yanfhowah 05.11.09, 17:45 Miał wtedy 17 lat. Nie można osądzać jego całego życia przez ten epizod - ocenia naczelny rabin Polski Michael A 17-STO LETNICH NAZISTOW MORDUJACYCH LUDZI TEZ RABIN NIE CHCE ROZLICZYC?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grba Re: Czego powinien się wstydzić europoseł Kamińsk 05.11.09, 18:39 Kamiński miał nieszczęsne pomysły jak ten z Pinochetem. Wybrał się fetować chlijskiego dyktatora razem z Tomaszem Wołkiem - dzisiaj produkującym antypisowskie teksty w GW. Przewodniczącym naszej Komisji Europejskiej jest Barroso, któremu można spokojnie wyrzucić maoizm, zresztą ten zarzut można postawić wielu prominentnym politykom, tylko maoizm nie jest aż tak be, jak zapisanie się do dziarskich chłopców. Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: Czego powinien się wstydzić europoseł Kamińsk 05.11.09, 18:58 grba napisał: > Kamiński miał nieszczęsne pomysły jak ten z Pinochetem. Wybrał się fetować > chlijskiego dyktatora razem z Tomaszem Wołkiem - dzisiaj produkującym > antypisowskie teksty w GW. > > tylko maoizm nie jest aż tak be, jak zapisanie się do dziarskich > chłopców. > A to jest zupelnie niepotrzebna tu homofobia. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Czego powinien się wstydzić europoseł Kamińsk 05.11.09, 20:12 > > tylko maoizm nie jest aż tak be, jak zapisanie się do dziarskich > > chłopców. > > > > A to jest zupelnie niepotrzebna tu homofobia. Homofobia? "Szewców" Witkacego znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: Czego powinien się wstydzić europoseł Kamińsk 05.11.09, 20:41 Nie bardzo, to nie moja bajka, a co? Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Czego powinien się wstydzić europoseł Kamińsk 05.11.09, 21:44 rpq napisał: > Nie bardzo, to nie moja bajka, a co? www.bryk.pl/s%C5%82owniki/s%C5%82ownik_bohater%C3%B3w_literackich_liceum/81757-dziarscy_ch%C5%82opcy.html Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: Czego powinien się wstydzić europoseł Kamińsk 05.11.09, 21:57 Uzywasz tytulow ksiazek w celu ulatwienia, czy skomplikowania prowadzonych rozmow? Jezeli odpowiedz b, to mnie dosc ciezko w ten sposob oniesmielic. Nie wierze w kanony szkolne. Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Re: Czego powinien się wstydzić europoseł Kamińsk 05.11.09, 20:48 Pragne przypomnieć ,ze jedynym zagrozeniem realnym dla świata jest faszyzm zydowski .To oni mordują swoich sąsiadów zamykają ich w gettach ,wygnali ich z ziem ojczystych .Strzelają z czołgu do dzieci .I taki naród ma czelnośc innych pouczac. A co nie wolno mi ich nie lubić /? przedsiębiorstwo holokaudt działa i wyłudza z róznych panstw miliony dolarów .wredny naród Odpowiedz Link Zgłoś
fanzwloch Miliband jest marksitą i to jest cool. 05.11.09, 22:58 Głównym oskarżającym jest Milibrand, brytyjski min. spr. zagr.. który otwarcie przyznaje się do korzeni marksistowskich. I one są, okazuje się cacy. Markszizm wymordował, więził i niszczył znacznie więcej osób niż faszyzm. Markistą byli Lenin, Stalin, Mao, Pol Pot, Beria, Bierut, Różański - i wielu innych morderców. Ale to nikomu nie przeszkadza. Oto w jakiej Europie jesteśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Miliband jest marksitą i to jest cool. 06.11.09, 02:58 fanzwloch napisał: > Głównym oskarżającym jest Milibrand, brytyjski min. spr. zagr.. > który otwarcie przyznaje się do korzeni marksistowskich. I one są, > okazuje się cacy. Markszizm wymordował, więził i niszczył znacznie > więcej osób niż faszyzm. Markistą byli Lenin, Stalin, Mao, Pol Pot, > Beria, Bierut, Różański - i wielu innych morderców. Ale to nikomu > nie przeszkadza. Oto w jakiej Europie jesteśmy. **************************** Na Zachód od Odry nie ma takiej awersji do komunizmu, jak do nazizmu i antysemityzmu. Czas to zrozumieć. Miliband zapewne nie będzie wiedział, o co Ci chodzi. Podobnie reszta Brytyjczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
