Gość: Iris IP: 87.192.231.* 10.03.06, 16:22 CZy ktos moze polecic jakies noclegi(jakies niezalezne apartamenty) w tej miejscowosci, prosze o adresy i ewentualne ceny. No i oczywiscie komentarz. Chcialabym sie tam wybrac we wrzesniu z rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbynek Re: Bibione IP: *.plock.mm.pl 10.03.06, 17:10 zadzwoń tu 43042800390431 a dowiesz się wszystkiego.Radziłbym nie rezerwować wcześniej niż w sierpniu ze względu na zniżki.Rezerwując z Polski zapłacisz mniej niż na miejscu.Ja rezerwowałem apartament dla czterech 0osób 10 dni przed wyjazdem,płacilem na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: Bibione IP: 87.192.231.* 10.03.06, 17:39 Dziekuje za wiadomosc, ten numer to jakas agencja, zadowolony byles z apartamentu, jakie ceny jesli mozna zapytac, ja potrzebuje dla 2osob z dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Bibione IP: *.plock.mm.pl 11.03.06, 19:12 apartament miałem z tz.serwisem plażowym.Apartament był wyposażony we wszysztkie potzebne urządzaenia i rzeczy - byliśmy zadowoleni Płacilem za tydzień 380euro, co na sierpień była to cena poniżej moich oczekiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Bibione IP: *.plock.mm.pl 11.03.06, 19:23 chyba pomyliłem się w numerze telefonu do Włoch - prawidłowy numer 00390431430428 Odpowiedz Link Zgłoś
agaa27 Re: Bibione 11.03.06, 23:00 Witam jade z rodzinką do Bibione na przełomie czerwca i lipca i mam rezerwacje z biura Euro Pol Tour.Na stronie tego biura są ceny i opis apartamentów.Nie byłam nigdy z tego biura, zaliczke już wpłaciłam bo potem są małe szanse na rezerwacje tego co cie interesuje. www.europol.com.pl/pl/static.php?id=22&lang=PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Bibione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 21:57 Witam serdecznie, proponuję www.agenziamc.com. Jest to agencja turystyczna w Bibione. Korzystałam już parę lat temu z tego biura i w tym roku też będę z rodziną w Bibione. Życzę udanych wakacji Jola M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elwira Re: Bibione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 14:40 Witam , jeżdżę od kilku lat z Agenzią Boreal. Jestem i zawsze byłam zadowolona. Pracuje tam polka więc nie ma problemu z dogadaniem się . Telefon to 00390431438877 lub 00390431430428 (Pani Magdalena Adamczyk), mail ag.boreal@bibione.nauta.it . Poporoś o przesłanie katalogu wraz z cennikiem. Radzę jechać w lipcu lub wrześniu bo w sierpniu ceny idą w górę nawet o 30%. Jesli masz jakieś pytania pisz na walczak.elwira@wp.pl. Polecam Bibione bo chyba na urlop czy to z Rodzinką czy w młodym towarzystwie lepszego miejsca nie znajdziesz. Jeśli chcesz mogę przesłać xero cen z katalogu faxem lub mailem. Pozdrawiam Elwira Odpowiedz Link Zgłoś
marynka3 Re: Bibione 18.03.06, 20:46 Witam, w tym roku po raz czwarty (weekend majowy )i piaty ( wrzesień ) jadę z całą rodziną do Bibione. Poprzednie lata byłam z w/w Borealem i było ok. W tym roku jedziemy z innego biura Casa Mare www.casa-mare.it, bo mają więcej samodzielnych domów z ogrodem , co przy trójce dzikusów jest, jak najbardziej wskazane. Dużym plusem casa mare jest to, że cena podana przez nich jest ceną końcową ( zawiera serwis plażowy, podatki itd.), a w Borealu była cena podstawowa do tego należało doliczyć podatek, prowizje biura, znaczki, serwis.... Jeśli idzie o ceny to są porównywalne. W tym roku wyjazd majowy - tydzień ( dom z 3 sypialniami, pokojem dziennym, kuchnią , łazienką tarasem na ogrodzie ) 300 metrów od plaży - 240 euro, wrześniowy - 2 tygodnie ( warunki mieszkaniowe takie same), lecz odległość od morza ok.450 m - 630euro. Czasami zastanawialiśmy się, czy nie pojechać gdzieś dalej, ale nasze dzieciaki są jeszcze dosyć małe (w maju będą mieć 6,5; 3,5 i niespełna 2). Droga z nimi to nadal wielkie wyzwanie - jak dobrze, że na miejscu czeka na nas włoskie wino - tak myślimy podczas drogi.Jeśli chodzi o wyżywienie to od 2 lat nie bierzemy ze sobą nic - wszystko kupujemy na miejscu. Ceny porównywalne. Jeśli chodzi o restauracje, to jest może trochę drożej, ale to w końcu wakacje i dla nas i dla dzieciaków. Życzę miłego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynek Re: Bibione IP: *.plock.mm.pl 22.03.06, 14:54 każda agencja podaje cenę łącznie z serwisem plażowym i pozostałymi opłatami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomy Re: Bibione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 22:48 Witam. Nie mogę wejść na podaną stronkę,jak możesz to podaj proszę telefon. Mam jeszcze pytanie o klimatyzację,ponieważ też chcemy jechać z naszymi dzieciaczkami-2,5 i 1,0 lat w lipcu no i nie wiemy czy niezbędna będzie klima w domku? Jak jezdzicie to napewno wiecie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sid Re: Bibione IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 12:39 my mieliśmy już kilka razy z boreala, wszystko ok, w tym roku lipiec na 2 tygodnie duży domek z basenem na 2 rodziny 1 tys €, czyli niecałe 2 tys na rodzinę. ceny w knajpkach przynajmniej dla nas to kosmos bo piwko 0,3 l. kosztuje 3€. Jest spory market i tam ceny są znośne, ale pieczywo jest drogie i sprzedawane na kilogramy, to taka ciekawostka. za to jak wyjedziesz z bibione w kierunku wenecji jakieś 20 km jest spory market i tam lekko jest taniej o 30%. Odpowiedz Link Zgłoś
beniu11 Re: Bibione 04.04.06, 21:29 W Bibione jest kilka marketów w tym nawet Lidl lub Plus (już nie pamiętam jaki).My robiliśmy zakupy w markecie przy ulicy wylotowej z Bibione po lewej stronie.Ceny jak na naszą przeciętną kieszeń ok. Odpowiedz Link Zgłoś