kiks4 Kempa, jakiej nie znamy: Mam romantyczną naturę 08.02.10, 11:42 Co my- naród- mamy z takich posłów, którzy tylko potrafią pyskować? Ona nawet nie wie jakie ma wykształcenie. Całe życie myślała że jest prawnikiem a okazało się że jest administratorką Odpowiedz Link Zgłoś
tele_sfor Kempa, jakiej nie znamy: Mam romantyczną naturę 08.02.10, 11:44 następny kaszalot, któremu się wydaje , ze ma qrwiki w oczach i lubi sex , jak koń owies. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Kempa, kobieta której nawet Photoshop nie pomoże. 08.02.10, 11:45 A swoją drogą, pasują jej tek kwiatki jak przysłowiowa róża do kożucha. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara1212 Kempa, jakiej nie znamy: Mam romantyczną naturę 08.02.10, 11:48 I co jeszcze? Zdjęcie nie romantyczne, tylko jak krakowska kwiaciarka z Rynku. Kwiaciarnia w tle! Przepraszam, krakowskie kwiaciarki za porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Taka z niej kwiaciarka jak prawnik. 08.02.10, 12:01 Ma baba tupet i skłonność do strojenia się w cudze piórka. Ale nic nie pomoże - pasowałby jej w tle stragan z rąbanką, a w ręku tasak. Odpowiedz Link Zgłoś
333a3 Kempa chciała kiedys aresztować Kabaret "Klika" 08.02.10, 11:50 Wtedy wiceminister sprawiedliwości Beata Kempa wbiegła na scenę i przerwała występ satyryków, gdy ci zażartowali z ministra Ziobry Kabaret Klika, czyli Antoni Szpak i Marek Sobczak Niezły ubaw mieli mieszkańcy Nowego Dworu koło Sycowa (Dolnośląskie) podczas ostatnich dożynek. Najwięcej zabawy dostarczyła im Beata Kempa, wiceminister sprawiedliwości, która niespodziewanie dołączyła na scenie do kabaretu Klika. Żart kratek wart? Dla tej małej rolniczej miejscowości dożynki to wielkie święto. Msza, festyn z występami, no i najazd oficjeli. Na scenie pojawia się kabaret Klika. Bawi zgromadzonych swoimi skeczami. "Na tapetę" idzie minister Ziobro. Nagle z publiczności wybiega kobieta, wyrywa mikrofon i przerywa występ. To sama wiceminister Kempa niczym Rejtan stanęła w obronie swojego szefa. Publika ma ubaw po pachy, bo wywiązuje się pyskówka między satyrykami a panią wiceminister. - Dziś możecie się bawić, a jutro może być za późno! - cytuje panią minister Marek Sobczak z Kliki. - Potem groziła policją i kajdankami - dopowiada Antoni Szpak. Kabareciarze odebrali to jako groźbę. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Kempa chciała kiedys aresztować Kabaret "Klik 08.02.10, 11:56 To niemożliwe, to platfusy dławią wolność słowa w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba444 Masz wzdęcia,zaparcia,zgagę, mdłości ? 08.02.10, 11:57 spójrz, to wyczyścisz swój organizm.. www.dziennik.pl/foto/article542443/newspix_kempa.html Odpowiedz Link Zgłoś
jurek4491 Kempa, jakiej nie znamy: Mam romantyczną naturę 08.02.10, 11:57 No proszę ONO samo pochwaliło się przed gawiedzią że jest niewinną lilią jak każdy małpiszon a wszyscy widzą co TOTO reprezentuje na polskiej scenie politycznej.Buta ,arogancja ,chamstwo,pieniactwo a obnoszenie się ze swoim wykształceniem prawniczym powaliło na ziemię całą prawniczą palestrę.Każdy członek PiSu postępuje w podobny sposób bo uważają siebie za wybrańców narodu jako jedyni godni takich zaszczytów. Odpowiedz Link Zgłoś
kyoden77 Kempa, jakiej nie znamy: Mam romantyczną naturę 08.02.10, 12:13 Oho!? Mamy nową celebrytkę, a szmatławce będą miały na kim zarabiać... A druga sprawa to, że ta kobieta powinna dać sobie spokój z zasiadaniem w komisji śledczej, bo robi to w bardzo amatorski sposób, wręcz żenujący. Odpowiedz Link Zgłoś
bingo44 Kempa twardą babą ????? 08.02.10, 12:41 Raczej głupią babą. Garkotłuk wyobraża sobie, że jest niezbędnie potrzebny w polityce hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
atp-pl Kempa, jakiej nie znamy: Mam romantyczną naturę 08.02.10, 12:44 Co za okropny, nachalny nie wychowany prostacki i tupeciarski babsztyl, mieniacy sie politykiem, teraz na dodatek romantycznym. Kon by sie usmiial, daj jej boze duzo ppowodow do romantyzmu byle tylko we dwoje. Odpowiedz Link Zgłoś
balsamlomzynski Szczygło: też jestem dość romantyczny 08.02.10, 16:03 Prezydent posyła Szczygłę szlakami polskiego liberalizmu: Królik, Bistro de Paris. Przy okazji zastanawia się nad ostatnim godnym uwagi problemem epistemologii: czy po niewłaściwmy użyciu broni palnej, delikwent potrafi rozpoznać szczątki własnego mózgu na ścianie, albo na fartuchu znajdującego się w polu rażenia kelnera Bistro de Paris? Cała historyjka, ze zdjęciami i bardzo stosowną muzyką: balsamlomzynski.blox.pl/2010/02/320-Mozg-Szczygly-w-Bistro-de-Paris.html Odpowiedz Link Zgłoś
spoko-spoko Kempa, jakiej nie znamy: Mam romantyczną naturę 08.02.10, 17:02 Teraz wszystko w rekach meza pani Kempy. Co by tu zrobic zeby przkonac chlopa aby odciagnal ja od tej polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Kempa, Mam reumatyczna naturę 08.02.10, 17:55 cyt; Kempa zdradza także, że razem z kolegami planuje wybrać się do Pędzącego Królika wpuszcza potrzebuja tam "claunow" do kabaretu PiS Odpowiedz Link Zgłoś
szymon1740s Kempa, jakiej nie znamy: Mam romantyczną naturę 08.02.10, 20:27 Mówcie co chcecie, ja bym jednak wolał żeby ta Pani zamiast do sejmu wybrała się (nawet jutro) w długą, romantyczną podróż dookoła świata... :) Odpowiedz Link Zgłoś
vigilansx Kempa, jakiej nie znamy: Mam romantyczną naturę 09.02.10, 09:10 parszywy pisowski pysk ma ta kempa Odpowiedz Link Zgłoś
tadek56 Kempa, jakiej nie znamy: Mam romantyczną naturę 09.02.10, 18:06 Jak tak dalej pójdzie to ona z Sycowa zrobi Wąchock proponuję wywalić babsko gdzieś na pustynię.Wprowadzam nowy rodzaj kary ,,kawa z Kempą''.To monstrum nie wieco to romantyczna natura Nie mogę wyobrazić sobie tego czegoś jako romantyka nawet czasami Odpowiedz Link Zgłoś
tadek56 Kempa, jakiej nie znamy: Mam romantyczną naturę 09.02.10, 18:21 P.S. Panie Kempa proszę przyjąć wyrazy serdecznego współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynska.ja Kempa, jakiej nie znamy: Mam romantyczną naturę 09.02.10, 19:13 ...ale powiedzieć można wszystko. to nie jest jakieś trudne. Ciekawe tylko co chce osiągnąć taką deklaracją? Pozdrawiam-Marko quiz Odpowiedz Link Zgłoś
prababka44 Kempa, jakiej nie znamy: Mam romantyczną naturę 10.02.10, 12:08 Ta chusta-wiocha w róże mówi o niej wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Kempa, jakiej nie znamy: Mam romantyczną natu 10.02.10, 12:14 Sie uśmiałem, romantyczka. Jedna już była, co miała ku...ki w oczach... Ta taka sama Odpowiedz Link Zgłoś