and-j1 Re: A Pinocheta popierał mając 27 lat 07.11.09, 16:51 W 1999 udał się razem z Markiem Jurkiem do Anglii, by prywatnie spotkać się z generałem Augusto Pinochetem, osadzonym w areszcie domowym na podstawie "Konwencji w sprawie zapobiegania i karania zbrodni ludobójstwa", oskarżonym w Hiszpanii o zbrodnie przeciwko ludzkości, zabójstwa i stosowanie tortur. W czasie wyjazdu wręczył generałowi pamiątkowy ryngraf z Matką Boską. W wyjeździe brał udział również dziennikarz Tomasz Wołek. maruda.r napisał: > fanzwloch napisał: > > > Głównym oskarżającym jest Milibrand, brytyjski min. spr. zagr.. > > który otwarcie przyznaje się do korzeni marksistowskich. I one są, > > okazuje się cacy. Markszizm wymordował, więził i niszczył znacznie > > więcej osób niż faszyzm. Markistą byli Lenin, Stalin, Mao, Pol Pot, > > Beria, Bierut, Różański - i wielu innych morderców. Ale to nikomu > > nie przeszkadza. Oto w jakiej Europie jesteśmy. > > **************************** > > Na Zachód od Odry nie ma takiej awersji do komunizmu, jak do nazizmu i > antysemityzmu. Czas to zrozumieć. Miliband zapewne nie będzie wiedział, o co Ci > chodzi. Podobnie reszta Brytyjczyków. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Satysfakcja 06.11.09, 03:08 grba napisał: > Kamiński miał nieszczęsne pomysły jak ten z Pinochetem. Wybrał się fetować > chlijskiego dyktatora razem z Tomaszem Wołkiem - dzisiaj produkującym > antypisowskie teksty w GW. **************************** Właśnie takie wyskoki potwierdziły zarzuty, że przynależność do NOP nie była li tylko młodzieńczą nieodpowiedzialnością. Kamiński przez całą karierę polityczną jechał ostro po prawej bandzie. Jednak nie to jest takie istotne. Z dużą przyjemnością oglądam zemstę historii po latach. Wszak specjalnością środowiska Kamińskiego jest zwyczaj zwalczania przeciwników poprzez gmeranie w cudzych życiorysach. Dziś gmerają w życiorysie Kamińskiego ludzie zupełnie niezwiązani z polską sceną polityczną. Zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Satysfakcja 06.11.09, 08:04 Nikt nie chce pamietać jak były już niemiecki minister spraw zagranicznych Joschka Fischer w młodości nap.. się z policją i rzucał w nią koktajlami Mołotowa. Redaktor naczelny Die Zeit Michael Naumann ongiś maoista czyli był zwolennikiem azjatyckiego satrapy, klepiącym złote myśli przewodniczącego z Czerwonej Książeczki. Tacy np. faszyści włoscy... kto wyciągnął ich z politycznego getta? Regularny socjalista a jakże, niejaki Bettino Craxi, złodziej i malwersant, który uciekł z Włoch a umarł w Tunezji. Czy europejska lewica miała pretensje do Craxiego? "Były" faszysta Gianfranco Fini z MSI był wicepremierem w rządzie włoskim... Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Satysfakcja 06.11.09, 09:35 grba napisał: > Nikt nie chce pamietać jak były już niemiecki minister spraw zagranicznych > Joschka Fischer w młodości nap.. się z policją i rzucał w nią koktajlami Mołoto > wa. *************************** Podejrzewam, że wszyscy o tym wiedzą. Tylko po co mają się zajmować Joschką Fischerem, skoro temat dotyczy Michała Kamińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 Czego powinien się wstydzić europoseł Kamiński? 05.11.09, 19:09 Ja patrzac na Kaminskiego widze spasionego Zyda, mniej lub bardziej udanie grajacego Polaka Odpowiedz Link Zgłoś
