Dodaj do ulubionych

EPSO 23/06 - kolejność testów

IP: *.eur.modulonet.fr 26.05.07, 20:26
Zgodnie z informacjami od EPSO egzamin ustny mam o 12, a praktyczny albo o 10,
jesli godzina testu ustnego jest po poludniu, albo o 14 jesli test ustny
wypada w godzinach rannych. Mam watpliwosc, jak traktowac godzine 12, bo to
jest dokladnie poludnie, jakies sugestie ? Obstawiam, ze 12 to jednak rano,
biorac uwage dlugosc trwania testow.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: EPSO 23/06 - kolejność testów IP: *.fbx.proxad.net 26.05.07, 20:35
      radze do nich napisac maila, tak chyba bedzie najlepiej i nie bedzie juz zadnych
      niejasnosci
      powodzenia na egzaminie
    • Gość: anbxl Re: EPSO 23/06 - kolejność testów IP: *.access.telenet.be 26.05.07, 21:18
      A ja nie radze pisac do EPSO-zapozno...Napewno masz na zaproszeniu najpierw
      godzine testu ustnego z adresem Cortenberg 80 i w zaleznosci od tego potem
      zaproszenie na test z worda na Cortenberg 107.Ale skoro ustny masz o 12h to
      wydaje mi sie wg moich wyliczen,ze wlasnie jestes ostatnia w rannej ekipie
      (liczac,ze w kazdej turze jest po 4osoby)i raczej jury trzyma sie czasu z
      zegarkiem-nawet jak bedzie maly poslizg to juz ok 12;30H powinnas byc po ustnym
      (jury tez ludzie i chca przerwe,a najblizej do resto jest do BERL)Jeden od
      drugiego budynku to nawet nie 5min (80 to stare biuro EPSO,107 to SCIC-w
      trakcie adaptacji)A wiec miedzy mozesz isc na obiad-z naklejka V mozesz isc do
      BERL lub polecam dobry snack na przeciwko 107
    • onne Re: EPSO 23/06 - kolejność testów 26.05.07, 23:02
      ja bym radzila zadzwonic do Epso. Tak bedzie najpewniej i najszybciej. Na maile
      jest juz chyba za pozno.
      trzymam kciuki
    • Gość: bella Re: EPSO 23/06 - kolejność testów IP: *.access.maltanet.net 27.05.07, 21:52
      ustny o 12, reszta testow o 14. Jesli masz watpliwosci wyslij im maila, mi
      odpowiedzieli w ciagu 10 minut. Pozdrawaim
      • Gość: anbxl Re: EPSO 23/06 - kolejność testów IP: *.access.telenet.be 27.05.07, 22:14
        Tylko jutro nie licz na odpowiedz,bo wolne-Zielone swiatki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka