signal 01.12.09, 11:20 TAK TRZEBA STANĄĆ Z OTWARTĄ PRZYŁBICĄ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pw2221 Zbychu ! ty mów że cię uwiódł agent Tomek ! 01.12.09, 11:26 i rozpłacz się przed kamerami ... a zrobimy z ciebie kolejnego męczennika PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
halflitra Czyżby coś łączyło agenta Tomka z Prezesem J.K.? 01.12.09, 11:43 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Re: Czyżby coś łączyło agenta Tomka z Prezesem J. 01.12.09, 11:48 Tak, 15 cm. :) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-mocher pw2221 , jakie przestępstwo popełnił Chlebowski? 01.12.09, 11:52 wziął w łape, dał komuś w łape ? Podaj art.kodeksu karnego tego przestepstwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
bezojad40 Re: pw2221 , jakie przestępstwo popełnił Chlebows 01.12.09, 12:13 I co by to dało ??? Czemu by to miało służyć ??? Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Żal tak tyłek ściska, aż jad leci z pyska. 01.12.09, 12:39 bezojad40 napisał: > I co by to dało ??? Czemu by to miało służyć ??? Żal tak tyłek ściska, aż jad leci z pyska. Dlaczego „krówa nie my”? Że my wcześniej ci szy! Szy! Propaństwowa opozycja? Prędzej ukraść koalicja! Sutannowy z komuchem. Podparty podsłuchem. I epikur kolesi. Coś z ustawą miesi. Przyłapany się poci. Stracony nie sknoci. Ale jest duże ale. Kradł ten co daje medale. Kradł ten wicepyszałek. Kradł od plucia i pałek. Można mieć miękkie serce. Lecz twardy tyłek wielce. Gdy złodziej krzyczy łap złodzieja. Jedynie w uczciwym nadzieja. Przecież mamy takiego. Całkiem nie zepsutego! > > Jeśli chcesz człowieka uszczęśliwić, nie dodawaj nic do tego, co posiada, ale ujmuj mu kilka z jego życzeń. — Epikur cia.bzzz.net/jak_stworzyc_uklad_a_nawet_z_nim_walczyc_by_pomnazac_pieniadze_i_wladze Odpowiedz Link Zgłoś
4krzych1 jak to jakie? załatwiał Rychowi dogodne przepisy!! 01.12.09, 13:24 dla niektóych z PO Pospolitych Obszczymurków, jak widać, to nie grzech, ani przestępstwo Odpowiedz Link Zgłoś
bezojad40 Re: Zbychu ! ty mów że cię uwiódł agent Tomek ! 01.12.09, 12:12 Będziesz Beaty-fikowany tak jak koleżanka Beata S. oraz Weronika M.- P. Odpowiedz Link Zgłoś
inv28 Re: Zbychu ! ty mów że cię uwiódł agent Tomek ! 01.12.09, 12:30 Męczenników PISu mamy już wystarczająco wielu. Wystarczy. Miałeś chyba na myśli ofiarę działań PISu. Tak czy inaczej, swoją wypowiedzią potwierdzasz, że działania pana Kamińskiego miały jednoznaczne partyjne zabarwienie. Gdybyś nie był o tym przekonany, napisałbyś o męczenniku CBA. Czasem podświadomie wyczuwamy prawdziwe inspiracje i intencje niektórych ludzi. Ja też uważam, żewiele z ostatnich działań i wypowiedzi pana Kamińskiego, tak naprawdę podejmowanych było w imieniu PISu, a nie CBA, ani państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiekgrzesiek Re: Zbychu ! ty mów że cię uwiódł agent Tomek ! 01.12.09, 12:35 taką taktykę przyjmują aferzyści złodzieje. POmysł świetny. Zbychu może mówić, że go uwiódł agent Tomek, to jest skuteczne 2 osobom sie udało: Beacie S. i Weronice M.-P. Odpowiedz Link Zgłoś
mari0007 Zbigniew Chlebowski wrócił do Sejmu 01.12.09, 11:35 Nie bardzo rozumiem!!?? Dwa miesiące był.... no właśnie.. na urlopie, zwolnieniu lekarskim? Ja też się muszę wyciszyć, nie chce mi ktoś zasponsorować dwumiesięcznego lenistwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Zbigniew Chlebowski wrócił do Sejmu 01.12.09, 12:31 Bo to dekle, które myślą że jak sparawa przycichnie to nic się nie stanie. Mam nadzieję że wyborcy tego pana wystawią mu niedługo rachunek. Jak będzie gdziekolwiek "jedynką" to gratuluję hipokryzji. Odpowiedz Link Zgłoś
f_crane Ale pieniądze brał, czy nie? 01.12.09, 11:42 Bo mało mnie obchodzą jego rozterki wewnętrzne. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiekgrzesiek Re: Ale pieniądze brał, czy nie? 01.12.09, 12:17 Dlaczego miałby nie brać ?? Może był na macierzyńskim ?? Odpowiedz Link Zgłoś
jiddu Fajnie mają w tej robocie 01.12.09, 11:45 2 miesiące sobie nie przychodził... Odpowiedz Link Zgłoś
newyorker77 Zbigniew Chlebowski wrócił do Sejmu 01.12.09, 11:46 zalosna jest ta cala polska polityka. facet narobil sobie gnoju w zyciorysie, a tutaj robi na niepokalana panienke, pokrzywdzona przez brutali. O kant d... to wszystko potluc. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Panie Zbyszku, jest jedno dobre wyjsce: mianowicie 01.12.09, 11:46 powiedziec wszystko dokladnie jak bylo, bez ogladania sie na to czy to wstydliwe czy nie. Tylko przyznanie sie do wlasnych slabosci Pana uratuje. Tak sadze. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiekgrzesiek Re: Panie Zbyszku, jest jedno dobre wyjsce: miano 01.12.09, 13:07 myślisz ,że stać go na to ??? Tacy ludzie nie mają twarzy, to ludzie bez honoru. Dla nich ważna jest władza i pieniądz. Odpowiedz Link Zgłoś
brena76 Zbyszek to prawdziwy fajter... 01.12.09, 11:47 ... Po prostu The Zbigniew: Reloaded Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-mocher Jeszcze raz, o co oskarżacie Chlebowskiego? 01.12.09, 11:55 czy ma zarzuty krminalne? Czy w ogóle prokuratura mu coś zarzuca!? Chlebowskiego,możemy oceniać wyłącznie ze strony moralnej, a od tego mamy WYBORY ! Odpowiedz Link Zgłoś
brena76 na wybory nie chodzę... 01.12.09, 12:03 ... bo to glupota. Posadzić kogoś na dobrze płatnym stołku i wierzyć, że zrobi to co naobiecywał w reklamówce... Spełniają to się wtedy tylko takiego delikwenta sny, że zostały 4 lata... 4 lata aby nagarniać pod siebie ile się da i to dzięki takiej masie wyborczych jeleni. Odpowiedz Link Zgłoś
yanns Re: Jeszcze raz, o co oskarżacie Chlebowskiego? 01.12.09, 12:29 ..też chciałbym dwa miesiące wolnego..... Odpowiedz Link Zgłoś
inv28 Re: Jeszcze raz, o co oskarżacie Chlebowskiego? 01.12.09, 12:34 Zostań posłem. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wyborcom PO gratulujemy... 01.12.09, 12:14 Co byś loppe nie napisał, z jakimi gratulacjami byś się nie wyrywał nic, ale to nic nie jest w stanie zamazać blamażu tych rydzykowych cwaniaczków, których miłośnikiem zdajesz się wydawać, a których Ci pogratulować niestety nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Wyborcom PO gratulujemy... 01.12.09, 12:28 By żyło się lepiej i ku chwale ojczyzny telu rale! Odpowiedz Link Zgłoś
inv28 Re: Wyborcom PO gratulujemy... 01.12.09, 12:58 Póki co, nie postawiono panu Chlebowskiemu żadnych zarzutów, nie mówiąc o udowodnieniu winy! Swoje gratulacje powinieneś składać wyborcom PISu i jego koalicjantów. Minister Lipiec i niewykonane roboty, Minister Piecha i iwabradyna minister z kancelarii Prezydenta handlujący narkotykami, minister Kaczmarek i jego hotelowe spotkania, minister Lepper i jego przygody, poseł Łyżwiński, minister Łapiński i afera taśmowa z posłanką Beger, minister Ziobro i jego zamienione dyktafony i zniszczony laptop, minister Kownacki oskarżony o przecieki do prasy, minister Jurgiel i jego limuzyna do dyspozycji ojca dyrektora. Jeśli mało, to wspomnę jeszce o niedawnym prezesie TVP z namaszczenia PISu, rajdowych wyczynach posła Kurskiego i jego domniemanej aferze PZU, posłance Szczypińskiej, w szczególny sposób reprezentującej szłużbę zdrowia. To dopiero ekipa. Odpowiedz Link Zgłoś
limw Zbigniew Chlebowski wrócił do Sejmu 01.12.09, 12:03 Pomylil adresy na Rakowiecka Bandyta Odpowiedz Link Zgłoś
romeo2102 Zbigniew Chlebowski wrócił do Sejmu 01.12.09, 12:08 Wszystkie polskie "osły" mają się tak dobrze bo przecież o taką Polskę walczyli Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy ach te standardy POeuroPejskie...,,Powrót posła,, 01.12.09, 12:08 któż to napisał ? czy jakaś pryscata ackolwiek pyskata europeja łucył się ło tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ach te standardy POeuroPejskie...,,Powrót pos 01.12.09, 12:37 Zgadzam się co do joty. Tego posta napisała jakaś: "pryscata ackolwiek pyskata europeja" podkanclerzy napisał: > któż to napisał ? czy jakaś pryscata ackolwiek pyskata europeja > łucył się ło tym ? Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy uderzyłem w stół i adresat właściwy się odezwał.. 01.12.09, 15:30 pryscyta pyskata ono-ma-to-peja nie znająca autora ,,POwrotu posła,,nie mylić z P(Osłem).. Odpowiedz Link Zgłoś
bezojad40 Zbychu cieszymy się, że wracasz do pracy 01.12.09, 12:10 Brakowało Cie w Sejmie. Jesteś potrzebny nam Polakom. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiekgrzesiek Re: Zbigniew Chlebowski wrócił do Sejmu 01.12.09, 12:21 To jest facet bez honoru, bez twarzy, dno moralne. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Zbigniew Chlebowski wrócił do Sejmu 01.12.09, 12:26 przesadzasz, twarz ma każdy, nawet Jarek (tylko sklonowaną) gorzej z honorem! A szkoda! Powinien oddać mandat poselski, i wyszedłby chociaż na człowieka honoru.... Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiekgrzesiek Re: Zbigniew Chlebowski wrócił do Sejmu 01.12.09, 12:32 cilian1 gorączkę masz. chorujesz na świńską grypę Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Zbigniew Chlebowski wrócił do Sejmu 01.12.09, 12:41 a co, REKLAMUJESZ SZCZEPIONKI? CZy tobie nie pomogła? :D Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiekgrzesiek Re: Zbigniew Chlebowski wrócił do Sejmu 01.12.09, 13:00 Nie reklamuje. Ale bredzisz głupoty. Gorączke masz Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Zbigniew Chlebowski wrócił do Sejmu 01.12.09, 13:33 o dobra, ale dlaczego plotę? Możesz jaśniej? Bo ni chu chu nie wiem co ci się nie podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komisja.adama.m Za co teraz się Zbysiu weźmiemy? 01.12.09, 12:27 Może szpitale, co? Jak dotąd z planu B skorzystały tylko trzy samorządy. My im zaproponujemy plan C. Pozdrawiam, Miro Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiekgrzesiek Re: Za co teraz się Zbysiu weźmiemy? 01.12.09, 13:01 Jeszcze Beata by się przydała. Odpowiedz Link Zgłoś
brena76 jak się szef dowie, że 2 m-ce nie było w robocie 01.12.09, 12:30 to kiepsko z nim... mnie trzy dni nie było i już mogłem sie nie pojawiać... Odpowiedz Link Zgłoś
leon1406 Re: jak się szef dowie, że 2 m-ce nie było w rob 01.12.09, 12:35 Witamy w Sejmie Panie Zbigniewie ! Odpowiedz Link Zgłoś
teraz_komentator Zbigniew Chlebowski wrócił do Sejmu 01.12.09, 12:34 To jest poważna sprawa. No bo co? Jest o coś oskarżony? A brał pieniądze? Pewnie diety nie? Tylko kasę na biuro poselskie. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus "Miałeś, chamie, złoty róg,/ miałeś, chamie, czap 01.12.09, 12:34 "Miałeś, chamie, złoty róg,/ miałeś, chamie, czapkę z piór:/ czapkę wicher niesie,/ róg huka po lesie,/ ostał ci się ino sznur,/ ostał ci się ino sznur" /Wyspiański - "Wesele"/ Grawitacja mas, wynosi nas. Od kolan wystaję ponad las. Ciekawy dnia początek. To grawitacja kształtuje nas. Zrobiła dziś wyjątek. Trakt leśny jak roweru ślad. Że but się ledwo mieści. Jakby był łąką wygląda świat. Lecz mózg nie mieści wieści. Oczy zbyt małe jak były w przód. Mózg w pustce się kołacze. Lecz lekki mi fizyczny trud. Po mnie będzie inaczej. Biere te hałde i sieję w dal. Niechaj te drzewa zabiorą to. Drzewo to ungiel i ty to spal. I bedzie nowa hałdo. Wyryłem rzekę w pusty dół. Niech pływią sobie rybki. Niech rośnie las aż do mnie pół. I po kolana grzybki. Nagle w dekiel mi rąbło coś. „Ja nie chcem, ale muszem”. I zakręciło jakby oś. I stałem się karlusem. www.youtube.com/watch?v=qis0IfCCybY Odpowiedz Link Zgłoś
diver77 Przyjechał biedaczek do pracy ! 01.12.09, 12:49 W Polsce pensja posła to 10092 złotych. Do tego dochodzi 2473 złote diety i 11150 złotych ryczałtu na utrzymanie biura... Ciekawe czy diety też mu się należą jak nie ma go w sejmie ? Powiem wam tak... na PiS nigdy nie będę głosował... nie ma takiej opcji... na PO głosowałem jak wielu znajomych tylko po to żeby nie wrócił PiS... ale bez przekonania... nie ma w Polsce dzisiaj siły politycznej zdolnej stworzyć dla wszystkich Polaków nowoczesny system zdrowotny, bezpieczną sieć dróg albo uczciwy i efektywny wymiar sprawiedliwości... ale najwięcej czasu minie nad Wisłą zanim rządzący politycy będą przestrzegać jakichś przyzwoitych standardów... bo mógłby przynajmniej powiedzieć że potrzebował kontaktu z wyborcami w swoim obwodzie wybotczym i że pozwoliło mu to na lepsze zrozumienie ich problemów... a on sobie bez obciachu stwierdza że potrzebował kontaktu z rodziną... ten facet po prostu nie zasługuje na to żeby być posłem na Sejm... zresztą jak zdecydowana większość niestety tych którzy tam dzisiaj zasiadają ! Ale niestety ktoś powiedział... jaki kraj taka klasa polityczna ! Można tylko mieć nadzieję że za generację lub dwie te standardy się zmienią.... Odpowiedz Link Zgłoś
krark Re: Zbigniew Chlebowski wrócił do Sejmu 01.12.09, 12:55 Zbychu, gruboskórny chamie! Jedyne co możesz rozsądnego zrobić to palnąć sobie w łeb. Na tobie nawet ostracyzm innych posłów nie zrobi wrażenia. Co na to koledzy posłowie z PO? Wstyd, wstyd, wstyd.... Odpowiedz Link Zgłoś
unkn_0wn Ale przez 2 miesiące pasożyt dietę poselską 01.12.09, 13:09 pobierał czy na bezpłatnym urlopie był? Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Ot, syn marnotrawny, taka jego mać była 01.12.09, 13:15 ========================= Nie wiedziałem, że w Polsce można wziąć sobie dwumiesięczny urlopik, ot tak, dla kaprysu. Zwłaszcza z powodu poczucia wstydu i potrzeby relaksu po zmniejszeniu zakresu obowiązków. Toż to cyrk albo arystokratyczne gierki dworskie zarządających tym pół-pańszczyźnianym ciemnogrodem, a nie poważna władza. ----------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Zbigniew Chlebowski wrócił do Sejmu 01.12.09, 13:15 A ja Ci Zbychu wierze bo jakies zawirowania, oskarzenia itp. bzdury do ciebie nie pasuja. Za duzo Cie lat znam bym uwierzyl w te wszystkie insynuacje. Jeszcze udowodnisz kto tu gora i razem pojdziemy napluc na Kaminskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Re:Curwie napluć w oczy to ci POwie że 03.12.09, 03:36 deszcz pada ;) O curwa ale kyrk !!! Odpowiedz Link Zgłoś