coraisynubekamusinapisszczekac Kamiński powinien się bżydzić co łżą POdli żydzi 05.11.09, 19:21 Giordano Bruno : "Żydzi są rasą działającą na podobieństwo dżumy i cholery, rasa dla ogółu tak niebezpieczna, ze zasłużyła na wytępienie, zanim się jeszcze zrodziła. Żydzi są wyrzutkiem ludzkości, najbardziej zepsutym i niegodziwym narodem na świecie, o mentalności i skłonnościach najpodlejszych i najbrudniejszych" Odpowiedz Link Zgłoś
qwas12 Re: Czego powinien się wstydzić europoseł Kamińsk 05.11.09, 19:28 nie lubie kaminskiego, nie szanuje go za jego przeszlosc ani terazniejszosc, jestem przeciwko szerzeniu nienawiscie na tle narodowym, ale czy moglby mi ktos wytlumaczyc, co w wypowiedzie kaminskiego na temat Jedwabnego jest nie w porzadku? z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
rolex12 Re: Czego powinien się wstydzić europoseł Kamińsk 05.11.09, 19:44 Jak to co? Próbuje bronić Polaków, a to przecież niedopuszczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: Czego powinien się wstydzić europoseł Kamińsk 05.11.09, 19:50 Polakow? Mnie nie broni. Moich dziadkow tez nie. Nie musi. Z reszta ja mu na obrone mojej narodowosci licencji nie dalem. Co wiec ten tluscioch robi i w czyim imieniu? Odpowiedz Link Zgłoś
qwas12 Re: Czego powinien się wstydzić europoseł Kamińsk 05.11.09, 20:17 owszem broni i Ciebie i Twoich dziadkow. Niczego dobrego dla Ciebie nie wyniknie, jesli w swiecie unosi sie nad Toba smrodek pod nazwa "Polak-antysemita". Nie X-ski antysemita, tylko wlasnie Polak. Ale nie o obrone Polakow chodzi. Tak na prawde to chodzi o prawde. A temat kolaboracji Zydow z sowietami jest tematem tabu. Rowniez kolaboracji Zydow z Jedwabnego. Niech ten problem zostanie wyjasniony, rzetelnie i uczciwie. I niech GW opublikuje takie badania. Bo takie tabu- to po prostu dosc nieladnie pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: Czego powinien się wstydzić europoseł Kamińsk 05.11.09, 20:39 Ciekawe, ze zazwyczaj najwiekszym antysemitom najbardziej przeszkadza latka antysemity. Wspomniany smrodek antysemity unosi sie nad nami nie bez powodu i wypowiedzi bylych naziolkow tego nie zmienia. A mnie dwa zdania wystarczaja zazwyczaj do rozwiania ewentualnych watpliwosci rozmowcy. Tak wiec Kaminski mi nie potrzebny; wrecz przeciwnie. Nie wiem, co wyjasnienie zydowskiej kolaboracji z Rosjanami ma wspolnego ze sprawa Jedwabnego? Co? Zupa byla za slona? Przestan. Tam spalono kobiety i dzieci. Tez kolaborowali? Z reszta od kiedy palenie w stodole, to kara za kolaboracje? To byla oczywista i bezdyskusyjna zbrodnia. Przyznanie tego faktu nie czyni z nikogo poza bydlakami, ktorzy sie tego dopuscili antysemitow. Usprawiedliwianie ich jak najbardziej tak. Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Re: Czego powinien się wstydzić europoseł Kamińsk 05.11.09, 20:51 rekord 10 tysięcy ludzi w pomieszczeniu 10 na 10 m jak to mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: Czego powinien się wstydzić europoseł Kamińsk 05.11.09, 21:02 Kolego, nigdy nie wiadomo, jak sie losy kolegi potocza. Jak nie chce kolega, jak Kaminski, odszczekiwac swych slow, w nadziei na ciepla posadke gdzies tam w normalnym swiecie, to moze lepiej je wazyc za wczasu? Odpowiedz Link Zgłoś
rolex12 Re: Czego powinien się wstydzić europoseł Kamińsk 05.11.09, 21:11 rpq napisał: > Ciekawe, ze zazwyczaj najwiekszym antysemitom najbardziej przeszkadza latka an > tysemity. Oczywiście. Największym antysemitą był pewnien Niemiec, którego bardzo bolało przypinanie mu łatki antysemity. Masz więcej takich zdań z powietrza będących rezultatem wieloletniej indoktrynacji? > Nie wiem, co wyjasnienie zydowskiej kolaboracji z Rosjanami ma wspolnego ze spr > awa Jedwabnego? Co? Zupa byla za slona? Przestan. Tam spalono kobiety i dzieci. > Tez kolaborowali? Z reszta od kiedy palenie w stodole, to kara za kolaboracje? > To byla oczywista i bezdyskusyjna zbrodnia. Przyznanie tego faktu nie czyni z > nikogo poza bydlakami, ktorzy sie tego dopuscili antysemitow. Usprawiedliwianie > ich jak najbardziej tak. W którym miejscu Kamiński usprawiedliwia "bydlaków, którzy się dopuścili tego czynu"? Możesz zacytować konkretny fragment jego wypowiedzi? Czytałeś jego wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: Czego powinien się wstydzić europoseł Kamińsk 05.11.09, 21:35 Nie wiem kto byl najwiekszym antysemita, wiem ze w Polsce z latka walcza glownie lebki pokroju Kaminskiego, naziolki wznoszacy saluty rzymskie i symulujacy seks analny na dyskotekach dla chlopcow, organizowane po spotkaniach partyjnych. Wiesz o kim mowie? I daruj sobie prosze swoje protekcjonalne wcinki o indoktrynacjach. Kaminski powiedzial dokladnie to samo co Ty. Polaczyl dyskusje o zbrodni w Jedwabnem ze sprawa zydowskiej kolaboracji z sowietami. To jest uzasadnianie zbrodni. Wiesz ilu zydowskich zolnierzy wzielo udzial w kampani wrzesniowej, ilu oficerow WP zydowskiego pochodzenia zostalo zgladzonych w Katyniu? Odpowiedz Link Zgłoś
fanzwloch A kiedy Żydzi rozliczą się ze swej historii? 05.11.09, 22:51 A wiesz ilu Żydów kolaborowało z Niemcami? Wiesz co wyprawiała żydowska policja w gettach? Wiesz kto wymordował niemowlęta w szpitalu w gettcie łódzkim na oczach matek? A powiedz - ilu żydowskich kolaborantów, zdrajców, morderców - a przeżyło ich trochę - odpowiedziało za to po wojnie? A kiedy zajmą się tym historycy pokroju Grossa? Że co, że działali w okrutnych czasach? To ich wolno usprawiedliwiać? A Polaków nie wolno? A co zrobili Żydzi amerykańscy dla mordowanych w Europie? Kiedy Żydzi rozliczą się ze swą PRAWDZIWĄ historią z czasów II wojny światowej? Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: A kiedy Żydzi rozliczą się ze swej historii? 05.11.09, 23:27 Czy ja uzywam jakiegos niezrozumialego dla Ciebie jezyka, czy jak, ze nie jestes w stanie pojac, ze nie ma usprawiedliwienia dla zbrodni w rodzaju Jedwabne. Nie ma znaczenia co Zydzi zrobili wczesniej, czy gdzie indziej. Jezeli wplatasz to w ocene sytuacji do jakiej doszlo, to konczysz usprawiedliwjajac palenie ludzi w stodole przez motloch. Koniec, kropka. Prosciej juz tego nie ujme. Odpowiedz Link Zgłoś
qwas12 Re: Czego powinien się wstydzić europoseł Kamińsk 05.11.09, 23:00 > i. Wiesz ilu zydowskich zolnierzy wzielo udzial w kampani wrzesniowej, ilu ofic > erow WP zydowskiego pochodzenia zostalo zgladzonych w Katyniu? Wg wersji rozpowszechnianych (gdzies nawet tutaj obok w GW) Zydzi w II RP nie mieli dostepu do stanowisk itp- skad wiec ci oficerowie zydowskiego pochodzenia? stop. to ironia z mojej strony. co maja wspolnego oficerowie zydowskiego pochodzenia z (ew.) kolaborujacymi zydowskimi mieszkancami? przeciez tylko ja mowie ze ten problem jest przemilczany, ze nie wolno o nim mowic- nie wspominajac o uczciwych badaniach. czy to zjawisko istnialo? na jaka skale? w ktorych rejonach itp. a poniewaz sie milczy, ba za wzmiankowanie tego problemu groza wybuchy wscieklosci i oszczerstwa (tak, oszczerstwa) o antysemityzm! to cos tu jest nie w porzadku i bardzo brzydko pachnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: Czego powinien się wstydzić europoseł Kamińsk 05.11.09, 23:30 Mozna i nalezy mowic o problemie, ale nie w kontekscie ewidentnej zbrodni, jakiej dokonali Polacy na swoich zydowskich sasiadach. Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 Re: Czego powinien się wstydzić europoseł Kamińsk 07.11.09, 17:25 rpq napisał: > Nie wiem kto byl najwiekszym antysemita, wiem ze w Polsce z latka walcza glowni > e lebki pokroju Kaminskiego, naziolki wznoszacy saluty rzymskie i symulujacy se > ks analny na dyskotekach dla chlopcow, organizowane po spotkaniach partyjnych. > Wiesz o kim mowie? I daruj sobie prosze swoje protekcjonalne wcinki o indoktryn > acjach. > Kaminski powiedzial dokladnie to samo co Ty. Polaczyl dyskusje o zbrodni w Jedw > abnem ze sprawa zydowskiej kolaboracji z sowietami. To jest uzasadnianie zbrodn > i. Wiesz ilu zydowskich zolnierzy wzielo udzial w kampani wrzesniowej, ilu ofic > erow WP zydowskiego pochodzenia zostalo zgladzonych w Katyniu? CZY WIESZ ILU BYLO ZYDOWSKICH KOMUNISTOW, ODPOWIEDzIALNYCH ZA SMIERC MILIONOW? Odpowiedz Link Zgłoś
qwas12 Re: Czego powinien się wstydzić europoseł Kamińsk 05.11.09, 22:48 > Nie wiem, co wyjasnienie zydowskiej kolaboracji z Rosjanami ma wspolnego ze spr > awa Jedwabnego? Co? Zupa byla za slona? Przestan. Tam spalono kobiety i dzieci. > Tez kolaborowali? Z reszta od kiedy palenie w stodole, to kara za kolaboracje? > To byla oczywista i bezdyskusyjna zbrodnia. Przyznanie tego faktu nie czyni z > nikogo poza bydlakami, ktorzy sie tego dopuscili antysemitow. Usprawiedliwianie > ich jak najbardziej tak. dlatego wlasnie, roweniz zeby tacy jak Ty nie musieli sie tak goraczkowac, sprawe kolaboracji- powinno sie wyjasnic. jesli sie nie wyjasnia, a wrecz zabrania sie o tym mowic to - niestety - ale to nieladnie pachnie. owszem jedno z drugim moze (nie musi) miec cos wspolnego. jesli sasiad (ten zydowski tym razem) skazal np syna na smierc w piekle sowieckich lagrow- to pewnych emocji moze sie juz nie kontrolowac. sprawe pogromow Zydow na terenach Polski- ktore mialy miejsce tylko na terenach zajetych przez Sowietow nie mozna traktowac w oderwaniu od zdarzen po 17.09.39. Tak jak "wypedzen" Niemcow tez nie mozna traktowac w oderwaniu od lat 1939-1945. a idac Twoim tokiem rozumowania- wg wszelkich informacji - aktywnie udzial brala niewielka grupa mieszkancow Jedwabnego, do tego pod niemieckimi karabinami. Dlaczego wiec obciazac wszystkich mieszkancow czy wrecz wszystkich Polakow. To nie sa sprawy tak proste, dlatego bardzo wazne jest otwarte i szczere podejscie. Z obu stron. Czego niestety- ze strony Zydowskiej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
rpq Re: Czego powinien się wstydzić europoseł Kamińsk 05.11.09, 23:42 Ja nie mowie, ze ludzmi nie rzadza czasem emocje, nie mowie ze pod ich wplywem nie popelniaja czasem bledow. Ale ocena tych bledow to juz inna para kaloszy. Inaczej relatywizujesz zlo tych zdarzen. Co do Twojej wizji tego, co sie wydarzylo w Jedwabnym, to powiem Ci, ze mimo sympatii do Ciebie, bardziej cenie sobie oficjalna wersje IPN-owskich historykow. Przynajmniej do czasu, az ktos kompetetny nie udowodni im bledow. Tak wiec na dzien dzisiejszy nie ma malej grupki dzialajacej pod niemieckimi karabinami. Jest podniecony motloch, jest kierujacy nim burmistrz i jest tez jakas grupa Niemcow, ktorych rola w tej zbrodni nijak sie ma do rzucania rozkazow. Odpowiedz Link Zgłoś
ak21_1999 Re: Czego powinien się wstydzić europoseł Kamińsk 05.11.09, 21:08 wystarczy poczytac te dyskusja aby uswiadomic sobie kolejny raz jak okronymi antysemitami sa polacy Odpowiedz Link Zgłoś
antylewar Re: Czego powinien się wstydzić europoseł Kamińsk 05.11.09, 21:52 hau hau, szczekaj piesku. Odpowiedz Link Zgłoś
elsby Walenie z armaty do wróbla. 05.11.09, 21:48 Ten facet ma problemy osobowościowe,jak wszyscy, mniej lub bardziej,z tzw. formacji prawicowej.Wystarczy przywołać jego kompulsywnie-infantylne i podejrzanie niezdrowe :"Pedały? Nie lubię!!...Abstrahując od "pedałów"..tego nie powiedział dorosły facet ,ale dysfunkcyjny siedmiolatek przyłapany za ręke... Tzw.prawicowa orientacja i odobowość to tylko społeczny kamuflaż do ukrycia mniej lub bardziej uświadamianych skłonności, oraz mechanizm odwracania uwagi a to na żyda, pedała , komucha itd...Niezdrowy sposób reagowania tzw.prawicowca na geja jest dużo bardziej wykolejony i aberracyjny , niż prawicowiec chciałby widziec w homoseksualiźmie.Zabawne i charakterystyczne zresztą to niedrowe i z wypiekami, szczególne upodobanie do zaglądactwa co tam facet z facetem robią...mnie to zwyczajnie nie interesuje i nie pzrzeszkadza, bo jest neutralną abstrakcją. Odpowiedz Link Zgłoś
antylewar Re: Walenie z armaty do wróbla. 05.11.09, 21:55 hehe, ciemniaku. Nikt pedałom do łóżek nie zagląda. Sami ze swoim zboczeniem wychodzą na ulice i to (nie oszukujmy się) przeszkadza przyzwoitym ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
bohdan888 Czego powinien się wstydzić europoseł Kamiński? 05.11.09, 21:57 głupoty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
opinia-pollpressagency Po PO pozostanie tylko palikot i kociokwik . 05.11.09, 23:01 Powolywanie sie na autorytet moralny Monsiow rabaja Sz..to kociokwik na ktory mogla wpasc tylko Gw adasia kurcypedry. Rabaja tego spotkalem i rzec mozna calkiem ladny i udany jak "czarny rabaj w czarnym fraku, czarnym meloniku z pejsachowka 73% i seksowna zoneczka pod pacha". Na wyglad taki sobie wiercicki czlowieczek, spryciula z finansowym wyksztalceniem. P.S. Podobno z Gw miekko jak po rozwolnieniu a adasio kurcypedro zaslab i zwymiotowal ?. BONAWENTURA. Odpowiedz Link Zgłoś
fanzwloch Kamiński jest obecnie szabesgojem i jest wporzo 05.11.09, 23:08 Chłopczyku, nie irytuj się. Rozumiem cię ale zaufaj rabinowi. On wie, co mówi - powiedział, że Kamiński jest obecnie w porzo, bo jest obecnie ,,przyjacielem Izraela''? No, i to się tylko liczy, więc nie psuj roboty. Ponoć nawet Kamiński się dał obrzezać, by odzyskać nasze zaufanie. Więc o.... od Kamińsiego! On się nam jeszcze przyda. Popatrz, jak prezydent Kaczyński tańczy, jak mu zagramy havę nagilę :-). Trochę ufności! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Czego powinien się wstydzić europoseł Kamiński? 05.11.09, 23:24 Kamiński, nie musi czegokolwiek się wstydzić . Stawiane mu zarzuty są bzdurne, z palca wyssane i kłamliwe. Co do Jedwabnego to nie rozsądzam tego, czy brali w tej zbrodni bandyci polskiego pochodzenia. Zdegenerowanych bandytów w żadnym narodzie nie brakuje. Jeśli by tak nie było, nie były by więzienia potrzebne. Za zbrodnię w Jedwabnem , tylko rząd niemiecki odpowiada. Rząd legalnie przez Naród niemiecki wybrany. Rząd który na terenach polskich w tym czasie rządził i za wszystko co się tam działo odpowiadał. Przepraszanie Żydów za Jedwabne w imieniu Narodu Polskiego, to grube nadużycie. ------------------------- Gazeta duby smalone bredzi, a gmin rozumowi bluźni. Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Czego powinien się wstydzić europoseł Kamiński? 09.11.09, 07:19 Ma ten pan wstyd? Czczenie jednego z największych bandziorów XX wieku (Pinochet)to wystarczający powód aby ten osobnik nie reprezentował nikogo poza granicami Polski. Jest nacjonalistą. Mało tacy narobili szkody? To są nijakie argumenty? Przykre jest to, że o świetlanej przeszłości reprezentanta Polski w Europarlamencie mówią inni - i to nie komuniści. Odpowiedz Link Zgłoś