euer schwarzarbeiter Board und deshalb stört Ihr euch
        daran das einer hier mehr bezahlt als Ihr geben wollt.

Tak jak widze waszego pracownika co mu tylko daliscie 900 - 200 za mieszkanie i
        jeszcze dotego -60euro za blendy w pracy. Sorry, ale kto jest taki glupi
        pracowac u ciebie za 500 euro netto?
        • Gość: Celina Re: Szukamy mlodych, zdrowych i silnych mezczyzno IP: *.dip.t-dialin.net 21.02.07, 22:27
          Ty dupku jeden za jakie bledy ja moglam stracic prace(Auftrag),a po za tym mial
          jeszcze dosyc czasu,zeby gdzie indziej pracowac,sam dobrze wiesz,ze musza miec
          wiecej klientow na znalezienie maja rok.Tylko,ze w zyciu pracowal 6 godzin to
          juz nie moja wina przypuszczam,ze jesli jestes selbständig to wiesz jak sie
          tutaj zapieprza,jak on chcial odpoczac,to sie pomylil ja tez nie
          odpoczywam.Miedzy jedna a druga robota urzadzal sobie spacery po
          miescie,zamiast pomyslec gdzie tu zarobic.Ty tez tak robisz ja latam za nowymi
          zleceniami,a myslisz ,ze pozwole sie zeby ktos moja firme zniszczyl.?
          • fojtho Re: Szukamy mlodych, zdrowych i silnych mezczyzno 22.02.07, 01:28
            Patrik Oni (ronin i Celina) to chorzy ludzie.
            Co można im polecić ????
            Ano tylko to:
            www.it-faq.pl/DesktopDefault.aspx

ale ze wzgledu na ich wiek to za póżno.
            • fojtho Re: Szukamy mlodych, zdrowych i silnych mezczyzno 22.02.07, 01:30
              fojtho napisał:

> Patrik Oni (ronin i Celina) to chorzy ludzie.
              > Co można im polecić ????
              > Ano tylko to:
              > www.it-faq.pl/DesktopDefault.aspx
              >
              > ale ze wzgledu na ich wiek to za póżno.
              Tu dobry link:
              neuesuche.ztg-nrw.de/?do=show&pat=1311&sid=hqhrejhpam
          • Gość: gosc Re: Szukamy mlodych, zdrowych i silnych mezczyzno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 10:55
            jak czytam posty Pani Celiny to nie wiem smiac sie czy plakac.Jest strasznie
            zakłamana osoba.Dobrze wie ze nie było czasu na zadne spacery a przepraszam
            byłem na paradzie w niedziele konczacej karnawał.Dyskusja z ta Pania mija sie z
            celem ponieważ kłamie.
            • Gość: pajdos Re: Szukamy mlodych, zdrowych i silnych mezczyzno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 10:58
              jak czytam posty Pani Celiny to nie wiem smiac sie czy plakac.Jest strasznie
              zakłamana osoba.Dobrze wie ze nie było czasu na zadne spacery a przepraszam
              byłem na paradzie w niedziele konczacej karnawał.Dyskusja z ta Pania mija sie z
              celem ponieważ kłamie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka